Şimdi Ara

Need for Speed: Porsche Unleashed -- Hatırlayan var mı? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
1
Favori
37.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: djnone

ahada oyunun orjinali bende arşivde saklı duruyormuş

Need for Speed: Porsche Unleashed -- Hatırlayan var mı?

cidden arsifde olmasi gereken oyunlardan biri ama bizde gecti
  • Hatırlayan var mı yerine unutamayan var mı diye sorulsaydı daha güzel olurdu. :)

NFS Porsche'den aldığım tadı bi tek GT4'den alabildim.
  • doğru soru unutamayan olması gerekirdi:)
    bence pc platormuna şimdiye kadar çıkan tüm yarış oyunları içerisinde en iyisi..
  • sistem gereksinimleri nedir
  • hatırlamammı ps1 de oynuyordum
  • zamanında başında saatler geçirdigim bi oyundu
  • quote:

Orjinalden alıntı: talaria

hatırlamammı ps1 de oynuyordum

PS1'deki ile bilgisayardaki çok farklıydı. Ama hakkaten çok farklıydı iki farklı oyun gibilerdi. Menüler, pistler, oynanış vs hepsi birbirinden farklıydı. Bilgisayardaki çok daha iyiydi.
  • NFS serisi bu oyundan sonra bozuldu zaten. Bu oyun en iyilerden biriydi ama bence en iyi nfs oyunu (hatta en iyi araba yarışı) NFS3 Hot Pursuit oyunudur.
  • Rubiel normaldir cunku

Daha baska dogru durust oyun yoktu :)
  • budur ya, kendi bilgisayarımda oynadığım ilk araba yarışı herhalde buydu
    quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

Bu nasıldı?

Need for Speed: Porsche Unleashed -- Hatırlayan var mı?

• hatırlanılmaz mı ya nfs nin en gözde en güzel oyunu bence.hasar modellemesi, kabin cam, süper trackler ....
  • multiplayer yapınca tüm arabaları, yolları seçebiliyorduk. alpsdi sanırım karlı bir yol vardı o yolda eğlencesine oynuyordum.
  • Hala oynuyorum ben. Arabayla en zevkli sekiz çizebildiğim oyundur kendileri....
  • ya mm 2 yi nerden indiririm ya her aldığım cd de grafikler filan bozuluyodu onu nasıl ayarlarım
  • Porsche harika oyundu...
    saatlerce başından kalkmazdım...
    Midtown Madness vardı oda superdi...
    Keşke Midtown tekrar pc'ye dönse
  • Bu oyunu ilk çıktığından beri oynuyorum... en iyi 2-3 nfsden biridir... underground ve sonrakiler bunun yanında basit kalıyo bence...

bu oyunu Logitech formula force GP direksiyon ile oynuyorum ve tam uyumulu .. çok zevkli oluyo.... bi arabayla sürtüşürken direksiyonu çevirmek aşırı zorlaşıyo normale göre.
  • Porsche Unleashed favori oyunumdu be...

96 Model 911 Turbo 'yu Carrier bölümünde iyice modlayıp 320 km/h hızla Zone Industrielle rampalarında yarışmak kadar güzel bişey yoktu.Zamanına göre mükemmel bir oyun bence.
    Hele ki farlarına hasta olduğum 944 Turbo S 'leri hiç unutmam.Turbo sesini duymak için yüksek devirde sürerdim.

Test Drive 3'ü de çok oynamıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 9 Temmuz 2008; 15:15:21 >
  • midtown madness hala oynarim arada bi canim cekti..) lamborghini indirdim internetten 280 yaptım kucukken trafiqe uyardim arkadan bana carparlardi :) polis her zaman kovalardi..ahh ahh :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: viper srt 10

ya mm 2 yi nerden indiririm ya her aldığım cd de grafikler filan bozuluyodu onu nasıl ayarlarım

arkadaşlar yardımm
  • gecenlerde bir banka reklamında araba sesi olarak kesin nfs5den alıntı yapıldıgını dusundugum bir ses kullandılar. o kadar orjinal bir sesi nerde duysam unutmam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.