Şimdi Ara

NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Drift işi çok saçma ilk çıktığında ps4 de oynamıştım ve nefret etmiştim çok arcadeleşmiş oyun o eski u2 deki gibi araçların dinamiği yok. Sanki zorla dönüyor virajları.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayır yorumlar ilk oyunun duyurusundan beri ilginç , ne zaman NFS Underground iyi bir oyun oldu ki ? Sürüşü vs aşırı arcade'ydi daha ne yapmış olabilirler ki ? Niye oyundan bu kadar yüksek beklentilere girdiniz ki ?

Eskiyi iyi hatırlamak böyle bir şey işte
  • Sizin monitörde de baya zevkli olur.
  • undergrand 2 de ki modifiye sistemi gelmedikçe ve undergrand 2, most wanted ve carbon da ki gibi hikaye gelmedikçe hiç bir anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

PC sürümüne pre-order yapıp sonrasında haziran a ertelenince iptal edip ps4 sürümünü aldım ve pişman oldum, mesele grafik değil isterse gerçeğin aynısı olsun kontroller berbat, 2005 yılında çıkmış bir most wanted kadar bile iyi değil kontrolleri o oyunu Remaster yapıp koysalar bundan çok daha iyi olurdu, oynayanlar bilir o eski PS1 deki High stakes in tadını veren bir NFS oyunu daha yok zaten, 1. sırada ps1 high stakes gelir 2. sırada underground serisi 3. sırada 2005 yapımı MW sonrada bu döküntü son çıkardıkları oyunlar geliyor işte.

+1 High Stakes efsaneydi ya ne oynardık.. Ne günlerdi..
  • Arkadaşlar oyun 9 Mart'ta Origin üzerinden erken erişime açıldı. Oynayanlar varsa eğer değerlerini paylaşabilirler.

Minumum - Medium - Maximum ayarları içeren alttaki video yayınlanmış. Herkese açık erişim 17 Mart olacak NFS tarafından belirtildiğine göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Sizin monitörde de baya zevkli olur.

Optimizasyon açısından bir sıkıntı olmazsa ve Rivals benzeri performans alabilirsek öyle ümit ediyorum. Ama FPS limiti olmaması dolayısıyla herkeste iyi bir haz yaratacaktır zannımca.
  • Oyunu EA access üzerinden indirip denedim, grafik olarak konsola oranla çok iyi ama kontroller berbat, bir underground oynayın PC de hemen sonrasında birde bunu oynayın farkı göreceksiniz araç kontrolü olarak, grafik performansı da pek iyi sayılmaz ort 120-130 civarı görüyorum GTX980 Ti ile ama lastik dumanı olan sahnelerde 75 lere kadar düştüğü oldu bazen şehir içi anlamsız drop lar oluyor framede, yani PC ye almayı düşünüyorsanız 3-4 Euro ya EA access ile oynayıp hevesinizi alın yoksa 60 euro verilip sonuna kadar oynanılacak bir oyun değil.
  • Korsan oyuna bir yere kadar karşıyım ama malum tr fiyatları 3dm dosyaları indirmeye sunmuş crack bekliyorum
  • quote:

Oyunu EA access üzerinden indirip denedim, grafik olarak konsola oranla çok iyi ama kontroller berbat, bir underground oynayın PC de hemen sonrasında birde bunu oynayın farkı göreceksiniz araç kontrolü olarak, grafik performansı da pek iyi sayılmaz ort 120-130 civarı görüyorum GTX980 Ti ile ama lastik dumanı olan sahnelerde 75 lere kadar düştüğü oldu bazen şehir içi anlamsız drop lar oluyor framede, yani PC ye almayı düşünüyorsanız 3-4 Euro ya EA access ile oynayıp hevesinizi alın yoksa 60 euro verilip sonuna kadar oynanılacak bir oyun değil.

Teşekkürler.

Oyunu sildiniz mi ? Video veya değer paylaşma ihtimaliniz var mı ? Sizdeki GTX 980Ti'ın saat hızlarını da baz aldığımızda böyle bir performans alınması (bu kadar beklemeden sonra) şu durumda vasatın bile altı olarak nitelendirilebilir. Gerçi birkaç sürücü sonrasını da görmek lazım. Oynanış olarak normal kamera veya aksiyon kamera değerlendirmesini yaptınız mı ? Sanki oyun biraz daha aksiyon kameraya kayıyor gibi.

