Şimdi Ara

NEED FOR SPEED: MOST WANTED a CRITERION GAME (ANA KONU) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
460
Cevap
0
Favori
55.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr. Fate

oyunun orjinalinden sıkılıp satman isteyen arkadaş varsa bana pm den ulaşabilirler

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=vkz5iThd0VE

Orijinalden alıntı: BoRaXiN

http://www.youtube.com/watch?v=vkz5iThd0VE

Alıntıları Göster
    Bazı arkadaşlar NFS nin eski tadı vermediklerini oyunun çok değiştiğini filan yazmış da benim oynadığım PS1 deki NFS lerde modifiye yoktu yine böyle yarış yapar para kazanır araba alırdın ve daha başka yarışlara geçerdin NFS underground carbon olarak görmeyin bence yada görün ama eskiyi aratıyor demeyin keza eskiye dönüş gibi olmuş bu oyun bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 29 Mart 2013; 17:22:52 >

• Oyunu 5 dk oynamaya calistim kapattim arabayi kullanabilene helal olsun.bastaki muzik cok iyi ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

Oyunu 5 dk oynamaya calistim kapattim arabayi kullanabilene helal olsun.bastaki muzik cok iyi ama
    oyunda patch var mi beyler? oyunun optimizasyonu berbat!! uptade flan cikti mi?

Orijinalden alıntı: Gurkαn

oyunun orijinalse oyun süper akıyor şu anda

quote:

degil akmiyor bende

quote:

quote:

degil akmiyor bende

Değilse akmaz tabii, adamlar 2 patch ile süper yaptı oyunu...

quote:

quote:

quote:

degil akmiyor bende

o patchleri nasil bulcaz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

degil akmiyor bende

Bulamazsın herhalde çünkü bunlar otomatik olarak Origin'den geliyor...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

degil akmiyor bende

Bulamazsın herhalde çünkü bunlar otomatik olarak Origin'den geliyor...

Alıntıları Göster
    oyunun ismi most wanted kendisi bi hayli değişmiş daha nasıl oynanıyor bulamadım sağda solda araba unutmuşlar gidip kısıtlama olmadan ala biliyorsunuz garajınız yok zaten polislerden kaçmak bi yarım saat kaçtım fark atmadan peşinizi bırakmıyorlar petrollerden geçtiğinizde rengi değişiyor ama polisler hala peşinizde saklanacak bi yerde yok nasıl oynanıyor bu oyun bilen var mı oynuyan bitiren veya yardımcı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: zaza--kent

oyunun ismi most wanted kendisi bi hayli değişmiş daha nasıl oynanıyor bulamadım sağda solda araba unutmuşlar gidip kısıtlama olmadan ala biliyorsunuz garajınız yok zaten polislerden kaçmak bi yarım saat kaçtım fark atmadan peşinizi bırakmıyorlar petrollerden geçtiğinizde rengi değişiyor ama polisler hala peşinizde saklanacak bi yerde yok nasıl oynanıyor bu oyun bilen var mı oynuyan bitiren veya yardımcı olsun

Alıntıları Göster
    Oyunu beğenip beğenmemek zevk meselesi, kimseye çamur atmayınız lütfen. Ben gayet severek oynuyorum, tabi kötü yanları yok değil sizlere de hak veriyorum. Benim sormak istediğim bu modifiye olayı var ya. Lastik, nos, body v.s bunların en son pro modifiyelerini açmak için gerekli görevlerin tamamını söyleyebilecek veya şurada verilmiştir diye bir bilgi verebilecek olan var mıdır ?

Usta Birliği: 8 İNCİ KOR. 108 İNCİ TOP.A. 1 İNCİ TOP.TB. 1 İNCİ 203/37MM.LİK K/M OB.BT. / VAN - ERCİŞ

371/2 Topçu Er.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Most Wanted'i kackere bitirdiğimi unuttum

Senaryo ilk oyunun devamı mı olacak?

Senaryo zaten bitmişti oyunun sonunda amacımıza ulaşmıştık

Alıntıları Göster
    Olmadı. Serinin adını kirlettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ir0n MaideN

Ben vala şahsen oyunu begendim zevkler farklı olabilir :) konu ile alakasız ama ea nın müzikte seçtiği soundtracklerde ( özellikle tanınmayan alternatif grupları ) bayılıyorum.

