Şimdi Ara

Need for Speed: Porsche Unleashed -- Hatırlayan var mı? (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
1
Favori
37.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Göker

Kim ne derse desin NFS'nin en iyisi Underground2'ydi... Yeni çıkanlar most wantedmış, yok pro streetmiş hiçbiri iyi değil

Porsche'nin tadını almamış biri için UG2 en iyi olabilir ama...
    GameSpot'ta girip NFS ararsanız, Porsche'nin listede top olduğunu görürsünüz...

Porsche'deki simülasyon tadı UG2'de yerini arcade'e bırakmıştır...

Timeline kasışı ile 56 modelden 2000 modele kadar tüm Porscheleri kullanmak ayrı bir tad veriyordu.
    Hele o Factory Driver görevleri vardı ki...
  • Çok Güzel Bir Oyun'du Arada Bir Oynarım Halen
  • bende daha geçen hafta ps1 de oynadım bu oyunu. Eskiden baya güzel gelirdi grafikleri ama bu oynadığımda çok dandik geldi. Ama zamanında tutmuştu.
  • Gerçekten oynarken en keyif aldığım NFS serisidir. Ha diyeceksiniz ki şimdiki oyunlar daha gerçekçi diye. Evet ekran göruntusu olarak oyledir. Ama bu oyunda ayrı bir heycan var. Sürükleyici bir oyun. Daha önce oynamayanlar sakın ekran gorunutusune bakıp aldanmasın. Mutlaka bir denesinler. Özellikle Fabirka takımına girmek için bir gayret gostersinler. İşte o zaman siz de müpdelası olacaksınızıdır.

Saygılar.
  • ilkokul günlerim aklıma geldi kuzende ps1 vardı onla oynardık driver vardı test drive vardı.hep aklımdadır ilk internet cafeye gittiğimde midtown madness oynamıştım hey gidi günler keşke bir daha böyle oyun çıkarsalar özledik ya
  • NFS I
    NFS II
    NFS III Hot Pursuit
    NFS IV High Stakes
    NFS V Porsche Unleashed
    NFS VI Hot Pursuit 2
    NFS VII Underground
    NFS VIII Underground 2
    NFS IX Most Wanted
    NFS X Carbon
    NFS XI Pro Street
    NFS XII Undercover

Bana bu kadar oyunu oynattırabilcek tek seri...
    Her ne kadar son oyunlarla tirajını kaybetse de ne çıkarırsa çıkarsın oynarım, oynamazsam rahat edemem...
  • tdu dan bu yana ender sevdiğim oyunlardan biri.
    boxer ile otobana cıkardım realdeki asfalt sesi bukadar olur :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: adilazimdegilx

NFS I
    NFS II
    NFS III Hot Pursuit
    NFS IV High Stakes
    NFS V Porsche Unleashed
    NFS VI Hot Pursuit 2
    NFS VII Underground
    NFS VIII Underground 2
    NFS IX Most Wanted
    NFS X Carbon
    NFS XI Pro Street
    NFS XII Undercover

Bana bu kadar oyunu oynattırabilcek tek seri...
    Her ne kadar son oyunlarla tirajını kaybetse de ne çıkarırsa çıkarsın oynarım, oynamazsam rahat edemem...

NFS 2 SE' yi unutmuşsun :P

NFS 2 ve SE farklı oyunlar sayılır... Gerçi ben de 2 SE'yi kasmış ve 2'yi oynamamıştım ama...
    Bi de I'i sadece izlemiş, beğenmeyip oynamamıştım... Çok sağlam değildi çünkü zamanına göre.

2SE ile devrim gibi gelmişti ama...
    Sonrasında da ıskalamadan oynadık.

Bir tek Pro Street'i yarım bıraktım... Onu da sonlarda bıktım artık...

Defalarca kurup oynadığım bi Porsche var... Bi de UG1'i 2 defa, UG2'yi de 3 defa oynadım sanırım... Onlar da idare ederdi.

Şu sıralar arada içimde Hot Pursuit 2'nin ateşi basıyor... Hoştu o da... Hatta dur kurayım bi yav... G25 ve şimdiki ekran kartlarıyla çok daha eğlenceli olabilir...

• quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

Şu sıralar arada içimde Hot Pursuit 2'nin ateşi basıyor... Hoştu o da... Hatta dur kurayım bi yav... G25 ve şimdiki ekran kartlarıyla çok daha eğlenceli olabilir...

Eee üüü... Demek ki hatıralar bazen hatıralarda kalmalıymış :P

Arabanın sürüşü NFS:PU'nun yanında tam arcade kalmış, unutmuşuz...
    En üst çözünürlükte bile grafikler çok basit kaldı...
    G25 zaten doğru düzgün çalışmadı... Force Feedback falan da hak getire...

Klavye ile basit bir lotus oyunu oynar gibi oynadım bi süre...
    20dk içinde de "sen iyisi mi hatıramda kaldığın gibi kal..." dedim ve çıkıp sildim :P

Test Drive 3'ü de 10 yıl sonra deneyince tiksinmiştim de...
    Bi de Test Drive 5 kursam mı nostalji diye...

• oda bişey
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Göker

Kim ne derse desin NFS'nin en iyisi Underground2'ydi... Yeni çıkanlar most wantedmış, yok pro streetmiş hiçbiri iyi değil

Porsche'nin tadını almamış biri için UG2 en iyi olabilir ama...
    GameSpot'ta girip NFS ararsanız, Porsche'nin listede top olduğunu görürsünüz...

Porsche'deki simülasyon tadı UG2'de yerini arcade'e bırakmıştır...

Timeline kasışı ile 56 modelden 2000 modele kadar tüm Porscheleri kullanmak ayrı bir tad veriyordu.
    Hele o Factory Driver görevleri vardı ki...

Bence en iyi Nfs oyunu.Bu oyun kadar beni bağlayan bir oyunu yok malesef Nfs'in.Ben devamının geleceğini zannediyordum Porsche, Ferrari , Mercedes vs... gibi ama olmadı 3dfx Voodoo banschee ekran kartımla zevkten 4 köşe oluyordum.Hey gidi günler

• Bana göre de seri gittikçe güzelleşiyor hızlanıyor ve zorlaşıyor

undercover da bazı hatalar olmasa zaten 10 numara olacak ama önemli değil hatalar, süper oyun olmuş
  • serinin giderek güzelleştiği kesin fakat eskilerin yeri ayrı
  • quote:

quote:

Eee üüü... Demek ki hatıralar bazen hatıralarda kalmalıymış :P

Arabanın sürüşü NFS:PU'nun yanında tam arcade kalmış, unutmuşuz...
    En üst çözünürlükte bile grafikler çok basit kaldı...
    G25 zaten doğru düzgün çalışmadı... Force Feedback falan da hak getire...

Klavye ile basit bir lotus oyunu oynar gibi oynadım bi süre...
    20dk içinde de "sen iyisi mi hatıramda kaldığın gibi kal..." dedim ve çıkıp sildim :P

Test Drive 3'ü de 10 yıl sonra deneyince tiksinmiştim de...
    Bi de Test Drive 5 kursam mı nostalji diye...

evet bazı efsaneleri hatıralarda bırakmak lazım geçen bende duke nukem 3d de yaşadım aynısını nfs PU ya gelicek olursam süperdi harikaydı hele bide onun bi hilesi vardı uzaktan kumandalı oyuncak araba yapıoduk arabaları çok güzel oluyordu:). Ama benim en zevk aldığım oyun nfs 2:SEydi üzerine tanımıyorum o zamanlar araba sürmenin doruk noktasına çıkarıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blingmh -- 22 Ocak 2009; 16:01:06 >

• hocam ozamanların oyunları çözülmesi kolaydı ve bence daha keyifliydi.o oyunla bütün porsche modellerini tanıdım ben.ozamanlar ekran kartım yeter mi cart olur mu curt yeter mi diye bi kaygı yoktu.yükler oynardım
  • Okulun Pclerde Vardı Bu Ne Biçim Oynardık Ya
  • off o 356 lar 911 ler mobydick ne müthiş günlerdi valla çok kral oyundu
  • Hatırlanmazmı Arabayı alıp yollarda geziyordum yarışı bırakıp cafe gibi biryer vardı orman içinde
  • nfs Porsche Unleashed ın oyun ve sürüş dinamikleri hakkaten çok iyidir heleki o dönemdeki bir oyun için grafikleride çok iyidir şuanda bile kursanız o Porsche lerin genişlastikleri jantları ve araç kapartasının görünüşünden ap ayrı bir tad alırsınız hasar alma olayıda çok hoştu oyunun hiçbitarafı abartı olmayıp sürüşünü çok hoş yapmışlardı araç sesleri vites geçişleri 360 derece dönüşler lastik izleri hele hele kokpit içi araç sesinin tadına doyulmuyor oynamayanlar bi oynasın bende nfs oynuyorum en iyi tadı Porsche den ve UG den aldım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.