Şimdi Ara

Need For Speed Payback Türkçe Yama İstek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
11.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun kırılmış Türkçe yama yapmak mümkün mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyid42 -- 11 Mart 2018; 3:57:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Oyun senaryo ile işliyor tıpkı nfs 2015te ve nfs run da olduğu gibi.Prologue ve toplamda 6 chapter var.Oyundaki chapterları geçmeden çoğu araba açılmıyor.Tıpkı nfs run gibi bir oyun ancak daha gelişmişi.Hikaye başta ön planda gidiyor ilerlere doğru ortalama gidiyor diyebilirim.Türkçe yaması yapılabilir aslında hikaye olmasa tabi gerek bile kalmaz ancak chapterlardaki konuşmalar çok az değil ve oyun diğer nfslere göre biraz daha zor çünkü oyun sizden bir zaman sonra en iyisini yapmanızı istiyor ve ciddi anlamda bazı yarışları 20-30 defa denemeniz bile gerekebiliyor buda haliyle tekrar düşüp sıkabilir ama bence şans verilebilir bu oyunun Türkçe yamasına
  • Tr yama olsa ne olur olmasa ne olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Play Back değil Payback olacak oyunun adı

• Her önüne gelen oyuna yama istediğini biliyorumda araba yarışı yahu bu. Anlamayacak ne var. İlkokul 3 e giden bir çocuk bile anlar ne olduğunu.

• hocam oyunun adı payback olacak. Birde yarış oyununda tr yamaya çok fazla gerek yok senaryoya dayalı bir oyun değil çünkü

• SoNuAzKaEn kullanıcısına yanıt
    Bu oyunda baya bi senaryo var diye biliyorum ben

• Oyun senaryo ile işliyor tıpkı nfs 2015te ve nfs run da olduğu gibi.Prologue ve toplamda 6 chapter var.Oyundaki chapterları geçmeden çoğu araba açılmıyor.Tıpkı nfs run gibi bir oyun ancak daha gelişmişi.Hikaye başta ön planda gidiyor ilerlere doğru ortalama gidiyor diyebilirim.Türkçe yaması yapılabilir aslında hikaye olmasa tabi gerek bile kalmaz ancak chapterlardaki konuşmalar çok az değil ve oyun diğer nfslere göre biraz daha zor çünkü oyun sizden bir zaman sonra en iyisini yapmanızı istiyor ve ciddi anlamda bazı yarışları 20-30 defa denemeniz bile gerekebiliyor buda haliyle tekrar düşüp sıkabilir ama bence şans verilebilir bu oyunun Türkçe yamasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 11 Mart 2018; 5:20:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dil dosyasi acilir mi ki

• valla ben pek zannetmiyorum uğraşacaklarını ama yapmak isteyene de engel olmayız tabi ki

• Yama gerekmiyor bence.

• İlkokul 3 çocuğu NFS yi oynasa ne anlayacak ki?
    Ha ben anlamadan oynarım,oynanır,oynanıyor ve oynuyorum diyorsan başka...
    Senaryosu bir hikayesi var bu oyunun.Anlayarak oynanması lazım bence.
    İnşaallah yama için birileri çıkar...
  • Uzun zamandır beğendiğim ilk nfs oyunu oldu. Hikayesi var, hatta dialoglar fena değil. Bence yamayı hakediyor ve nedense bana eski nfs tadı verdi.
  • Türkçe yama istek bölümü @seyid42 için açılmış. İstisnasız her yeni çıkan oyuna Türkçe yama istiyor.
  • yama istemiyordum ne zamandır
  • Dosya şifreleme sistemi, Battlefield 4 ile aynı. BF4'ün dil dosyalarını açtık. Herhangi bir sorun çıkmazsa, onun çevirisine başlayacağız. NFS Payback dosyalarida ayni BF4 gibi LZ4 sistemi ile şifrelenmiş. Şu anda çalışmalarımız devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegioXII -- 14 Mart 2018; 20:49:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgyama

Dosya şifreleme sistemi, Battlefield 4 ile aynı. BF4'ün dil dosyalarını açtık. Herhangi bir sorun çıkmazsa, onun çevirisine başlayacağız. NFS Payback dosyalarida ayni BF4 gibi LZ4 sistemi ile şifrelenmiş. Şu anda çalışmalarımız devam ediyor.

Umarım dosyaları açmayı başarırsınız ki açtığınızda da bitireceginize gönülden inanıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: tgyama

Dosya şifreleme sistemi, Battlefield 4 ile aynı. BF4'ün dil dosyalarını açtık. Herhangi bir sorun çıkmazsa, onun çevirisine başlayacağız. NFS Payback dosyalarida ayni BF4 gibi LZ4 sistemi ile şifrelenmiş. Şu anda çalışmalarımız devam ediyor.

Allah senden razı olsun tuttuğun altın olsun bf4 çevrilir diye kaç aydır oynamıyordum güzelim oyunu anlamadan oynamak istemiyordum . Rabbim gönlüne göre versin.
  • Bu arada neden dil dosyaları şifrelenir anlamıyorum . açık bıraksalar ne olurki
  • Herkezin yapamadığını yapıyorsunuz programcı arkadaşa tebrikler
  • Steamde tr dil destekli oyunlar çoğalıyor. Önümüzdeki dönemlerde çıkacak ve benim beklediğim resmi tr dil destekli kalburüstü oyunlar şunlar:

Agony
    Ken Follett's The Pillars of the Earth
    State of Mind
    Unholy
    The Beast Inside
    Total War Saga: Thrones of Britannia
    Total War: THREE KINGDOMS
    ASYLUM

Bunlardan ilk 3 oyunun resmi çevirisini AiBell Game Localization çeviri grubu yapmaktadır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.