Şimdi Ara

NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar ve iyi forumlar.

NFS'nin yeni oyununu benim gibi merakla bekleyenler eminim ki çoğunluktadır. Maalesef ki bildiğimiz üzere, NFS serisi Underground 1&2 - Most Wanted gibi yapımlar dışında pek isteneni veremedi. Bu yapımlara birkaç tanesi daha eklenebilir. Devamında son birkaç oyundur iyice beklentilerin altına düştüler. Bundan dolayı 2 yıldır yeni bir yapım gelmiyordu. Geçen sene PS4 ve X-BOX 1 çıkışlarını gerçekleştiren oyunun PC versiyonu da nihayet 17 Mart 2016 tarihinde raflarda ve Origin'de yerini alacak. 10 Mart'ta da erken erişim olarak açılacak bildiğim üzere.

Bu konuyu açmak biraz erken olsada (çünkü ekran kartı performans verisi daha yok haliyle) sabredemedim açıkçası. Cidden beklentimin yüksek olduğu bir oyun. Tabii ki yine olumsuz düşünen birçok kullanıcı mevcut (konsol deneyimi yaşayan). Fakat eksiklikler tabii ki olacak deyip, inşallah NFS'nin yavaş yavaş eski haline dönmesini umuyoruz. Çok ince detaylara takılmayıp, keyif alacağımız bir oyun olur umarım. Hep beraber bu konu altında da deneyimlerimizi dile getiririz.

Oyunun PC için çıkış videosu diyebileceğimiz videosunda da grafik noktasında öne çıkan özellikler;

- 4K çözünürlük desteği
    - Sınırsız FPS desteği (nihayet olması gerekiyordu)

Minumum - Medium - Maximum grafik ayarlarını içeren video.

| SİSTEM GEREKSİNİMLERİ |

Minimum Requirements for 720p30 at low settings:

Processor: Intel Core i3-4130 or equivalent with 4 hardware threads
    Memory: 6GB RAM
    Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2GB, AMD Radeon HD 7850 2GB, or equivalent DX11 compatible GPU with 2GB of memory
    Hard Drive: 30 GB free space

Recommended Requirements for 1080p60 at high settings:

Processor: Intel Core i5-4690 or equivalent with 4 hardware threads
    Memory: 8GB RAM
    Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB, AMD Radeon R9 290 4GB, or equivalent DX11 compatible GPU with 4GB of memory
    Hard Drive: 30 GB free space

Desteklenen Direksiyonlar:

Logitech G27
    Logitech G29
    Logitech G920
    Thrustmaster TX
    Thrustmaster T150
    Thrustmaster T300
    Thrustmaster T500
    Fanatec CSR

| EKRAN KARTI PERFORMANSLARI |

| 1080P - 2K - 4K Çözünürlük Testleri (Maksimum Grafik Ayarları) |

| V-RAM Kullanımı (Maksimum Grafik Ayarları) |

| CPU Testleri (Maksimum Grafik Ayarları) |

NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]

| Farklı Kalite Ayarlarında RAM Tüketimi (Sadece Oyun) |

| Sistem RAM Tüketimi |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 12 Kasım 2020; 17:15:57 >

• Konsol sürümünde çok fazla olumsuz yorum gördüm. Biraz da canlı yayın izledim hikayesi hiç iyi gelmedi bana ama modifiye yapıyor olmamız eski Underground ruhu var biraz oyunda. Tabi oyunun grafik motoru Frosbite, Rivals'da nasıl performans aldıysanız üç aşağı beş yukarı aynı performansı alırsınız. Böyle ertelenen bir oyunda bir zahmet iyi optimizasyonlu olsun artık.
  • PC sürümüne pre-order yapıp sonrasında haziran a ertelenince iptal edip ps4 sürümünü aldım ve pişman oldum, mesele grafik değil isterse gerçeğin aynısı olsun kontroller berbat, 2005 yılında çıkmış bir most wanted kadar bile iyi değil kontrolleri o oyunu Remaster yapıp koysalar bundan çok daha iyi olurdu, oynayanlar bilir o eski PS1 deki High stakes in tadını veren bir NFS oyunu daha yok zaten, 1. sırada ps1 high stakes gelir 2. sırada underground serisi 3. sırada 2005 yapımı MW sonrada bu döküntü son çıkardıkları oyunlar geliyor işte.
  • buralar değerlenir

Ea şu yanlama olayını düzeltse iyi olacak.Sanki yanlarken arabanın arkasına zorla baskı yapıyorlarmış gibi bir his veriyor buda olumsuz sürüşlere neden oluyor şu most wantedın yanlamasını geliştirip sunsalar tadından yenmez özellikle most wanted 2 nin sürüş hissini söylemiyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WRRKRR -- 18 Şubat 2016; 18:40:19 >
  • FX 8300 ve R9 380 4G var. Oyub PC'ye gelsin bi performans testi atarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinirsiz fps iyi olmus. Yaris oyununda 120-144 fps fark ediyor.

