Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (167. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.567
Cevap
5
Favori
281.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben oyunu 8600gt sonic+ lan coook rahat oynuyorum butun hersey high ta ve 1440-900 cozunurlukte baska bır sorun vardır
  • yavv bilmiom ki iki pcdede aynı..ve reoladed versiyonu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist cebeci

ben oyunu 8600gt sonic+ lan coook rahat oynuyorum butun hersey high ta ve 1440-900 cozunurlukte baska bır sorun vardır

herşey high ta hd4850 30 fps alıyorsa muhtemelen 8600 gt coook rahat oynatır
  • kac fps falan bilmiyorum ister inanın ister inanmayın aynen yazdığım gibi 1440 da rahat bir şekilde oynuyorum sanki çok süper görselleri varda oyunun çok iyi bir sisteme itiyacı var
    8600 gt sonic+ ekran kartı
  • Ya abi ben bu kasma mağdurlarındanım ne bu paul falan bi dogru düzgü çalışan biri bana link atabilirimi 56 sayfanın hepsine bakamadım ilk sayfadakini denedim kasma sorunu devam ediyor neki bu sistem e8400 hd4870 2 gb ram xp (sp3)
  • Arkadaşlar şu soundtrack ten birini bi türlü bulamadım; "Nine Inch Nails - First Warning"

Yalnız bunun remixi. Hani modifiye yaparken veya yarış bitirince background müziği giriyor ya hareketli bi parça. First Warning (....... ft. ......... remix) "Take take take it on me" falan diyor

Bulanlar bi yardımcı olsun youtube linki falan da olur. Saygılar
  • ya müzikleri bende bulamadım ea trax falan bunda girilmiyormu güzel şarkılar var birde normal dolaşırken müzik çalmıyor onu nerden düzeltebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist cebeci

ya müzikleri bende bulamadım ea trax falan bunda girilmiyormu güzel şarkılar var birde normal dolaşırken müzik çalmıyor onu nerden düzeltebilirim

Oyunda Ana menü diye bişey yok, Profil menüleri var sadece saçma sapan bişey. İlk açtığında (press enter bölümü) karşına options falan çıkıyor ama tıklayamıyorsun onlara entere basıyorsun hemen Profil seçme ekranı çıkıyor.

Bu arada bu yama neyin nesi biraz bahsedermisiniz ? Yeni arabalar yeni custom parçalar falan mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 2 Ocak 2009; 19:29:51 >
  • options'a nasıl girilecek ozaman ? sound graphics ayarları nerde ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

options'a nasıl girilecek ozaman ? sound graphics ayarları nerde ?

Onu profiline girince ayarlıyorsun. Zaten profili seçince direk senin araban falan cıkıyor. "Free Map"

ESC ye basınca kişisel ayarlar çıkıyor. Diğer serilerden farklı biraz
  • menu olayı berbat zaten ama free modda müzik niye çalmıyor onu anlamadım ayarlarada baktım bulamadım bilen varmı
  • Ne zaman çıkacakmış bunun yaması ? O zaman kurmayı düşünüyorum
  • oyunda bedava olarak verilen arabalar neler ona göre onları almıyım boşuna para gitmesin
    mesela e46 m3 ve gallardo bedavaya verilirmi
  • Arkadaşlar düzgün crash vermeden çalışan bir tranier var mı?
  • fraps 40+ fps ölçerken, takıla takıla giden nadir oyunlardandır kendisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakkcbyk

Arkadaşlar düzgün crash vermeden çalışan bir tranier var mı?

• Oyunun motoru yaramaz 4.1ghz de çalışan e8200 + oc'li bir 4850'de oyun takılıyor frene basmışsınız gibi oluyor sanki saçmalamış EA şu oyunu çıkarmadan önce denemiyormu bunlar ati ve nvidia kartlar ile patch ile düzelmez ise silicem oyunu
  • 8800gt amp ile 180.84 te undercover da 40-50 civarlarında dolaşan fps abartısız söylüyorum 185.20 de 80-90 aralarında geziniyor hemde aynı ayarlarda 1680*1050 4xaa full af
    üstelik arada bir denk gelen takılmalar artık olmuyor.
    aradaki tek fark sürücü başka yanıldığım bir durum söz konusu değilse
    deneyen birileri olursa sevinirim bakalım aynı fark olacak mı?
  • DH video incelemesi yapilmadi...
  • en son veya en iyi forceware hangisi gf8600gt sonic+ kullanıyorum bilen yazabilirmi
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.