Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (164. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.567
Cevap
5
Favori
281.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ahmetcantasci

tek kelimeyle berbat. aha buraya yazıoyrum bir dahaki oyun ağzıyla kuş tutsa OY-NA-MAM. bilgisayarda ilk oynadığım oyun nfs1 di. bu serinin herzaman bir anlamı vardı benim için. pro street e bile tahammül edip bitirdim ama bune ya. gerçekten ayıp be kardeşim.
    şehir harika, çevre düzenlemeleri fena değil, trafik çok az ama hadi geçelim de güzelim şehir BOMBOŞ. insan acıyor ya. en çok yadığım nokta herkesin aksine buydu. tabi arabaların yol tutuşlarına değinmiyim bile. bu oyunu direksiyonla oynamaya görün arkadaşlar. bilgisayardan soğuyorunuz. ben susuyorum ya. vallaha 2 yarış bir de hi-way battle tahammül edebildim ve UNINSTALL.

Direksiyonla oynamak derken?
    Ben G25 ile oynadım... Baya da bi zevk aldım...

Ciddi ciddi NFS:MW'den çok fazla bir farkını da göremedim...
    Hatta bana göre Arcade özellikleri daha iyi olmuş.

Tabi Pro-Street'ten sonra beklenti seviyemiz düştüğü için mi hoş geldi bilemiycem...
    Ya da sizin beğenmeme sebebiniz GRID vs. gibi diğer oyunlarla mı kıyaslamak onu da bilemiycem...

• http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=15092
    Need for Speed: Undercover için ilk yama hazırlanıyor
  • Xbox 360 incelemesi ama buraya linkini koymamak için bir sebep yoktur sanırım.

http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2568
  • yamadan fazla bi şey istemiyorum şu takılmalar giderilsin gene razıyım...
  • Takılmalar Giderilirse Güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: smd

quote:

Orjinalden alıntı: levyeli

Ya arkdaşlar benim sistemde bu oyun kasıyo baya. Bu normalmidir sizce? Bütün detaylar high da oyun yarışlarda 8-10 fpslere indiyor. En fazlada 18-20 fps gördüm.

İlaçtandır

Hocam ilacını yaptım ben bunun. İlaçtan kastınız program hataları düzeltme yamasımı yoksa bu hani yasak olan ilaçmı? hangisi

• o zaman kariyere devam etmeyeyim yamayı bekleyeyim bari.
    takılma sorunu hakkaten kendini bazen aşırı hissettiriyor umarım çözerler.
  • arkadaşlar şu oyundan atma olayı da var bunun ne kadar sorunlu bi oyun oldu yaa..level 15 deyim kariyerin %72'i bitti carmen mendez'i kurtardım haritada bi tane checkpoint yarışı var geçemiyorum şu checkpointler için bi araba önerin diicem ama ne kadar açık araba varsa denedim geçemedim kusursuz da sürüyorum gene zamana yeniliyorum...kariyer %72'de kaldı yardım edebilecek varmı...

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU]
    geçemediğim checkpoint bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 17 Aralık 2008; 23:40:09 >

• Tamam arkadaşlar konuyu inceledim paul.dll yi yükledim cidden işe yaradı performans iyileşti
  • Anladigim kadari ile bu oyunun puf noktalarindan biride alinan arabalari iyi secmede yatiyor !!!

yani alacagimiz araba seviye ye gore geride kaldirmayacak cinsten olmali ...

Yaniliyormuyum yoksa arkadaslar ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

arkadaşlar şu oyundan atma olayı da var bunun ne kadar sorunlu bi oyun oldu yaa..level 15 deyim kariyerin %72'i bitti carmen mendez'i kurtardım haritada bi tane checkpoint yarışı var geçemiyorum şu checkpointler için bi araba önerin diicem ama ne kadar açık araba varsa denedim geçemedim kusursuz da sürüyorum gene zamana yeniliyorum...kariyer %72'de kaldı yardım edebilecek varmı...

