Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.567
Cevap
5
Favori
281.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GARD84

quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

@GARD84
    http://r+a+p+idshare.com/files/174653996/NFS_Undercover.rar.html

benim save dosyası bu dostum açabilirsen tier 1 bana da haber ver ben tier 2 açtım 1 kaldı master event yarışı olan checkpoint yarışıda tier 1 açılmadan geçilmeyecek galiba tier 2 den araba aldım gene geçmedim resmen deli oldum..

Çok saol ben kasmaya başlıyorum tier 1 leri açarsam save dosyasını foruma eklerim iyi oyunlar

Slm senin oyunu geliştirdim level 17 oldu tier 1 ler daha açılmadı ama yeni yarışları ve performance upgrade i açtım linki aşağıda veriyorum

http://r.apidshare.com/files/174679456/Engin.rar.html

• quote:

quote:

quote:

@GARD84

benim save dosyası bu dostum açabilirsen tier 1 bana da haber ver ben tier 2 açtım 1 kaldı master event yarışı olan checkpoint yarışıda tier 1 açılmadan geçilmeyecek galiba tier 2 den araba aldım gene geçmedim resmen deli oldum..

Çok saol ben kasmaya başlıyorum tier 1 leri açarsam save dosyasını foruma eklerim iyi oyunlar

Slm senin oyunu geliştirdim level 17 oldu tier 1 ler daha açılmadı ama yeni yarışları ve performance upgrade i açtım linki aşağıda veriyorum

saol dostum... hep böyle olmak zorundamı sana save attım oyuna girdim bende geçtim sonunda o checkpointi porche ile ....

bende de tier 1 açılmadı daha ama bazı job lar var çok zor yine mesela bugatti yi garaja götürmek için 5-6 defa denedim k9 jipler bırakmıyo peşimi en sonunda da yakalandım zaten...ama şu tier 1 niye açılmadı hayret ediyom ne yapmak gerekiyor açmak için acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 19 Aralık 2008; 0:22:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

@GARD84

saol dostum... hep böyle olmak zorundamı sana save attım oyuna girdim bende geçtim sonunda o checkpointi porche ile ....

bende de tier 1 açılmadı daha ama bazı job lar var çok zor yine mesela bugatti yi garaja götürmek için 5-6 defa denedim k9 jipler bırakmıyo peşimi en sonunda da yakalandım zaten...ama şu tier 1 niye açılmadı hayret ediyom ne yapmak gerekiyor açmak için acaba..

Görevleri bitirin...

Ayrıca polisten kaçma yolu kesinlikle tam gaz gitmek değil... Gazlamak ancak oyun sonunda, o da nadiren işler.
    Sakin sakin gitmeyi deneyin...

Diğer NFSlerden farklı olarak burada polisler sizi sıkıştırmaz... Arkanızı bir kapatır bir açarlar...
    Öyle kolay kolay yakalanmazsınız.

Sakin sakin dolanıp, 10 polis arkanızdayken yavaaşça bi speed breaker'a girin. Sonra gazlayın gidin...

Tier 2'de de Porsche'yi full upgrade yapsanız, zaten Tier 1 ayarına gelir yaklaşık...
    Çoğu yarışı alırsınız onla..

• quote:

Orjinalden alıntı: Michael Kenji

Most Wanted' a yeni 1 harita yapıcaktın. Hatta oyunun mevcut haritasını oyunda açık bırakıp direk senaryo yu yeni bölümlere bağlıyacaktın, araba detaylarını arttıracaktın , oynanış aynı kalıcaktı. Bak ozaman online oynamak için store larda ne stok kalırdı nede bişey...

VaLLa buna KatıLıyorum İŞte ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

Orjinalden alıntı: TrMhMt

Tier 1 arabalari hangileri mesela ???

Ben suan 4. leveldeyim ve lotus kullaniyorum ondan once pontiac vardi araba odun gibi idi donmuyordu ...

