Şimdi Ara

NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bende sırf trial için origin access almıştım
  • Performans testleri için ayrıca teşekkürler.Artık 1080p ultra 60fps için GTX970 standart olmaya başlamış.Ama daha kasıntı bir oyun bekliyordum.Oyun,720p low 30 fps için minimum 750ti istiyordu diye hatırlıyorum.Kalite farklarının incelendiği videoyu da izledim.Medium ile maximum arasında fark yok gibi duruyor.En azından ben hissedemiyorum.Sadece yansımalar rahatsız ediyor biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 13 Mart 2016; 8:19:47 >
  • Dragon.Born D kullanıcısına yanıt
    Yuh arkadaş oyunu oynayacagimdan degil ama optimizasyon olmamis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dragon.Born D kullanıcısına yanıt
    bu ne ya youtube testlerde gtx 950 bile high da 60 fps oynatiyordu. Amd güncelleme falan yayinlamasi lazim buna saçmalık resmen.

• Sli desteği var ama crossfire yok....
    Yüksek çözünürlükte amd 1080 e göre başarımı artıyo gibi.
    Optimizasyon sorunu var sanki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAZICIOĞLU -- 13 Mart 2016; 11:14:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragon.Born

bende sırf trial için origin access almıştım

Bugun test edebildim

1050 mhz gpu hizli r9 380 ile 1920x1080

Ultura ayarlar fxaa ve shadow high seklinde 50-70 fps arasi veriyor.

Burnout yaptim(lastik yakma) o sirada dumanlardan 30 lara kadar dustu ama normal durumda burnout vs yapilmadigi icin 50 nin altina inecegini zannetmiyorum..

• emrebo kullanıcısına yanıt
    Dün gelen Driver performansı arttırdı
  • 960m ile high 1080p oynanirmi

• NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları] NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları] NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]

Buda benim Type-R

Bundan sonraki aracım büyük ihtimalle e30 olacak , tabi oyun sürem bitmezse

• quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Performans testleri için ayrıca teşekkürler.Artık 1080p ultra 60fps için GTX970 standart olmaya başlamış.Ama daha kasıntı bir oyun bekliyordum.Oyun,720p low 30 fps için minimum 750ti istiyordu diye hatırlıyorum.Kalite farklarının incelendiği videoyu da izledim.Medium ile maximum arasında fark yok gibi duruyor.En azından ben hissedemiyorum.Sadece yansımalar rahatsız ediyor biraz.

Rica ederim ne demek.

Kalite farkları bencede dediğiniz gibi duruyor. AA'dan kaynaklı hissedilebilir biraz. Yoksa çok çok elzem farklar yok gibi. Sürücülerle biraz daha iyi bir hal alacaktır oyun ama vasatın üstünde diyebiliriz son WHQL sürücüsü ile beraber (bu kadar beklediğimizi düşünürsek). En azından bu da bir başlangıçtır. FPS limiti gibi saçma şeylerden kurtulup, PC açısından bu tarz durumlara dönülmesi yine de başarılı EA açısından. Umarız grafikler kadar zamanla sürüş keyfi açısından da memnun edici oyunlar görebilir EA'den. Tabii buradaki yorumlara göre yazıyorum. Kendim halen deneyimlemedim.

• Ben de 2 gündür oynuyorum, genel olarak güzel oyun, seviye 31 oldum :) Lambo 670-4 SV aldım (Tasarım olarak bana göre en güzel Lambo bu) kazandıgım tüm parayla arabayı modifiye ettim, genelde performans olarak tabi.
    Çok fazla drift yarışı koymuşlar, biraz zorlandım ama sonra olayı çözdüm, arabamın lastiklerini drift olarak ayarladım, mis gibi oldu. Şu multiplayer olayı yine kıl olmuş Rivals gibi. Yarışırken oyuncuya denk geleceksin, adama teklif edeceksin yarışalım mı len tospa diye :D kabul ederse yarışacaksın. Nerde o eski The Run Multiplayer yarışı...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.