Açıkçası benim açımdan DRIFT yarışlarının belli bir seviye ve güzellikte olması yeterli gelecektir. İnşallah bundan sonraki oyunlarda bu tarz bir seriye devam edip, daha stabil oyunlar gelir diyelim. Gerçi daha tam olarak deneyimleyip, yorum yapmakta lazım tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 10 Mart 2016; 15:40:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

Oyunu EA access üzerinden indirip denedim, grafik olarak konsola oranla çok iyi ama kontroller berbat, bir underground oynayın PC de hemen sonrasında birde bunu oynayın farkı göreceksiniz araç kontrolü olarak, grafik performansı da pek iyi sayılmaz ort 120-130 civarı görüyorum GTX980 Ti ile ama lastik dumanı olan sahnelerde 75 lere kadar düştüğü oldu bazen şehir içi anlamsız drop lar oluyor framede, yani PC ye almayı düşünüyorsanız 3-4 Euro ya EA access ile oynayıp hevesinizi alın yoksa 60 euro verilip sonuna kadar oynanılacak bir oyun değil.

Teşekkürler.

Oyunu sildiniz mi ? Video veya değer paylaşma ihtimaliniz var mı ? Sizdeki GTX 980Ti'ın saat hızlarını da baz aldığımızda böyle bir performans alınması (bu kadar beklemeden sonra) şu durumda vasatın bile altı olarak nitelendirilebilir. Gerçi birkaç sürücü sonrasını da görmek lazım. Oynanış olarak normal kamera veya aksiyon kamera değerlendirmesini yaptınız mı ? Sanki oyun biraz daha aksiyon kameraya kayıyor gibi.

Açıkçası benim açımdan DRIFT yarışlarının belli bir seviye ve güzellikte olması yeterli gelecektir. İnşallah bundan sonraki oyunlarda bu tarz bir seriye devam edip, daha stabil oyunlar gelir diyelim. Gerçi daha tam olarak deneyimleyip, yorum yapmakta lazım tabii.

oyun duruyor, afterburner desteği yok frameyi fraps ile gözlemledim, araca olduğu yerde patinaj çektirdiğinizde oluşan lastik dumanı 120 lerde olan frameyi 75 lere indirebiliyor, gsync aktif olduğundan 144fps yi sadece köprü içlerinde görebildim bu arada çözünürlük full HD diğer tüm detaylar olabilecek max seviyede, buda demek oluyor ki 2K da min 60 fps için 980 Ti bile yetmeyebilir. Araç döndürmeye basıyorsunuz sanki 2,5 derece direksiyon göndürmeye çalışır gibi vakit geçiyor araç dönerken buda kontrolleri kötüleştiriyor, el frenini çekiyorsunuz araç sanki yere çivilenmiş gibi duruyor hemen.Drift de de çok keyif vereceğini sanmıyorum yani bunun kamera açısıyla da alakası yok eğer oynama imkanınız olursa demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz.

• Kontrollerden konsolda da sikayet ediliyordu. Next-gen grafikle Underground hayalimizi seneye erteleyecegiz gibi gorunuyor.

Ben yine de deneyecegim. Direksiyon setiyle belki daha iyi sonuc aliriz.

@B.M.W

Direksiyon setiyle deneme sansiniz oldu mu?
    Bir de, trafik yogunlugu konsoldan farkli mi?

Bu arada, videoya bakilirsa, detay seviyeleri arasinda dogru duzgun fark gorunmuyor. Anlasilan gene, onemsiz efektlerin hassasiyetini arttirarak sistem zorlama yoluna gidilmis.

Ayarlari dusurup denenebilir. Tabii o kadar para harcayinca, insan butun ayarlari fullemek de istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 10 Mart 2016; 17:55:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Kontrollerden konsolda da sikayet ediliyordu. Next-gen grafikle Underground hayalimizi seneye erteleyecegiz gibi gorunuyor.

Ben yine de deneyecegim. Direksiyon setiyle belki daha iyi sonuc aliriz.

@B.M.W

Direksiyon setiyle deneme sansiniz oldu mu?
    Bir de, trafik yogunlugu konsoldan farkli mi?

Bu arada, videoya bakilirsa, detay seviyeleri arasinda dogru duzgun fark gorunmuyor. Anlasilan gene, onemsiz efektlerin hassasiyetini arttirarak sistem zorlama yoluna gidilmis.

Ayarlari dusurup denenebilir. Tabii o kadar para harcayinca, insan butun ayarlari fullemek de istiyor.

direksiyon var ama denemedim çünkü kokpit kamerası olmayan oyunlarda direksiyonun pek bir anlamı olmuyor, trafik bana aynı gibi geldi öyle farkedilir bir fark yok.