Oyun olarak fazla beklentim yok. Grafik + gece yarislari icin bir oynariz. U2 atmosferi ve oynanisini sunmasi imkansiz.

Nostalji arayanlar, U2'yi texture modla oynayabilirler. Asfalt ve zemin gercek gibi oluyor; son oyuna cok ihtiyac kalacagini sanmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 18 Şubat 2016; 19:07:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu ultrada oynayamam 770le ama ultra bir altı highta oynatır heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • U2'dan kastın Underground 2 mi hocam ?
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Evet. Texture mod da, aratinca cikmasi lazim.

• g3258 ve r9 270 le semt çocuğu pozisyonunda konuda yerimi alayım..
  • Oyun herşeyiyle harika fakat tek eksik yönü var oda oyunu çekilmez yapıyor, oyunda yapay zeka yok gibi birşey, yarışlar felaket kolay.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 720P 30Fps için 750ti mı gerekiyor minimum yoksa ben mi yanlış görüyorum ya da yanlış mı yorumladım acaba?Performans testlerini çok merak ediyorum.Ayrıca oyunun oynanışı hakkında çok olumsuz eleştiriler var.Crew gibi olacak umuduyla büyük beklentiler içine girmiştik umarım hayal kırıklığı olamaz.
  • Bir yarış oyunu için fps limitinin olmaması sevindirici fakat oyunun en yüksek kalite ayarları Highda mı kalacak yoksa daha ötesi olacak mı burası sanırım oyun çıkmadan belli olmayacak.Frostbite motorunun kullanıldığı oyunlardaki grafik ayarlarına pek çok kişi aşina olduğundan high ayarların ötesi olacaksa günümüz gpularının nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu olacaktır.Oyunu alıp almama konusunda şu an için bir düşüncem olmasada performans değerlerini ve oynanış içeriğini çıkışı itibariyle takip edeceğim bir oyun olacak çünkü Frostbite oyun motorunun kullanıldığı oyunlardaki görsel kalite ortada ve optimizasyon açısındanda başarılı olduğu için performans anlamında başarılı bir yapım olabilir.Tabi her şey performanstan ve grafiklerden ibaret değil oynanış ve içerik olarak sunacakları oyunun genel anlamda değerlendirilmesi için önem taşıyan unsurlar arasında yer alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Konsol sürümünde çok fazla olumsuz yorum gördüm. Biraz da canlı yayın izledim hikayesi hiç iyi gelmedi bana ama modifiye yapıyor olmamız eski Underground ruhu var biraz oyunda. Tabi oyunun grafik motoru Frosbite, Rivals'da nasıl performans aldıysanız üç aşağı beş yukarı aynı performansı alırsınız. Böyle ertelenen bir oyunda bir zahmet iyi optimizasyonlu olsun artık.

Şahsen eğer ekstra grafik ayarları ile zorlanma olmazsa bende zannımca Rivals benzeri performans alınacağını düşünüyorum.

Rivals performans olarak gayet iyiydi. 30 FPS kilidi de 60 FPS'ye çıkarılabiliyordu (ben öyle kullanıyordum). Şimdi bu yeni oyunda ise FPS kilidi olmaması dahada güzel bir deneyim olacak. En azından benim gibi 120 Hz ve üzeri yenileme hızına sahip monitör sahipleri için.

• Gavur gibi ekran kartı olan 7870xt ile low ayarlarda oynarık artık
    Sen bu hallere düşecek ekran kartı mıydın bea.
    Allahsızlar,ecnebiler ne hallere düşürdü güzelim kartı.
  • Nfsu2 devam beyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

PC sürümüne pre-order yapıp sonrasında haziran a ertelenince iptal edip ps4 sürümünü aldım ve pişman oldum, mesele grafik değil isterse gerçeğin aynısı olsun kontroller berbat, 2005 yılında çıkmış bir most wanted kadar bile iyi değil kontrolleri o oyunu Remaster yapıp koysalar bundan çok daha iyi olurdu, oynayanlar bilir o eski PS1 deki High stakes in tadını veren bir NFS oyunu daha yok zaten, 1. sırada ps1 high stakes gelir 2. sırada underground serisi 3. sırada 2005 yapımı MW sonrada bu döküntü son çıkardıkları oyunlar geliyor işte.

Az bir zaman kaldı çıkışına zaten.

Konsolda evet çok fazla olumsuz yorum görüyorum. Deneme fırsatım olmadı. İnşallah PC'de daha iyi kontrollere sahip olur diyelim veya daha keyifli bir deneyime. Bu kadar alakasız oyundan sonra (eski serilere nazaran) bu oyundan tabii ki mükemmel olmasını beklememek lazım. Ama bunlarda bir adımdır nihayetinde. İnşallah buradan alınan geri dönüşlerle, daha başarılı yapımlara ve belki Underground 3 gibi sürprizlere imza atabilirler.

