Şimdi Ara

Need For Speed Payback Türkçe Yama İstek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
11.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BU dandik oyun için bir de durup uğraşacaklar mı..Vakit kaybı resmen oyun.
  • Bence bu oyuna türkçe yama yapılmalı ve gerekli. Oyun için vasat diyemem. Her ne kadar Level dergisinin incelemesinde düşük bir puan almış olsa da güzel bir oyun olmuş.
    Yarış oyununun PC platformunda Need for speed payback ile kıyaslanacak pek bir alternatifi yok. Project cars'taki gibi arabayı kontrol etmekte güçlük çekmiyorum bu oyunda.

''Araba yarışı yahu bu'' diyen zihniyete karşıyım. Bu zihniyete kıyasla, oyunda anlamak istediğim(!) birçok kısım var, bu yüzden TR yamanın bu oyun için gerekli olduğu düşüncesindeyim.
  • Hocam öncelikle kolay gelsin. Yaptıklarınız için şimdiden çok teşekkürler. Şu an ki durum nedir acaba?
  • Oyunu Oynamayanlar Yamanin Lüzümsüz Oldugunu söylüyorlar :) Lakin İceride Kocaman Hikaye var Görmemek Olmaz , Cevirmek Güzel Olur ama , Şu zamanda Cevirmen Bulmak ZORKEN.
  • Dil dosyalarını açabilen olursa emektâr bir TechnoGame çevirmeni olarak çeviriyi üstlenebilirim maksimum 6 haftada test dahil tamamlarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslanleo75

İstekli arkadaşlar Mafia 3’e de el atsa keşke.

Konu sahibi arkadaş çevirmen arıyordu

Yama durmuş sanırım.

Katılıyorum.bu mafya 3 bi bitmedi.Biri el et atsa keşke

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuç var mı? Bu oyun için dil dosyalarını açıp sonra yeniden paketleyen çıkarsa ben çevirebilirim fazla metin yok zaten.
  • Yama için gerekli programın adı "Frosty "
    frostytoolsuitedev.gitlab.io
    Downloads - The Frosty Tool Suite
    https://frostytoolsuitedev.gitlab.io/downloads.html

• Yukardaki programda ben bulamadım dil dosyalarını. Şöyle bir konu daha var. Anlayan varsa bu işlerden bi baksın .
    forum.xentax.com
    NFS Payback - XeNTaX
    http://forum.xentax.com/viewtopic.php?f=16&t=17236
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegioXII

Dosya şifreleme sistemi, Battlefield 4 ile aynı. BF4'ün dil dosyalarını açtık. Herhangi bir sorun çıkmazsa, onun çevirisine başlayacağız. NFS Payback dosyalarida ayni BF4 gibi LZ4 sistemi ile şifrelenmiş. Şu anda çalışmalarımız devam ediyor.
    Hocam peki bundan önceki NFS oyunu olan VE 2015'te çıkan Need For Speed'e türkçe yama yapılamaz mı? Onda da baya bir hikaye ve sinematik falan vardı.
  • Oyun hakkında en ufak bilgisi olmayan araba yarışı işte tr yamaya ne gerek var diyenlere bakın hele. Oyunda sinematik ara sahneler, telefonla konuşmalar baya bir diyalog var. Az çok hikaye gidişatından neler olduğunu anlıyorsun ama detayları kaçırabiliyorsun. Türkçe yamasının çıkması araba yarışı severleri tatmin edecektir.

Oyun önceki nfs den güzel olmuş. Araba sürüşü daha güzel. Grafikler oynanış daha hızlanmış. Önceki nfs oyununda da gerçek oyuncularla çekilmiş gerçek ara sahneler vardı. Fakat bu ara sahneler hikayeyi tamamlayacak kadar kaliteli değildi ve kısaydı. Bu sefer bundan vazgeçip oyun içi sinematikler koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 22 Mart 2019; 23:5:50 >
  • Oyun hakkında en ufak bilgisi olmayan? ben nfs serisini 1999 yilinda ps1 den beri oynuyorum sen ne diyorsun yaa. Yarış oyunları cok fazla senaryosu ön planda olan oyunlar değildir. Illa anlayacam diyorsan tr yama çıkmasını bekle ozaman. Aradan 1 sene geçmiş konuyu hortlamışsın. Nfs önceden yarış oyunlarının nirvanasiydi ama şimdi gran turismo grid dirt gibi oyunlar oynadıktan sonra nfs oyna ve karşılaştır grafik arabaların gerçeğe yakın sesleri hangilerinde daha iyi anlarsın. Bende bi aralar nfs yi savunuyordum ama call of duty fps de işi ticarete nasıl döktüyse bu kulvarda da nfs aynısını yaptı. O yüzden bana hiç nfs yi savunma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun şu anda U-crew tarafından çeviriliyor.
  • Çalışmanın linki mevcut mu takip için ?
  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt
    Facebook sayfalarında belirli aralıklarla güncellemeleri paylaşıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.