Bildirim
NEED FOR SPEED: MOST WANTED a CRITERION GAME (ANA KONU) (11. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Oyun düştümü yoksa beyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
run cok kısaydı 2 günde bitti ki oynasam 1 günde biterdi umarım uzun soluklu bsey cıkar _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: SaFaKTR3
Oyun düştümü yoksa beyler
Yarına gelir anca. Geç bile kaldı._____________________________ -
1 haftasi var rahat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Feel True Power
The most powerful console ever! -
Orjinal alıp multinin dibine vurmak gerek
_____________________________ PSN TR: SAMSARA_H -
quote:
Orijinalden alıntı: Vampire Lestat
Multi oynamak için online pass kod almak yeterli orijinal şart değil._____________________________ 
Feel True Power
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Pinky
quote:
Orijinalden alıntı: Vampire Lestat
Multi oynamak için online pass kod almak yeterli orijinal şart değil.
Xbox banlı benim,ps3 e talimiz..._____________________________ PSN TR: SAMSARA_H -
oyun arcade tarafını biraz fazla kaçırmış bence arabalar yerden çok uçuyolar yahuuu :) _____________________________ AMD Ryzen 5 7800X3D,Sapphire Pulse RX7900XT,Corsair 32GB DDR5 6000mhz Cl36 -
quote:
Orijinalden alıntı: kartal2339
oyun arcade tarafını biraz fazla kaçırmış bence arabalar yerden çok uçuyolar yahuuu :)
+1
tamam nfs arcade de kardeşim bu da fazla arcade olmuş. neyse single player bizi bekler malum yerlere düşse de oynasak
Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum." -
yahu ilk mostwanted ı hala oynuyorum ama şu videoya bakınca hiç heyecanlanmadım nedense. özellikle zaten nfs carbondan sonra nfs serilerini hiç yüklemedim bile şimdi mostwanted2 yi görünce bi bakayım dedim. malum nfs oynamayınca forza ve dirt serilerine sarmıştım. onlardan sonra şimdi bu oyunun videolarına bakınca cep telefonu ya da tablet oyunu gibi olmuş o arabanın dönüşler filan ne yahu çarpma efektleri ne sanki bi aletin donanımı yetmez de geçiştirirsin ya aynen hiç özentisiz araç kontrolleri biraz olsun daha gerçekçi olabilirdi araçlar hala sega devrinden kalma oyunlardaki gibi dönüyor. dirt ve forza ya devam... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Gt ile Forza'yı bu arcade'in kralı ile karşılaştırıyorsan oynama bile demiyorum konsolu sat direkt.
GT ve Forza'yı NFS'le karşılaştırmıyorum, zaten o ikisi NFS'ye birkaç gömlek büyük gelir. Demek istediğim şuydu; uzun zamandır GT5 ve Forza 4 haricinde yarış oyunu oynamadığımdan oynanış çok 'unrealistic' ve saçma geldi, hevesim kırıldı, ben de bekliyordum bu oyunu. Anladık seviyosunuz, her mesaja cevap vermek zorunda değilsin güzel kardeşim. Bari tamamını okusaydın yazdığımın._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
quote:
Gt ile Forza'yı bu arcade'in kralı ile karşılaştırıyorsan oynama bile demiyorum konsolu sat direkt.
GT ve Forza'yı NFS'le karşılaştırmıyorum, zaten o ikisi NFS'ye birkaç gömlek büyük gelir. Demek istediğim şuydu; uzun zamandır GT5 ve Forza 4 haricinde yarış oyunu oynamadığımdan oynanış çok 'unrealistic' ve saçma geldi, hevesim kırıldı, ben de bekliyordum bu oyunu. Anladık seviyosunuz, her mesaja cevap vermek zorunda değilsin güzel kardeşim. Bari tamamını okusaydın yazdığımın.
Yav senin yaşın kaç ki bana kardeşim diyorsun,orada dur önce de uyarayım baştan.(Gerçi uyarsam nolacak sanal ortam isteyen isteyeni diyecek,herkesin kendi seviyesi)
2. olarak her mesaja cevap veririm eğer kurallara aykırıysa mesajlarım silinir bu kadar basit.
Konuya dönersek Nfs ne zaman sim oldu da unrealistic ve saçma geldi sana hevesi kırılmış bu oyun zaten yıllardır arcade'in kralı,nfs tarihini ve oyunlarını araştır önce sonra hevesin kırılsın güzel kardeşim (senin lafın)...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 25 Ekim 2012; 18:04:33 >_____________________________
-
Hepimiiiz kardeşiiiz
http://www.youtube.com/watch?v=cQrBmJ-9PPk
quote:
quote:
GT ve Forza'yı NFS'le karşılaştırmıyorum, zaten o ikisi NFS'ye birkaç gömlek büyük gelir. Demek istediğim şuydu; uzun zamandır GT5 ve Forza 4 haricinde yarış oyunu oynamadığımdan oynanış çok 'unrealistic' ve saçma geldi, hevesim kırıldı, ben de bekliyordum bu oyunu. Anladık seviyosunuz, her mesaja cevap vermek zorunda değilsin güzel kardeşim. Bari tamamını okusaydın yazdığımın.
