Şimdi Ara

NEED FOR SPEED: MOST WANTED a CRITERION GAME (ANA KONU) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
453
Cevap
0
Favori
55.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • http://www.oxmonline.com/nfs-most-wanted-will-ship-50-kinect-voice-commands

50 sesli komut olacakmış.
    Ama hala modifiyeden hiç gameplay gösterilmedi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Modifiye yalan olur supercar kayniyor oyun.

Modifiye yalan olmaz da,keşke detaylı bir modifiye sistemi olsa.
    Hep supercar kullanıyoruz,supercar supercar nereye kadar?
    Eski ilk Most Wanted'daki gibi Golf de olsa keşke.
    Ve golf gibi modifiyeye müsait arabalar.

Feel True Power

• Online Black List olursa

EA'in bu yılın başlarında kurduğu yeni Gothenburg stüdyosunun yeni Need for Speed oyunu üzeride çalıştığı konuşuluyor.

Videogamer.com'a göre,yeni kurulan EA Gothenburg stüdyosunun yapımcısının Linkedln profilinde ''gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunu serisinde-Need for Speed- çalışıyor''
    yazdığı söyleniyormuş.

• Şöyle ki Criterion ile beraber yapacaklar galiba ancak fark Criterion kendi motorunu (Chameleon) kullanırken bu stüdyo Frostbite 2'ye odaklanması için açılmış bir stüdyo ve bunu kullanacaklardır ortaya ne çıkar bilmem ama bu nesilde zaten HP'den MW'den iyisi gelmez grafik olarak Criterion varsa zaten diğer alanlarda kaliteli olur o nedenle iyi bir oyun beklenebilir.Bu nesildeki son NFS olur zaten.

Şu BSC videosunun başında Aston Martin'i ilk aldığımızda sağ alt tarafta özellikleri yazıyor.
    Herşey Stock olarak gözüküyor ve en güzeli de en üstte STOCK BODY yazıyor olması.
    Bu da en azından Body Kit falan olucağının işareti gibi bence..

http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-Most_Wanted__If_You_Can_Find_It_You_Can_Drive_It-4523.htm#
  • who wants to do that?

Need for Speed:Most Wanted'ın Xbox360 sürümünde daha önce de Kinect desteği(sesli komut) olacağı söylenmişti.
    Criterion bunu detaylı olarak anlatmış.

Aynı,FIFA 13'teki gibi diyebiliriz.Hiç menüye girmeden bazı değişiklikleri yapabileceğiz.

http://www.needforspeed.com/news/blog/mod-fly-kinect?utm_source=fb&utm_medium=post&utm_campaign=kinect

• _____________________________

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • Criterion yapıyor ben bu oyunda modifiye beklemiyorum. Chameleon oyun motoru biraz ağır sanki.

TIKLA

Şu Ach'ı almak için sabırsızlanıyorum.

Shut down Most Wanted car number 1: Koenigsegg Agera R (Single Player) - 45G

Feel True Power

• 1000'lemeyi düşünüyorum fakat online pass alır mıyım kararsızım,moh'un da online pass'ini alacağım çünkü.

Edit: Şu achievement'i görünce binlemekten vazgeçtim

Second is Nothing 80G
    Finished first in every race, in every car (Single Player)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 3 Ekim 2012; 12:32:23 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Ben kapağı beğendim ama oyunda Modifiye olmaması bende bi hayal kırıklığı yaşattı...
    Free Roam var tabi o biraz teselli oldu ama ah şu oyunda biraz da olsa Modifiye olsaydı be.. Ne olurdu sanki koysaydınız..

oyunda modifiye ve serbest gezinti kesin var ama senaryo yok maalesef

Orijinalden alıntı: Atahan SIR

quote:

Ben kapağı beğendim ama oyunda Modifiye olmaması bende bi hayal kırıklığı yaşattı...
    Free Roam var tabi o biraz teselli oldu ama ah şu oyunda biraz da olsa Modifiye olsaydı be.. Ne olurdu sanki koysaydınız..

Sanki biraz bi senaryo var gibi ya.
    En kötü ihtimalle en kötüsü yani Burnout Paradise gibi olur anca.
    Ama yine ondan daha senaryolu bişeyler yaptırtır bence EA sanki ama bakalım..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atahan SIR

quote:

Sanki biraz bi senaryo var gibi ya.
    En kötü ihtimalle en kötüsü yani Burnout Paradise gibi olur anca.
    Ama yine ondan daha senaryolu bişeyler yaptırtır bence EA sanki ama bakalım..

ne kadar doğru bilmiyorum ama twitter da gördüm. bir kişi nfs ile yazışmış. nfs bir yazı yazmış: oyunda kara liste ve modifiye var ama senaryo yok
    aslında ilk oyunlarda ve underground 2'de de senaryo denen bir şey yok. sadece bir most wanted'da senaryo var. underground 2'de senaryo yok ama oyun çok beğenildi ama bence most wanted 1000 basar

• Evet beyler hayırlı olsun az biraz da olsa bi senaryomuz var gibi. Yani Blacklist var en azından yine.
    Underground 2 ile Most Wanted karışımı bi ilerleyiş olucak oyunda sanırım. Öyle sinematik introlar videolar falan akmıcak oyunun her tarafından sanırım ama yine de bi blacklist'imiz ve bu blacklistte rakiplerimiz var geçmemiz gereken. Bu rakiplere gelene kadar da elde etmemiz gereken görevler belki bounty puanları falan yine mantık aynı ilk most wanted ile. Ama video falan yok sanırım arada ilerleyen bi hikaye gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 5 Ekim 2012; 23:07:34 >

• Nfs run ın da senaryosu vardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.