Sende iki sorun var...
    1. Yarışların çoğunu dominate etmemişsin.
    2. Fazla Zone Point toplamamışsın.

Bunlar Driver Skilleri de etkilediği için bi %20 performans kaybın var zaten...

Ayrıca hangi arabayla deniyorsun?

139 yarış bitirmişsin... Tier 1'ler açılmadı mı?
    Bende 91. yarışta Tier 1 açılmıştı...

Lvl 7 ve üzeri tüm yarışları Zonda ile yapmıştım... Ve rahaat rahat yapmıştım.

@TrMhMt
    Aslında pek bir önemi yok...
    Yani herhangi bir Tier 1 ile tüm eventleri rahat rahat geçersiniz.
    Ama gidip Tier 3 ile Tier 1 yarışlarına katılırsanız, zorlanmanız çok normal...

• Arkadaşlar hangi ilaçı tavsiye ediyorsunuz? pm atabilirmisiniz? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber-shot -- 18 Aralık 2008; 12:22:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

arkadaşlar şu oyundan atma olayı da var bunun ne kadar sorunlu bi oyun oldu yaa..level 15 deyim kariyerin %72'i bitti carmen mendez'i kurtardım haritada bi tane checkpoint yarışı var geçemiyorum şu checkpointler için bi araba önerin diicem ama ne kadar açık araba varsa denedim geçemedim kusursuz da sürüyorum gene zamana yeniliyorum...kariyer %72'de kaldı yardım edebilecek varmı...

Sende iki sorun var...
    1. Yarışların çoğunu dominate etmemişsin.
    2. Fazla Zone Point toplamamışsın.

Bunlar Driver Skilleri de etkilediği için bi %20 performans kaybın var zaten...

Ayrıca hangi arabayla deniyorsun?

139 yarış bitirmişsin... Tier 1'ler açılmadı mı?
    Bende 91. yarışta Tier 1 açılmıştı...

Lvl 7 ve üzeri tüm yarışları Zonda ile yapmıştım... Ve rahaat rahat yapmıştım.

@TrMhMt
    Aslında pek bir önemi yok...
    Yani herhangi bir Tier 1 ile tüm eventleri rahat rahat geçersiniz.
    Ama gidip Tier 3 ile Tier 1 yarışlarına katılırsanız, zorlanmanız çok normal...

peki nolcak ne yapmam gerekiyor kariyere bi dahamı başlıyayım...

• Tier 1 arabalari hangileri mesela ???

Ben suan 4. leveldeyim ve lotus kullaniyorum ondan once pontiac vardi araba odun gibi idi donmuyordu ...

Simdi lotusla iyi gidiyorum ...

Sizce lotustan sonra hangi araba alinmali yada bu tier1 vs.. onumu beklemeliyim ???
  • slm arkadaşlar benim bi sorunum var, bilgisayarıma format attım, formattan önce undercoverın save dosyasını yedeklemiştim fakat şu an hata veriyor ben level 15 civarındaydım o seviyelerde olan biri varsa save dosyasını rapide atıp linkini verebilir mi? Bütün kariyeri baştan oynamak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GARD84

slm arkadaşlar benim bi sorunum var, bilgisayarıma format attım, formattan önce undercoverın save dosyasını yedeklemiştim fakat şu an hata veriyor ben level 15 civarındaydım o seviyelerde olan biri varsa save dosyasını rapide atıp linkini verebilir mi? Bütün kariyeri baştan oynamak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

dostum ben sana atayım ben level 15 ama oyun %72'de kaldı...tier 1 arabaları açılmadı anlamadım gitti ouundamı hata var arkadaşın biri yarışları fazla domine atmemişin dedi onları domine etmeye çalışıyorum şu an belki açılır o zaman...bide zone puanım düşükmüş onuda yükseltmeye çalışıyorum eğer bu şekilde bi save istersne atayım rapide göndereyim...