• Merak ettim oyunu kendim oynamadan karar vermek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 11 Mart 2016; 18:33:04 >
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

oyun duruyor, afterburner desteği yok frameyi fraps ile gözlemledim, araca olduğu yerde patinaj çektirdiğinizde oluşan lastik dumanı 120 lerde olan frameyi 75 lere indirebiliyor, gsync aktif olduğundan 144fps yi sadece köprü içlerinde görebildim bu arada çözünürlük full HD diğer tüm detaylar olabilecek max seviyede, buda demek oluyor ki 2K da min 60 fps için 980 Ti bile yetmeyebilir. Araç döndürmeye basıyorsunuz sanki 2,5 derece direksiyon göndürmeye çalışır gibi vakit geçiyor araç dönerken buda kontrolleri kötüleştiriyor, el frenini çekiyorsunuz araç sanki yere çivilenmiş gibi duruyor hemen.Drift de de çok keyif vereceğini sanmıyorum yani bunun kamera açısıyla da alakası yok eğer oynama imkanınız olursa demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz.

Son NVIDIA sürücüsünde sıkıntılar var deniyordu, yeni sürüm gelmiş WHQL olarak. Bilmiyorum denediniz mi ? Muhtemelen sürücüler ile oturacağını düşünüyorum veya gereksiz birkaç ayar kapatılabilir.

Deneyimlemek istiyorum tabii, en kısa zamanda diyelim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Son NVIDIA sürücüsünde sıkıntılar var deniyordu, yeni sürüm gelmiş WHQL olarak. Bilmiyorum denediniz mi ? Muhtemelen sürücüler ile oturacağını düşünüyorum veya gereksiz birkaç ayar kapatılabilir.

Deneyimlemek istiyorum tabii, en kısa zamanda diyelim.

mesele fps değil yani 120 yerine 150 alsanız yine birşey değişmeyecek çünkü kontroller yüzünden oyun çöp olmuş.

• 1080p 60 fps için en az gtx970 istemek ne ya arkadaş nereye gidiyoruz biz, ben daha bu sistemi toplayalı 1 sene bile olmadı, (gtx970+4690k) böyle giderse yandık ki ne yandık ... İşin suyu çıktı iyice. Demek ki ben oyunu 60 fps bile oynayamayacağım gtx970'le, eğer en az böyle isteniyorsa. En az gtx970 dediklerine göre Türkçe meali: "adam gibi oynamak istiyorsan en az gtx980 ti al kardeş..." Hayır, benim sitemim şu NFS gibi bir oyunun asla bu kadar uçuk bir sistem gereksinimi olmaması gerek. Kendimizi kandırmayalım.
  • Oyun genel olarak GTX 780 AMP! (Def) 65-75 fps arası seyrediyor az da olsa alaksız sahnelerde 50 fpslere düşüyor sahnede bekleyince tekrardan 60 a sabitleniyor AF oyunda çalışıyor

Oyun ise genel NFS oyunları gibi vasat değmez , ayrıca elfreni ne işe yarıyor bu kontroller de nedir demekten insan kendini alamıyor

NEED FOR SPEED PC PERFORMANS [ANA KONU] | [GPU performansları]

• turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Forza'nın 3. oyunu PC icin de gelebilirmiş. Eğer gelirse, PC oyuncuları NFS den daha iyi bir oyun oynayacaklar. FH 2 bile gelse tokatlar NFS'yi.

Xbox One betasına katılmıştım NFS nim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 11 Mart 2016; 19:47:51 >
  • Teşekkürler.

Herkes aldı sanırım oyunu. Ben başka türlü bekliyorum yoksa videoyu koyardım.

Tüm ayarlar açık şekilde FPS'ler böyleyse çokta iyi sayılmaz gibi. En azından 60'ın altına inmemesini beklerdim. Gerçi bendeki hızlarla belki sabit 60 FPS alınır bakalım. Optimizasyon açısından birde 90 - 120 FPS hayalleri kuruyorduk.

Bu arada 364.51 WHQL sürümü ile mi test ettiniz ?

Kontroller sıkıntılı dersek, grafik kalitesi bakımından aşırı sıkıntısı yok gibi.

Kontroller ile de alakalı şöyle bir düşüncem var:

Oyunda biraz ilerleyip, yeni parçalar açtıkça ve sürüşte ince ayar yaptıkça değişme oluyor mu denenebilir. Ya da konsolda deneyen oldu mu bu olayı ? Oyun piyasaya çıkmadan önce bir takım ince ayarların sürüşe etki ettiğini gösteren videolar bir hayli fazlaydı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.