Şimdi Ara

NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hız kaynaklı değil o sorun yoksa 1500 lere çekemeden olmaz o sabit 60 fps GTX 780 için ki patchle duzelecektir otarz sahneler, çunku 45 e düşen yerler var ve o sahnede beklerseniz grafik değişimi olmadan 65 e geri çıkıyor , bu arada surucu 2 önceki whql surucu bunu da söyleyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Çok yüksek ihtimal sonraki forzaların hepsi gelecek ki bu da muhteşem olacaktır , şimdiki FH 2 yi fps limitsiz Ultra grafiklerde bir duşunun PC de yarış oyunları açlığını tamamen bitirecektir forzalar

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Hız kaynaklı değil o sorun yoksa 1500 lere çekemeden olmaz o sabit 60 fps GTX 780 için ki patchle duzelecektir otarz sahneler, çunku 45 e düşen yerler var ve o sahnede beklerseniz grafik değişimi olmadan 65 e geri çıkıyor , bu arada surucu 2 önceki whql surucu bunu da söyleyeyim

Son gelen WHQL sürücü ile tekrar test edebilirseniz o sorunlar gitmiş olacaktır muhtemelen. Tabii ne zaman sürücü değiştirmek isterseniz fark etmez.

Başka bir konuda bayağı artışlar olmuş sürücü kaynaklı. En azından GTX 780 (OC) ile 70 FPS civarı oynansa iyi olur düşüncesindeyim. Sürekli düşme yapması iyi olmaz haliyle. Ben de bir deneyeyimde hayırlısıyla.

• Sürücü iniyor birazdan dener görselleri paylaşırım
  • Düşüşler yok denecek kadar azalmış durumda yeni sürücü avg fps'e(3-5 fps arası) fazla etki etmese de min fps e etki etmiş Full HD Ultra TAA seçili

NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]

Medium ayarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 11 Mart 2016; 19:42:57 >

• quote:

Çok yüksek ihtimal sonraki forzaların hepsi gelecek ki bu da muhteşem olacaktır , şimdiki FH 2 yi fps limitsiz Ultra grafiklerde bir duşunun PC de yarış oyunları açlığını tamamen bitirecektir forzalar

Ah fh2 gelse de bu konu tarihe gömülse...

• quote:

Düşüşler yok denecek kadar azalmış durumda yeni sürücü avg fps'e(3-5 fps arası) fazla etki etmese de min fps e etki etmiş Full HD Ultra TAA seçili

Medium ayarda

Plakan iyiymis hocam

• emrebo kullanıcısına yanıt
    Ah benim küçük kuzen şimdi farkettim
  • quote:

Ah benim küçük kuzen şimdi farkettim

:)

Sizin sistem neydi hocam fps degerleri harika?

• sürüş dinamikleri ne alemde acaba deneyen varmı origin access ile trial sürümü sunuyor indirmeye üşeniyorum
    i7 3770K 4.0 Ghz GTX 780 AMP(Def) diye gidiyor... isterseniz devamını yazayım
  • quote:

i7 3770K 4.0 Ghz GTX 780 AMP(Def) diye gidiyor... isterseniz devamını yazayım

Bi kac sorum olacak size ricam ,

1)i5 6500 ve r9 380 ile rahat oynatirmi?
    2)steam versiyonu mevcutmu?degilse cikacakmi?
    3)oyun en ucuz nerden alabilirim?
    4)degermi yoksa bir sure sonra sıkılıyormu insan?

O işlemci o ekran kartına çok bile , ekran kartını daha performanslı bir modelle değiştirmenizi tavsie ederim

Steam versiyonu şu an yok sanırsam , g2a , gog gibi sitelere bakabilirsiniz

Bana göre değmez tabi bu 4-5 saatlik bir izlenim , kuzenim oynuyo şu an mesela ben başka oyundayım
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Bu sürücüden sonra Kepler'e performans artışı gelir mi bilinmez ama en azından düşüşlerin düzeltilmesi güzel olmuş. 60'ın altına çok inmedikten sonra o kadar problem değil diyeceğiz artık yapacak bir şey yok.

Bu arada gamegpu'dan gelen testleri ekledim arkadaşlar konuya. Diğer sitelerden de geldikçe eklerim.
    4. soruya istinaden cevap vereyim yarış oyunları ve otomobil tutkunu olarak. Bir süre sonra acayip sıkıyor.Oyunun sürüş fiziği oyundan çok soğutuyor insanı.Drifti kolaylaştıralım derken içine etmişler fiziklerin.Ps4 için indirimden 80TL ye almıştım verdiğim paraya acıdım.Ama göreceli tabi ki bu işler çok severek oynayıp bitirenler de var.
  • Ne FH2 imiş be arkadaş şişire şişire bitiremediniz şu oyunu. FH çıktığı zamanda gerçekten güzel oyundu ben de zevkle oynadım ama FH2'de bence geliştirilen pek bir şey yoktu.
    Sonraki Forza oyunu PC'ye çıkacak olursa onu da deneriz merakla da bekliyoruz gelişmeleri ancak bu NFS'yi gömecek oyun FH2 değildir, şahsen.
    i5 6600K
    R9 380 4g
    8 gb ram

Bu mesaja eklenen görseller:

NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragon.Born

i5 6600K
    R9 380 4g
    8 gb ram

NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]

Bekledigimden kotu cikti

İslemcini stock mu , o/c limi?

Ultura ayarlarda(shadow medium ve ya high) iken cokmu kotu performans?

İşlemci stok
    performansdan bende memnun değilim

NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragon.Born

İşlemci stok
    performansdan bende memnun değilim

NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]

Cok merak ettim su oyunu.bi acces origin alayimda aksam yada yarin trial deneyum bakalim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.