Bizim bulunduğumuz kısmı ilgilendiren noktada ise; Frostbite 3 grafik motoru ile tasarlanması bizler için avantaj niteliğinde oldu tabii. Oldum olası bu tarz araba odaklı oyunlarda gece ve yağmurlu grafikleri benimsemiş ve sevmişimdir. Bu oyunda da bu hissiyatı oldukça iyi bir şekilde alacağımızı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Sinirsiz fps iyi olmus. Yaris oyununda 120-144 fps fark ediyor.

Oyun olarak fazla beklentim yok. Grafik + gece yarislari icin bir oynariz. U2 atmosferi ve oynanisini sunmasi imkansiz.

Nostalji arayanlar, U2'yi texture modla oynayabilirler. Asfalt ve zemin gercek gibi oluyor; son oyuna cok ihtiyac kalacagini sanmiyorum

Aynen.

Yukarıda da yazdım, 120 Hz ve üzeri monitör kullanıcıları için iyi bir deneyim olacak cidden. NFS WORLD'de vardı online olan, bilmiyorum oynayanlar oldu mu ? Grafikleri MW 2005 devşirmesi olmasına rağmen onda bile 60 - 120 - 144 FPS değerlerinde ciddi farklar mevcuttu. Bu oyunda da 90 FPS ve üzeri değerler için; 120 Hz ve üzeri monitör sahiplerinin iyi bir deneyim alacağını düşünüyorum.

Bu arada bahsettiğiniz Underground 2 moduna da nette denk geldim. Asfalt ve zemini güzel yapmışlar cidden, şu oyun gelene kadar pek vaktim yok. Bu oyun geldikten sonrada buna devam ederiz zaten. Ama Underground 2'nin o moduda değerlendirilmeli. Şu zamanlarda bile, eski hazzını verecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

720P 30Fps için 750ti mı gerekiyor minimum yoksa ben mi yanlış görüyorum ya da yanlış mı yorumladım acaba?Performans testlerini çok merak ediyorum.Ayrıca oyunun oynanışı hakkında çok olumsuz eleştiriler var.Crew gibi olacak umuduyla büyük beklentiler içine girmiştik umarım hayal kırıklığı olamaz.

Minumum için biraz yüksek seviyede gibi evet. Ama aslında olması gerekende bu gibi (şu an bulunduğumuz yıl ve aylar için). Tabii ki biraz abartıya da kaçılmıştır her zaman olduğu gibi. 720P değilde 1080P low için olsa amenna. Muhtemelende öyle olacaktır.

Tavsiye edilende de 4GB V-RAM'li kartların üzerinde durulduğunu görüyoruz. Umarım V-RAM canavarı bir oyun gelmez diyelim ki zannetmiyorum. Frostbite 3 motoruna eğer çağ atlatmadılarsa ve oyunun 2 yıldır geliştirildiğini hatta PC'ye erteleme aldığını düşünürsek, optimizasyon konusunda sıkıntısız gelmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Bir yarış oyunu için fps limitinin olmaması sevindirici fakat oyunun en yüksek kalite ayarları Highda mı kalacak yoksa daha ötesi olacak mı burası sanırım oyun çıkmadan belli olmayacak.Frostbite motorunun kullanıldığı oyunlardaki grafik ayarlarına pek çok kişi aşina olduğundan high ayarların ötesi olacaksa günümüz gpularının nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu olacaktır.Oyunu alıp almama konusunda şu an için bir düşüncem olmasada performans değerlerini ve oynanış içeriğini çıkışı itibariyle takip edeceğim bir oyun olacak çünkü Frostbite oyun motorunun kullanıldığı oyunlardaki görsel kalite ortada ve optimizasyon açısındanda başarılı olduğu için performans anlamında başarılı bir yapım olabilir.Tabi her şey performanstan ve grafiklerden ibaret değil oynanış ve içerik olarak sunacakları oyunun genel anlamda değerlendirilmesi için önem taşıyan unsurlar arasında yer alıyor.

FPS limiti olmaması konusunda bir çoğumuz hem fikiriz evet. Bu nokta gerçekten sevindirici.

Tavsiye edilen sistem gereksinimlerinde ''high'' ayarlar belirtilmiş evet. Bu noktada dediğiniz gibi kesin kanıya oyunun çıkışı sonrası varacağız. Rivals'ı hatırlarsa herkes, grafik ayarları konusunda pek bir esprisi yoktu ve günümüz orta - üst seviye kartlarıyla her şey fullenip geçilerek rahat bir deneyim alınıyordu. Bu oyununda bahsettiğiniz gibi Frostbite 3 grafik motoru ile (2 yıldır + PC'ye ertelenerek) tasarlandığını düşünürsek, performans noktasında bir zahmet sıkıntı olmadan gelmeli artık.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.