Yav senin yaşın kaç ki bana kardeşim diyorsun,orada dur önce de uyarayım baştan.(Gerçi uyarsam nolacak sanal ortam isteyen isteyeni diyecek,herkesin kendi seviyesi)
2. olarak her mesaja cevap veririm eğer kurallara aykırıysa mesajlarım silinir bu kadar basit.
Konuya dönersek Nfs ne zaman sim oldu da unrealistic ve saçma geldi sana hevesi kırılmış bu oyun zaten yıllardır arcade'in kralı,nfs tarihini ve oyunlarını araştır önce sonra hevesin kırılsın güzel kardeşim (senin lafın)...
Yaşım 19. Yanlış bilmiyorsam sen de birkaç yaş büyüksün. Vallahi şu ana kadar 40 yaşa kadar birçok insanla muhattap oldum forumlarda, senin gibi iki yaş büyüğüm diye kendini bir nane sananına rastlamamıştım. Herkesin kendi seviyesi senin de dediğin gibi.
Aslında ilk yazdığım mesajda cevap verilecek bir şey yok, tamamen kişisel bir yorum. İlk MW'yi severek oynadığımdan bu oyunu da bekliyordum, ama oynanış ilgimi çekmedi, bu yani olay. Cevap verilecek bir şey yok. Eleştiri falan da yok. Şu ana kadar tüm NFS oyunlarını oynadım seriye de gayet hakimim, neyin ne olduğunu biliyorum. Bu seri HP ile farklı bir yola girmişti, şimdi yeniden eskiye döndü. Kendine kendine cevap verme ihtiyacı hissediyorsun, adam yerine koyup düzgün bir üslupla cevaplıyoruz (güzel kardeşim lafı tamamen iyi niyetliydi), üstüne yine kendi kendine agresifleşiyorsun, senin de dediğin gibi herkesin kendi seviyesi güzel kardeşim. Benim senle bir sorunum yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 25 Ekim 2012; 19:17:35 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*
Gelen giden yok hayret
Bir kere oyunla alakalı birşey yaz be kardeşim hep aynı tür mesajlar._____________________________ aka Proteinbar Bro
Face>(height>Body)>Status>(Location/propinquity)>(Personality/voice)>Money>everything else aka FBSLPM
eye area>jaw line> (Teeth/bridge/philtrum)>skin>hair>skull size>everything else face -
quote:
quote:
quote:
cemaati sinirlendirmeyin
_____________________________ No fear. No distractions. The ability to let that which does not matter truly slide.
-
quote:
Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*
Gelen giden yok hayret
Sen gitsen de kurtulsak senden._____________________________ 
Feel True Power
quote:
quote:
quote:
quote:
Yaşım 19. Yanlış bilmiyorsam sen de birkaç yaş büyüksün. Vallahi şu ana kadar 40 yaşa kadar birçok insanla muhattap oldum forumlarda, senin gibi iki yaş büyüğüm diye kendini bir nane sananına rastlamamıştım. Herkesin kendi seviyesi senin de dediğin gibi.
Aslında ilk yazdığım mesajda cevap verilecek bir şey yok, tamamen kişisel bir yorum. İlk MW'yi severek oynadığımdan bu oyunu da bekliyordum, ama oynanış ilgimi çekmedi, bu yani olay. Cevap verilecek bir şey yok. Eleştiri falan da yok. Şu ana kadar tüm NFS oyunlarını oynadım seriye de gayet hakimim, neyin ne olduğunu biliyorum. Bu seri HP ile farklı bir yola girmişti, şimdi yeniden eskiye döndü. Kendine kendine cevap verme ihtiyacı hissediyorsun, adam yerine koyup düzgün bir üslupla cevaplıyoruz (güzel kardeşim lafı tamamen iyi niyetliydi), üstüne yine kendi kendine agresifleşiyorsun, senin de dediğin gibi herkesin kendi seviyesi güzel kardeşim. Benim senle bir sorunum yok.
Yaşım 23 yaş farkı falan değil aynı yaşta olsam bile bana kardeşim diye hitap etme senin gibilere değil nane maydonoz bile sanarım kendimi sanki benim seninle bir sorunum var ki seni tanımıyorum bile 1-2 konuşmuşluğumuz bile yok.
İyi niyetli söylediğini biliyorum fakat sevmem kardeşim laflarını neyse kalbini kırmak istemem biraz fazla agresifim doğrudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 25 Ekim 2012; 19:34:17 >_____________________________
-
Arkadaş benimde fark ettiğim bir şeyi dile getirmek istemiş olabilir.Bende NFS hayranıyımdır hayatımda oynadığım ilk oyun The Need For Speed adında ki ilk NFS oyunudur zaten.NFS serisinin bir iki oyunu dışında tam bir arcade seri olduğunu biliyoruz NFS oyunlarından ciddi bir sürüş dinamiği beklemek doğru olmaz zaten ama yayınlanan videolar da ufak bir dokunuşla bile rakip araçlar sağ sola savruluyordu işi abartmışlar gibi geldi bana da biraz. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki