Şimdi Ara

Need for Speed: Porsche Unleashed -- Hatırlayan var mı? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
1
Favori
37.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heyt be galiba nfs'nin en ilk versiyonunu oynuyan benim herhalde nfs 1 derken 2 3 aldı başını gitti midtown madness'de aynı 1 2 çok eğlendirik oyunlardı....
  • uzil kurunca belki çağalıyordur mb tı :s
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Orjinalden alıntı: samsunlusemih

30,8MB doğrumudur yoksa daha fazlamı yanlış indirmimde

Need for Speed: Porsche Unleashed -- Hatırlayan var mı?

aynen bende kurallara uymaya kalkardım.onlar bozardı bu sefersonra bizim arkadaşların evi falan vardı.hani haritanın bir yeri işte birimizn evi oluyodu.şsonra araba takip ediyoduk.evimizin öüne park ediyoduk ahh ahh

Hocam bizde yapıyorduk zamanında dediklerini Midtown Madnessciler kendilerini hemen belli ediyolar ya
    @GunayMan
    Oynama fırsatı bulamamıştım hatırlamıyorum

Midtown'da en çok kaç kilometreyi gördünüz yazın bakayım buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 2 Temmuz 2008; 19:00:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orjinalden alıntı: yakup13

quote:

Midtown Madness 2 indiriyorum bakım nasıl bir seymiş

Delü delü

Süper süper çocukluğumuz bunlarla geçti be
    En sinir olduğum şey kurallara uymak istiyordum bazen ışıkta berlerken arkadan arabalar gömüyordu

ahah aynen ben kurallara uyardım dönerken sinyal yakardım,bnaların arsına girerdim monte carlo 3 de,zone ındustriel de 330 u filan wurmustum,yarıs bitimine 50 metre kala kaza ypıp geri vitese takıp geri gei bitirmiştim,ama en cok mazisi olan nfs 4'tü,nfs 4 de yolu gece yagmurlu final yapabiliodun,polis olurdum gece farları kısa uzun yakardım böle sireni acarıdm ne günleri be,wild1 die bi bilgisayar yarıscısı wardı hatta hep sarı rengi secerdi,nfs 5 de dylan,ace, filan wardı ace tüm nfs serileri boyucna hep beyaz renk oldu,aranızda freespace oynamıs olan war mı

• quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

quote:

aynen bende kurallara uymaya kalkardım.onlar bozardı bu sefersonra bizim arkadaşların evi falan vardı.hani haritanın bir yeri işte birimizn evi oluyodu.şsonra araba takip ediyoduk.evimizin öüne park ediyoduk ahh ahh

Hocam bizde yapıyorduk zamanında dediklerini Midtown Madnessciler kendilerini hemen belli ediyolar ya
    @GunayMan
    Oynama fırsatı bulamamıştım hatırlamıyorum

network ile altın kapmaca manyaktı yaw....

• arkadaşlar unleashedın demosunda single player seçeneği seçilmiyo sadece multiplayer var hay anasını
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

heyt be galiba nfs'nin en ilk versiyonunu oynuyan benim herhalde nfs 1 derken 2 3 aldı başını gitti midtown madness'de aynı 1 2 çok eğlendirik oyunlardı....

nfs 2 yi bende çok oynadım
    pioner yazardık uçardı araba
    arabalar süperdi
    multiplayer tadından yenmezdi..

midtown madness ın da mutliplayerı manyaktı...biri bişey taşır herkes yakalamayı çalışırdı onu..şimdi oynanacak serverlar var mı acaba??

nfs posche de arabayı yolda tutmak için binbir takla atardın ama bana mısın demezdi çıkardı yoldan
    mobydick diye bi araba vardı sarı renkli multiplayerda çıkardı..en hızlısı oydu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 2 Temmuz 2008; 19:07:01 >

• quote:

heyt be galiba nfs'nin en ilk versiyonunu oynuyan benim herhalde nfs 1 derken 2 3 aldı başını gitti midtown madness'de aynı 1 2 çok eğlendirik oyunlardı....

Ben de tüm versiyonlarını oynamıştım. 2.sinde trafikteki araçları çıkarmak için sokakta gördüğüm arabaların markalarını, modellerini deniyordum.
  • quote:

network ile altın kapmaca manyaktı yaw....

Evet

Midtown madnessda bende kurallara uymaya çalışırdım sizin yazdıklarınızı okuyunca çok şaşırdım bi tek ben varımdır diye düşünmüştüm.xD

Bende yeni arabalar indirirdim.Çeşit çeşitti.Bisikletten planöre kadar herşey vardı.babam kızardı yine mi internettesin diye.O zaman da internet ateş pahasıydı.Dial-up modemle bağlanırdık değişik değişik sesler çıkarırdı,onları ezberlemiştim bende aynı sesleri çıkarırdım onla beraber

• eski oyunlar geçti gitti getirseler yine OYNAMAM grafikler iğrencmis o zmanlar yiyomuşuz bizde
  • NFS Porsche nin grafikleri halen güzel gelir bana belki çok oynadığımdandır Ayrıca bana tüm haritalar ve arabalar açıktı hile desem değil ama yinede herbirini kullanmışlığım var
  • Bu oyun tek kelimeyle efsanedir. Başka türlü açıklanmaz.

