Şimdi Ara

'Nerelisin?' sorusuna verilen cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
5.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani şunu demek istiyorum; bazılarına nerelisin dediğimiz zaman adam doğduğu yeri söylüyor, babasının veya annesinin memleketini söylemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam istediğini söyler sanane.
  • annem babam artvin arhavi li ben sakaryalıyım diyorum. çünkü sakaryada doğdum büyüdüm
  • doğduğu yerli olarak söylemek istiyordur.

annesi babası artık hayatta değildir.

küçük çocuklara söylerdi eskiden yada yaşlılar onlara sorarlardı annen nereli baban nereli diye

neyse oldu o zaman
  • Herkes babasinin dogdugu yeri soyleseydi hepimiz Hz Adem ile hemseri olmus olurduk

• efekentliyim derim anlayan anlar zaten :)

• Doğrusu babanın doğduğu yerdir. Ben Baba Rize Anne Trabzon,ama istanbulda büyüdüm.

De, bu sonucu değiştirmez Rizeliyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Napıyosun Sorusuna Cevap Önerisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Babamın doğduğu yerle kendisinin bile ilgisi yokken ben neden onun doğduğu yerli olmak zorundayım ki ? Çok saçma.Nerde doğduysam orayı söylerim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

Herkes babasinin dogdugu yeri soyleseydi hepimiz Hz Adem ile hemseri olmus olurduk

oooo imana geldik mümin kardeş
  • İstanbul'da doğdum ama İstanbul ile alakam yok. Babam Amasyalı üstelik Amasya'da büyüdüm. Amasyalıyım demek iyi galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

annem babam artvin arhavi li ben sakaryalıyım diyorum. çünkü sakaryada doğdum büyüdüm

hocam ben arhavide doğdum büyüdüm ve hala daha yaşıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaqok

quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

annem babam artvin arhavi li ben sakaryalıyım diyorum. çünkü sakaryada doğdum büyüdüm

hocam ben arhavide doğdum büyüdüm ve hala daha yaşıyorum :D

sen oralısın o zaman :)
  • Memleketim VAN mesleğim çoban
  • nerelisin kadar saçma bir soru yoktur arkadaş nereliysem nereliyim sanane ne yapacan?
  • Ben şöyle diyorum

-Nerelisin
    -İstanbul
    -Hayır yani baban nereli
    -Babamımın doğum yerini mi sormuştun yoksa benim doğduğum yerimi sormuştun

Derken adam artık nasıl bir anlam çıkartıyorsa daha fazla devam ettirmiyor.Birde nerellisin sorusundan karakter tahlili yapan adamlar var.Bunlar aşmış artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 22 Ekim 2012; 17:43:46 >
  • sivas doğumluyum alakam yok sivasla ama. annem babam samsunlu olduğu için samsunluyum diyorum.
    ama şimdi benim çocuğum sivaslıyım mı diyecek yani o çok saçma olur sivasla ne onun ne benim alakam olacak çünkü, onun da samsun demesi lazım heralde
  • kütükte Çanakkale yazıyor ne gittim ne gördüm. Doğum yeri İzmir. Bende İzmirliyim diyorum.
  • 03.03.19**
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyuzcagatay

Yani şunu demek istiyorum; bazılarına nerelisin dediğimiz zaman adam doğduğu yeri söylüyor, babasının veya annesinin memleketini söylemiyor

"Nerelisin?" sorusuna ailenin doğum yerini söylemek kadar saçma bir şey yok
  • baba muş
    anne erzurum
    ben manisa
    10 yıldır bursadayım
    şimdi siz söyleyin ben nereliyim?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.