Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (168. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.567
Cevap
5
Favori
281.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar undercoveri bitirdim ve arkadas ile online oynamak istiyoruz

EA.den de uyelik aldik ikimiz fakat oyunda online bolume girdigimizde cd key not valid diyor bize

sorun nedir biliyormusunz??

program filesda aradim cd key diye bisey bulamadim??
  • vista ile calisan ...vista calismayı durdurdu programi iptal etti mesajlarini gideren ilac bir sey var mı??? yardimlarinizi beklerim oyun var oynayamiyoruz
  • paylaşım super
  • yama var mı? yama?
  • Hayret daha cikmamis yamasi !!!!

Gerci EA vurdu kilidi NFS sutudyolarina bundan sonrada cikmaz sanirim ....
  • kardeşim ne bitmesi bazı şeylerin farkında olmayan arkadaşlar var bence yapımcı 10 numara iş çıkarmış her sene kasım ayında çıkıyor bu nfs serisi her sene daha 1 sene es geçtiğini görmedim

eeee yapımcı ne yapsın 1 sene de sen bu oyunu pc bittireceksin ondan sonra ps3 xbox 360 wii psp nintendo ds mobil telefonlar zartlar zürtlar hepsine kodlayacaksın

ea oyunun ne kadar kötü olduğunu hepimizden daha ii biliyor ama hediyeler yılbaşında alınır ve nfs güzel bir hediye olacağı için kasımdan sonraya bırakmaz ea dua edin böyle çıktı

quote:

Hayret daha cikmamis yamasi !!!!

Gerci EA vurdu kilidi NFS sutudyolarina bundan sonrada cikmaz sanirim ....
  • Oyunu daha bugün yükledim oynamaya başlıyorum. İlerki zamanlarda yazarım birşeyler
  • dvd de group 137.cab dosyası zarar görmüş

biri bu dosyayı atabilirmi
  • mostwanted 2 çıkmalı dienlere katılıorum..

aLayı yaLan 4q.heLe prostreet nydi öle :S:S
  • Oyun çıktıktan 3 ay sonra falan oynamak en iyisi, yalnız prostreet gibi oyun yok bence herkes en kötüsü sdiyor ama bence en iyisiydi. Nevada Highway 2 with lamborghini murcielego
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerista07

yalnız prostreet gibi oyun yok bence herkes en kötüsü sdiyor ama bence en iyisiydi. Nevada Highway 2 with lamborghini murcielego
    Katılıyorum. ProStreet kesinlikle kötü değil. Yalnız ProStreet'i diğer NFS'lerle aynı kefeye koymamak gerekiyor. Bu hatayı yapan herkes ProStreet'i Underground 2 ya da Most Wanted gibi bir oyun olacak zannetti ama ProStreet'in diğer NFS'lerle hiçbir ilgisi olmaması nedeniyle bu kişiler ProStreet'i görünce büyük hayal kırıklığına uğradılar.
  • arkadaşlar Allah kahretsin diyorum bu oyun için daha bişey diyemiyorum bu oyun için yeni sistem topladım q9550 (3.8ghzde)+ ep-45 ds4 + 2x2 trcuial balistic + 4870 club oc edition + win ultimate ve cabası ama halen kasıyo gelde kafayı yeme bi önerisi olan varmı bu oyunun kasmaması için ne yapmak gerekiyo çıldırcam
  • Profil ismim RevidaL ama yarışlarda oynarken " Player " olarak görünüyor. Nedir bu?
  • arkadaşlar undercover shader model 3 mü istiyo bi bilginiz varmı??
  • artık bıktım hata üstüne hata.en son açtığım konuda vistadan oluyor dendi sildim xp yükledim şimdide böyle bir hata alıyorum.pb tahmin ettim günceledim ama olmadı .bu hatadan sonra ekran kartı dağılıyor driveri vs yeniden yüklemem gerekiyor .yoksa hata ekran kartındamı ?vitada sadece midfe ederken hata veriyordu.xp de sürerkende takılma oluyor ve modife yaparken aşağıdaki hatayı veriyor. Oyun orjinaldir
    Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU]

yardımcı olursanız memnun olurum

• çok komiksiniz yama çıktı bile hemde hd yaması
    herkes uyuyor sanırım

downloads: http://files.filefront.com/NFSUC+HD+PATCHrar/;12454808;/fileinfo.html

ilgili site açıklaması :http://forum.nfsplanet.de/showpost.php?p=343758&postcount=1

hadi yine iyisiniz

winrardan çıkartınca readme text dosyasını okuyun o şekilde 1 kez kurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warlozka -- 11 Ocak 2009; 14:29:49 >

• EA Nfs şirketini kapattı veya ben öyle biliyorum.
  • şu press enter sorununun çözümü yok mu :S
  • beyler birkaç sitede şöyle birşey okudum cs de hile koruma programı sxe neden oluyormuş.sizce olabilir mi?
  • Şu patch ile görüntü kalitesi çok güzel oluyor harbiden

Normal:

HD Patch:

Daha fazla SS için:http://forum.nfsplanet.de/showthread.php?p=343758#post343758

Patch official değil bu arada, bir NFS fanı tarafından yapılmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 15 Ocak 2009; 22:32:55 >

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.