• quote:

Orjinalden alıntı: TrMhMt

Tier 1 arabalari hangileri mesela ???

Ben suan 4. leveldeyim ve lotus kullaniyorum ondan once pontiac vardi araba odun gibi idi donmuyordu ...

Simdi lotusla iyi gidiyorum ...

Sizce lotustan sonra hangi araba alinmali yada bu tier1 vs.. onumu beklemeliyim ???

NFS oynamayı biliyorsanız, Tier 1'e kadar araba almaya gerek yok...
    Job'lardan gelen Pink Slip arabaları sizi Tier 1'e kadar idare eder...

Ben hatta Tier 2'de aldığım Porsche'ye upgrade bile yapmamıştım...
    Ama tüm yarışları dominate edip, yarışlarda sağlam zone point aldığım için, zaten 91. yarışta mı ne Tier 1 dükkanı açılmıştı...
    O yüzden Tier 2 ile öyle lvl13 yarışlara falan girmediydim...

Öteki türlü, kasmak istemiyorsanız, zorlandığınızda gidip araç alabilirsiniz.
    Ama bence jobları bitirin... Oradan gelmezse gidin alın.

Görev yapma sırası da şu şekilde normalde:
    İlk Wanted görevlerini yapın. Sonra Jobs, sonra yarışları...

Ben yarışların lvl7lerini yapmadan wanted'ların lvl14'ler dahil tamamını bitirmiştim bile...
    Haritada wanted açıldığı anda işi gücü bırakıp direk onları temizliyordum...

Bir de, GPS haritasında Current-Available yarışlara dikkat etmek lazım...
    Arada Current listesinde görünmeyen pek çok yarışı atlarsanız, lvl alamayıp zorlanabilirsiniz...

Bi de yarışlara gireceğiniz zaman 2'ye basıp details'a bakın...
    Önce düşük lvl'li yarışları yapın... Yüksek levelleri sonraya bırakın.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GARD84

slm arkadaşlar benim bi sorunum var, bilgisayarıma format attım, formattan önce undercoverın save dosyasını yedeklemiştim fakat şu an hata veriyor ben level 15 civarındaydım o seviyelerde olan biri varsa save dosyasını rapide atıp linkini verebilir mi? Bütün kariyeri baştan oynamak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

dostum ben sana atayım ben level 15 ama oyun %72'de kaldı...tier 1 arabaları açılmadı anlamadım gitti ouundamı hata var arkadaşın biri yarışları fazla domine atmemişin dedi onları domine etmeye çalışıyorum şu an belki açılır o zaman...bide zone puanım düşükmüş onuda yükseltmeye çalışıyorum eğer bu şekilde bi save istersne atayım rapide göndereyim...

Save dosyasını atarsan çok iyi olur. Baştan başlamak daha büyük problem, ben kasar tier 1 leri açmaya çalışırım

• @GARD84
    http://r+a+p+idshare.com/files/174653996/NFS_Undercover.rar.html

benim save dosyası bu dostum açabilirsen tier 1 bana da haber ver ben tier 2 açtım 1 kaldı master event yarışı olan checkpoint yarışıda tier 1 açılmadan geçilmeyecek galiba tier 2 den araba aldım gene geçmedim resmen deli oldum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 18 Aralık 2008; 22:33:18 >
  • quote:

@GARD84
    http://r+a+p+idshare.com/files/174653996/NFS_Undercover.rar.html

benim save dosyası bu dostum açabilirsen tier 1 bana da haber ver ben tier 2 açtım 1 kaldı master event yarışı olan checkpoint yarışıda tier 1 açılmadan geçilmeyecek galiba tier 2 den araba aldım gene geçmedim resmen deli oldum..

Çok saol ben kasmaya başlıyorum tier 1 leri açarsam save dosyasını foruma eklerim iyi oyunlar

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.