Simdi lotusla iyi gidiyorum ...

Sizce lotustan sonra hangi araba alinmali yada bu tier1 vs.. onumu beklemeliyim ???

NFS oynamayı biliyorsanız, Tier 1'e kadar araba almaya gerek yok...
    Job'lardan gelen Pink Slip arabaları sizi Tier 1'e kadar idare eder...

Ben hatta Tier 2'de aldığım Porsche'ye upgrade bile yapmamıştım...
    Ama tüm yarışları dominate edip, yarışlarda sağlam zone point aldığım için, zaten 91. yarışta mı ne Tier 1 dükkanı açılmıştı...
    O yüzden Tier 2 ile öyle lvl13 yarışlara falan girmediydim...

Öteki türlü, kasmak istemiyorsanız, zorlandığınızda gidip araç alabilirsiniz.
    Ama bence jobları bitirin... Oradan gelmezse gidin alın.

Görev yapma sırası da şu şekilde normalde:
    İlk Wanted görevlerini yapın. Sonra Jobs, sonra yarışları...

Ben yarışların lvl7lerini yapmadan wanted'ların lvl14'ler dahil tamamını bitirmiştim bile...
    Haritada wanted açıldığı anda işi gücü bırakıp direk onları temizliyordum...

Bir de, GPS haritasında Current-Available yarışlara dikkat etmek lazım...
    Arada Current listesinde görünmeyen pek çok yarışı atlarsanız, lvl alamayıp zorlanabilirsiniz...

Bi de yarışlara gireceğiniz zaman 2'ye basıp details'a bakın...
    Önce düşük lvl'li yarışları yapın... Yüksek levelleri sonraya bırakın.

Yardimin icin cok tesekkur ama oyunu coktan sildim :D :D

Daha fazla dayanamadim !!!

• @ysselim
    açıklamaların için saol dostum...zaten pro mod açıldı dedğin gibi upgrade yapıcam dediğin gibi aynı ayara gelecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 19 Aralık 2008; 12:40:14 >
  • Bende oyunu 10 dk oynadıktan sonra oyunda hafif bir mavileşme ile beraber 1 FPS'ye iniyor, kasa kasa 1-2 dk ilerliyor sonra eski haline dönüyor. Biraz sonra gene aynı şey.. Biraz araştırdım crack'tan diyen var paul.dll diye birşeyler okudum. Biri yardım edebilir mi ? Crack veya dll dosyası gerekliyse pm atabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengoo76

Bende oyunu 10 dk oynadıktan sonra oyunda hafif bir mavileşme ile beraber 1 FPS'ye iniyor, kasa kasa 1-2 dk ilerliyor sonra eski haline dönüyor. Biraz sonra gene aynı şey.. Biraz araştırdım crack'tan diyen var paul.dll diye birşeyler okudum. Biri yardım edebilir mi ? Crack veya dll dosyası gerekliyse pm atabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler..

72 defa yazıldı... Krack hatası...

Paul.dll de onu yarım yamalak düzelten eski krack... Onu da kullanmayın.

Sadece 44mb'lik Reloaded sürümü var. Onu indirin. Yeterli.
  • quote:

quote:

Bende oyunu 10 dk oynadıktan sonra oyunda hafif bir mavileşme ile beraber 1 FPS'ye iniyor, kasa kasa 1-2 dk ilerliyor sonra eski haline dönüyor. Biraz sonra gene aynı şey.. Biraz araştırdım crack'tan diyen var paul.dll diye birşeyler okudum. Biri yardım edebilir mi ? Crack veya dll dosyası gerekliyse pm atabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler..

Bendeki 44 mb ve sorun hala devam ediyor.

• quote:

quote:

quote:

Bendeki 44 mb ve sorun hala devam ediyor.

Anti Alias'ı kapat. Filtering'i bilinear yap. Shadowları kapat.

Bir de öyle dene.

• skyturk te oyunun incelemesi vardı
  • Oyun gayet hoş beni baya bağlıyor modifiye olayıda gayet iyi laf edip durmayın ne aradığınızı kendinizde bilmiyorsunuz...(birde ben full ayarda oynuyorum oyunun tadı ancak öyle çıkıyor)
  • Yaw bende sabah aldım birazdan kuracağım ama daha oyunu kurmadan sogudum.Bi deneyim bakalım ama yorumlar oyunun tam bir fiyasko oldugunu bellı edıyor.Ne oldu bu seriye gitgide kotu oyunlar cıkarıyorlar.Test Drive Unlimited var Allahtan.Begenmezsem ona devam ederım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TAVCI

Yaw bende sabah aldım birazdan kuracağım ama daha oyunu kurmadan sogudum.Bi deneyim bakalım ama yorumlar oyunun tam bir fiyasko oldugunu bellı edıyor.Ne oldu bu seriye gitgide kotu oyunlar cıkarıyorlar.Test Drive Unlimited var Allahtan.Begenmezsem ona devam ederım.

Oyun tam bir fiyasko değil.

Olması gerekene göre kötü sadece...

GRiD ve TDU ile kıyaslanamaz mesela...
    Dünya ilerlerken EA olduğu yerde saymış... Sadece arcade yönü olan eğlencelik bi oyun yapmış çıkmış...

1 haftalık oynanır geçilir...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TAVCI

Yaw bende sabah aldım birazdan kuracağım ama daha oyunu kurmadan sogudum.Bi deneyim bakalım ama yorumlar oyunun tam bir fiyasko oldugunu bellı edıyor.Ne oldu bu seriye gitgide kotu oyunlar cıkarıyorlar.Test Drive Unlimited var Allahtan.Begenmezsem ona devam ederım.

Oyun tam bir fiyasko değil.

Olması gerekene göre kötü sadece...

GRiD ve TDU ile kıyaslanamaz mesela...
    Dünya ilerlerken EA olduğu yerde saymış... Sadece arcade yönü olan eğlencelik bi oyun yapmış çıkmış...

1 haftalık oynanır geçilir...

aynen öyle bende kariyerin hikayesini merak ettiğim için oynuyorum kariyeri bitirim daha oynamam...ama most wanted öyle değildi kariyeri bitrmiştim canım sıkıldığında giriyodum iki üç yarış yapıyodum polislere kovalatıyodum kendimi sarıyodu ama undercover da bu yok..

• iyi yada kötü herkese oynatıyorlar adamlar
  • Merhabalar
    Oyunu Notebook'a Kurdum Fakat Açmaya Çalışırken Şöyle bir hata alıyorum ;

Nedenini biliyormusunuz ?

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU]
  • quote:

Orjinalden alıntı: BabyIcey

Merhabalar
    Oyunu Notebook'a Kurdum Fakat Açmaya Çalışırken Şöyle bir hata alıyorum ;

Nedenini biliyormusunuz ?

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU]

Ram lerle ilgili bisorun diye düşünüyorum ben. Yada silip tekrar yüklemeyi dene istersen.
  • Ya en sevmediğim şey oyun bitiyor firma yama çıkarıyo.Oyunun çıkışından en çok 1 hafta sonra çıkması lazım.Artık oyunun bitirdikten sonra neye yarıyo yama?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just GMGOW -- 24 Aralık 2008; 1:39:47 >
  • Merhaba arkadaşlar ben de bu oyunu oynuyorum.Ama arada sırada oyun takılıyor ve 2-3 saniye sonra devam ediyor.Hd 3850 256mb ekran kartı,e4500 işlemci oc'li(2.7),2gb da ram var.Sanırım ilaçla ilgili bir sorun.Kusura bakmayın cevabı verildiyse kota yok ondan bütün konuları incelemem imkansız.Yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 25 Aralık 2008; 21:47:20 >
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.