Bencede oyun çok iyi hergece sennheiser mi takıyorum sabaha kadarrrr
    Ea music seçiminde çok başaralı
    Orn
    Skate
    Fight night round
    Serileri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

quote:

Orijinalden alıntı: Ir0n MaideN

Ben vala şahsen oyunu begendim zevkler farklı olabilir :) konu ile alakasız ama ea nın müzikte seçtiği soundtracklerde ( özellikle tanınmayan alternatif grupları ) bayılıyorum.

Bencede oyun çok iyi hergece sennheiser mi takıyorum sabaha kadarrrr
    Ea music seçiminde çok başaralı
    Orn
    Skate
    Fight night round
    Serileri

Alıntıları Göster
    update var mı ?

bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

update var mı ?

bulamadım

Ne update'i?

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

update var mı ?

bulamadım

Ne update'i?

son çıkan most wanted için işte ne için olsun

quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

update var mı ?

bulamadım

Ne update'i?

son çıkan most wanted için işte ne için olsun

Alıntıları Göster
    Ulan bu oyunu galiba bir tek ben beğendim... PC'de tüm black list'i haklayıp bırakmıştım, PS3'de aynı şekilde oyunu bitirdim şimdi de tüm arabalarla tüm yarışları yapmaya çabalıyorum!

Oyun bence gayet keyifli... Bana göre eksik tarafları ya da düzeltilmesi gereken tarafları;

* Polisler yarıştığımız diğer yarışçılara çok tepkisiz... Hele hele şu lastikleri patlatan kapanlardan rakipler ve polisler çatur çutur lastikleri zarar görmeden geçebiliyor ya... Kafayı yiyorum.

* Müzikler çok az... Benim gibi oyuna totalde 30 saat gömünce müzikler çok yetersiz kalıyor en az iki katına çıkarılması gerekir şarkıların.

Bunlar dışında oyun inanılmaz bir şekilde Burnout oyunlarına benziyor... Ayrıca belirtmeden de geçemeyeceğim bence yarışlardan önceki ara videolar çok başarılı... Hele boss fight'larda saykedelikliğin dibine vuruyor... Ne içip hazırladılarsa

Hasılı kelam eğer arcade tadındaki araba yarışlarını seviyorsanız bir kere daha şans verin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: redar

Ulan bu oyunu galiba bir tek ben beğendim... PC'de tüm black list'i haklayıp bırakmıştım, PS3'de aynı şekilde oyunu bitirdim şimdi de tüm arabalarla tüm yarışları yapmaya çabalıyorum!

Oyun bence gayet keyifli... Bana göre eksik tarafları ya da düzeltilmesi gereken tarafları;

* Polisler yarıştığımız diğer yarışçılara çok tepkisiz... Hele hele şu lastikleri patlatan kapanlardan rakipler ve polisler çatur çutur lastikleri zarar görmeden geçebiliyor ya... Kafayı yiyorum.

* Müzikler çok az... Benim gibi oyuna totalde 30 saat gömünce müzikler çok yetersiz kalıyor en az iki katına çıkarılması gerekir şarkıların.

Bunlar dışında oyun inanılmaz bir şekilde Burnout oyunlarına benziyor... Ayrıca belirtmeden de geçemeyeceğim bence yarışlardan önceki ara videolar çok başarılı... Hele boss fight'larda saykedelikliğin dibine vuruyor... Ne içip hazırladılarsa

Hasılı kelam eğer arcade tadındaki araba yarışlarını seviyorsanız bir kere daha şans verin derim.

Alıntıları Göster
    Oyun güzeldi,beğenmeyenleri anlamıyorum.Bu forumda da çok yerden yere vurdular ama,satış olarak hep listelerdeydi.

7.5/10'luk bir oyundu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus is BACK

Oyun güzeldi,beğenmeyenleri anlamıyorum.Bu forumda da çok yerden yere vurdular ama,satış olarak hep listelerdeydi.

7.5/10'luk bir oyundu.

Alıntıları Göster
    Genelde GT ve FM oynarım. Ama bi otomobil tutkunu olarak arada arcade oyunları da denerim. Bu oyun öyle denildiği gibi çöp falan değil, eksikleri tabii ki var yine de oldukça keyifli.

Orijinalden alıntı: S3thdrift

Genelde GT ve FM oynarım. Ama bi otomobil tutkunu olarak arada arcade oyunları da denerim. Bu oyun öyle denildiği gibi çöp falan değil, eksikleri tabii ki var yine de oldukça keyifli.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hız rekrlarınız nedir?
    ben agera r ile 398 gördüm ama o düzlükte veyronu henüz deneme fırsatı bulamadım
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.