2000 senesiydi sanırım. Sırf bu oyunu almak için 45 km yol gidip 3 saat tek tek bütün cdcileri dolaştığımı bilirim. Bende bu oyunun çoook derin anıları vardır. Nfs serisinin ozamana kadar çıkmış en gerçekçi sürüş fiziğine sahip oyunuydu. Güzel yanları saymakla bitmez. Hatırlarım ozamanlar "krek" olayları yeni yeni çıkmaya başladığı için evde o heyecanla yükleyip açmak üzerken dank diye hata penceresi geldiğinde gözlerim dolmuştu. Sonra hallettim dünyalar benim oldu. Bu oyunla ilgili en büyük anım şuydu bu oyunun hastası olanlar bilir ;

Oyundaki en son verilen porsheyi 2000 model olanıydı sanırım bütün parçalarını modifiye yaparsanız okadar dehşet bir araç ortaya çıkıyordu ki GT1 ve mobydicki zorlanmadan tokatlıyordu. Bu oyunun piskopatı olduğumdan kelli arkadaşlarla kapışırken bana gt1 ile mobydick i hiçbir zaman aldırtmıyolardı. Alırsam onlar oynamıyordu. Bende porsheyi modifiyeleyip bunlardan habersiz gelin yarışalım. Siz gt1 ben porshe dedim bunlar sazanlama atladı tabi. Asıl olay bundan sonra oldu. Daha startta "ehe ehe şimdi dikiz aynasından bakacaz" derken onları öyle bir tokatlamıştım ki o gün o an o dakika o oyundan aldığım zevki şu -hiçbir- yarış oyunu veremedi. Buna Granturismo4 de dahil.

Velasıl kelam anılarım tekrar gözümde canlandı. Oyunu indirmeye başladım. En az 2-3 kere bitirdikten sonra tekrar mazide yerini alacak benim efsane nfs5 im. Belki tekrar bir 10 sene sonra yine bu oyunu netten indirip oynacağım. Ama gerçek şı ki bu oyun herzaman benim çocukluğumun bir simgesi olarak kalacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: LsR

eski oyunlar geçti gitti getirseler yine OYNAMAM grafikler iğrencmis o zmanlar yiyomuşuz bizde

Evet dediğin doğru ama şunu unutma bu oyun 8 yıllık senin şimdi oynadığın crysis-cod4-fear-nfs bilmemkaç- gibi grafiklerini güzel sandığın oyunlara 8 yıl sonra "ozamanlarda oyunlar nekadar dandikmiş millet nasıl oynuyomuş bu grafiklerde" diyeceklerine emin ol. Teknoloji okadar hızlı ilerliyor ki bunları belki 1-2 sene içinde bile söyleyebilirler. Ama sen oynama biz bu oyunları herzaman oynarız bir 8 sene geçsede yine anılarımızdaki gibi oynamaya devam edeceğiz

• quote:

Orjinalden alıntı: nick:dunkoff

quote:

Orjinalden alıntı: okanaltintas

quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

Ohoo dostum ne eskisi bunlar yeni oyunlar.
    sen ciddimisin oyun 2001 de çıktı ?

@gktgys
    yüzbaşısın ama buranın paylaşım sitesi olmadığını daha ögrenememişsin

yeni versiyonuda çıktıbu arada demo paylaşım yasak değil
    Yeni versiyon mu hehe söyle bakalım adı neymiş ne zaman çıkmış

• quote:

Orjinalden alıntı: hakan.

XP için ise yama yüklemek gerekiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

geçenlerde yükledim (geçenlerde dediğim geçen yıl ) açılmamıştı

az önce yine yükledim xp patch de attım ama olmadı kısmet değilmiş ne yapalım

• ahada oyunun orjinali bende arşivde saklı duruyormuş

• Arkadaşlar oyun bende takılıyo gimme.dll. nin sonuna old ekledim değişiklik olmadı grafiği 640 yaptım yine olmadı sorun neyde acaba?
  • quote:

quote:

dostum bendes
    n bend eole yapodum kucukken

midtown madness 2 nin yeri cok derinlerde pc hayatimda.porsche unleashed de ole pc me yuklediğim ilk oyun ozeliiğini taşiyo.ah genclik ah nerde o eski oyunlar daha zewkliyidi bea :D

• quote:

Orjinalden alıntı: batuhan15

Arkadaşlar oyun bende takılıyo gimme.dll. nin sonuna old ekledim değişiklik olmadı grafiği 640 yaptım yine olmadı sorun neyde acaba?

Birde şu patchi yükleyerek dene ben yaptım oldu.

İlk önce nfs nin offical patchini kur. Link ;

http://www.nd4spdworld.com/nfspu/downloads/utils/porsheunleashed3.5.exe

Daha sonra xpde sorunsuz çalışması için bir patch var. Link ;

http://www.nd4spdworld.com/nfspu/downloads/utils/nfs5-3.5.20040310.zip

Bunları kurduktan sonra sorunsuz çalışması lazım. Sorun yaşayanlar bunları yükleyip denesin. Sonuçları yazsın.

• Ne günlerdi bea
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.