Orjinalden alıntı: J.Maharaja Ram lerle ilgili bisorun diye düşünüyorum ben. Yada silip tekrar yüklemeyi dene istersen.
Notebook kullanıcısıyım 2gb Ram var Makinamda. Oyunu bir kaç kere silip yükledim ama değişen birşey olmadı. Ripli olmasından kaynaklanıyor olabilir mi ? İlgin ve Alakan için teşekkür ederim
Yama Ne zaman Geliyor Acaba Bilen Varmı?
blackbox kapandı yama felan gelmez diye düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: BabyIcey
quote:
Orjinalden alıntı: J.Maharaja Ram lerle ilgili bisorun diye düşünüyorum ben. Yada silip tekrar yüklemeyi dene istersen.
Notebook kullanıcısıyım 2gb Ram var Makinamda. Oyunu bir kaç kere silip yükledim ama değişen birşey olmadı. Ripli olmasından kaynaklanıyor olabilir mi ? İlgin ve Alakan için teşekkür ederim
.exe'yi değiştirmeyi dene...
Olmadı virtual memory'yi bi sıfırla... Sonra harddiske bi defrag çek. Sonra dene.
Olmadı orada "hata detayları için tıklayın" yazan yerden girerek hata mesajına ulaş... Onu buraya paste et... Bi yorum yapalım.
Öteki türlü zor...
quote:
Orjinalden alıntı: Black_Wolf14
Merhaba arkadaşlar ben de bu oyunu oynuyorum.Ama arada sırada oyun takılıyor ve 2-3 saniye sonra devam ediyor.Hd 3850 256mb ekran kartı,e4500 işlemci oc'li(2.7),2gb da ram var.Sanırım ilaçla ilgili bir sorun.Kusura bakmayın cevabı verildiyse kota yok ondan bütün konuları incelemem imkansız.Yardımcı olursanız sevinirim...
Güncel...
most wanted gibisini bi çıkaramadılar ben haladaha most wanted oynuorum :D yeniden başladım oyuna yeniden bitiricem :D
bence vasatın üzerinde bir oyun ama asla güzel değil. hele grid oynadıktan sonra bu oyun tam çocuk oyunu olmuş yaa..
bu arada türkçe paketi ne oldu baktım ama göremedim arkadaşlar.
ya beyler bu sol tarafta kızmızıyla uyarılar çıkıyo.100$ yada 500$ falan yazıyo.hız sınırını aştın diye.onlar benim hesabımdan düşüyormu?anlamadım?bi derakipler neden çok yavaş.hep en az 10-15 sn fark oluyor.eskiden takoz gibi arabayla başlardık şimdi.direk 253km hızla başlattı.neredeyse parça takmama gerek yok vallaa
quote:
Orjinalden alıntı: Dante*
kesinlikle NFS Most Wanted 2 cikmali !
aynen ;)
register falan yapmamı istiyor yapmayıncada olmuyor nasıl yapıcam bunu bilen birisi yardım etsin
Nerede yama? Haber yok hala.
quote:
Orjinalden alıntı: sorceress
Nerede yama? Haber yok hala.
Bende onu diyecektim ...
Yama nerde kaldi hala onu bekliyorum bu oyun yamaylada duzeltilemezse sonsuza dek silecem ....
Bu oyunu oynamadan önce son bitirdiğim yarış oyunu Grid olduğundan ve Nfs serisinin sülalesini daha önceden bitirdiğimden pek bir beklentim yoktu oyundan . Nitekim oyunu kurdum 5-6 yarış yaptım hiç sarmadı beni sildim. Sonrasında bilgisayarımda baş gösteren sorunlar neticesinde format atmak zorunda kaldım .Formattan sonra hangi oyunu oynasam diye düşünürken Undercover gözüme çarptı tekrar ve Prince of Persia inene kadar biraz zaman geçiririm diye düşünüyordum lakin oyunda biraz ilerleyince oyun sardı baya , hergün girip ortalama 10 yarış veya iş yapıyorum kariyerim %47 olmuş ve bitirmek için oynuyorum artık . Oyunu müziklerini çok sevdim güzel şarkılar seçmişler o meksika tarzındaki şarkıya bayılıyorum .. Oyun aslında Most wanted seviyesinde bir oyun değil ama Most Wanted'dan bu yana çıkan en iyi Nfs oyunu olduğunu söyleyebilirim . Özellikle çevre çok geniş ve yarıştığımız alanlar çok hoşuma gitti .. Büyük beklentiyle almayın ama oynamak isterseniz Most Wanted tarzında eğlenceli bir oyun oynarsınız...
quote:
Orjinalden alıntı: guitarist cebeci
register falan yapmamı istiyor yapmayıncada olmuyor nasıl yapıcam bunu bilen birisi yardım etsin
ya beyler bu sol tarafta kızmızıyla uyarılar çıkıyo.100$ yada 500$ falan yazıyo.hız sınırını aştın diye.onlar benim hesabımdan düşüyormu?anlamadım?bi derakipler neden çok yavaş.hep en az 10-15 sn fark oluyor.eskiden takoz gibi arabayla başlardık şimdi.direk 253km hızla başlattı.neredeyse parça takmama gerek yok vallaa
O yazılar hesabından düşmez. Sadece kural ihlalinden wanted seviyen artar. Bir de istatistiklerinde "Cost to State" rakamı artar. O kadar.
Yani yakalanmadıkça sorun yok.
Bence yama ile daha da bozarlar bu oyunu Zaten yapması gerekenlerde işi bırakmamışmıydı?
beyler oyunu pc kurdum fakat pc resetliyor sorun nedir acaba ?
beyler oyunu kurdum fakat reset sorunu var sorunun çözümünü bilen varmı acaba ?
quote:
Orjinalden alıntı: kesapli28
Bu oyunu oynamadan önce son bitirdiğim yarış oyunu Grid olduğundan ve Nfs serisinin sülalesini daha önceden bitirdiğimden pek bir beklentim yoktu oyundan . Nitekim oyunu kurdum 5-6 yarış yaptım hiç sarmadı beni sildim. Sonrasında bilgisayarımda baş gösteren sorunlar neticesinde format atmak zorunda kaldım .Formattan sonra hangi oyunu oynasam diye düşünürken Undercover gözüme çarptı tekrar ve Prince of Persia inene kadar biraz zaman geçiririm diye düşünüyordum lakin oyunda biraz ilerleyince oyun sardı baya , hergün girip ortalama 10 yarış veya iş yapıyorum kariyerim %47 olmuş ve bitirmek için oynuyorum artık . Oyunu müziklerini çok sevdim güzel şarkılar seçmişler o meksika tarzındaki şarkıya bayılıyorum .. Oyun aslında Most wanted seviyesinde bir oyun değil ama Most Wanted'dan bu yana çıkan en iyi Nfs oyunu olduğunu söyleyebilirim . Özellikle çevre çok geniş ve yarıştığımız alanlar çok hoşuma gitti .. Büyük beklentiyle almayın ama oynamak isterseniz Most Wanted tarzında eğlenceli bir oyun oynarsınız...
Bu tür yorumlara rastladım. İlk bakışta hayal kırıklığı gibi görülse de sonrasında sarıyor galiba. Most Wanted ta aynı şeyi yaşamıştım. Yama çıksın undercover a bir şans vermeyi düşünüyorum.
bu oyunu imzamdaki ve 8600 gt li olan sistemimle oynayamayan bir tek ben varım galiba arkadaslar,ne yaptıysam ne ettiysem oyun kasılıyor...yok mudur yav bunun bi çaresi allah askına..ve bu arada yaması ne zaman cıkıo??