Şimdi Ara

NEED FOR SPEED: MOST WANTED a CRITERION GAME (ANA KONU) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
0
Favori
55.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Most Wanted'i kackere bitirdiğimi unuttum

Senaryo ilk oyunun devamı mı olacak?

Senaryo zaten bitmişti oyunun sonunda amacımıza ulaşmıştık

Alıntıları Göster
    Criterion en sevilen NFS'leri diriltiyor işte ilk önce en eskisi ve benim de en sevdiğim HP'yi dirilttiler şimdi tepkileri dinleyip MW duyurdular sonra da Underground yaparlar aslında Porsche EA'de iken PU2 gelmeli de neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: On.E

Criterion en sevilen NFS'leri diriltiyor işte ilk önce en eskisi ve benim de en sevdiğim HP'yi dirilttiler şimdi tepkileri dinleyip MW duyurdular sonra da Underground yaparlar aslında Porsche EA'de iken PU2 gelmeli de neyse.

Alıntıları Göster
    Nfs serisinin en sevdiğim oyunları underground 1-2 ve most wanted, umarım bir sonraki oyunda underground 3 olur Underground 1 sadece giriş müziği için bile oynanır.
    AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe

• quote:

Orijinalden alıntı: Kahya Yahya

Nfs serisinin en sevdiğim oyunları underground 1-2 ve most wanted, umarım bir sonraki oyunda underground 3 olur Underground 1 sadece giriş müziği için bile oynanır.

Alıntıları Göster
    Şuanki nesil için bi NFS Carbon 2 de çıksa iyi olur bence.

MW2
    U3
    Carbon2

Bu sıralama ile yardırırlar umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Şuanki nesil için bi NFS Carbon 2 de çıksa iyi olur bence.

MW2
    U3
    Carbon2

Bu sıralama ile yardırırlar umarım.

Alıntıları Göster
    Bu habere U2 fanı biri olarak sevindim hiç yoktan iyidir NFS nin özüne dönmesi.Bir anket yapılsa yalnız dünya geneli Underground 3 açık ara birinci gelirdi,E3 de oynanış videosu daha doğrusu MODİFİYE videosu bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdogan

Bu habere U2 fanı biri olarak sevindim hiç yoktan iyidir NFS nin özüne dönmesi.Bir anket yapılsa yalnız dünya geneli Underground 3 açık ara birinci gelirdi,E3 de oynanış videosu daha doğrusu MODİFİYE videosu bekliyorum.

Alıntıları Göster
    BMW akıyor

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

BMW akıyor

Alıntıları Göster
    Bundan sonra bir de Undergorund 3 çıkarsa paranın dibine vurur EA.

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Bundan sonra bir de Undergorund 3 çıkarsa paranın dibine vurur EA.

Alıntıları Göster
    ilk resim o meshur mavi-beyaz m3 gtr olsaymış keşke , acaba yeni oyunda olucak mı ,

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Belki Razor kendisine yediremez yine bir yılanlık yapar belli olmaz

Sen kimsin lan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigCrunch

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Belki Razor kendisine yediremez yine bir yılanlık yapar belli olmaz

Alıntıları Göster
    Şu oyunda Razor olmaz inşallah Kara listeyi bitirip razoru yenicem diye kaç saat oynadım most wanted'ı kim bilir
    AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe

• quote:

Orijinalden alıntı: Kahya Yahya

Şu oyunda Razor olmaz inşallah Kara listeyi bitirip razoru yenicem diye kaç saat oynadım most wanted'ı kim bilir

Alıntıları Göster
    Acaba o oyunda baş düşmanı Razor olarak göstererek crackli oyuna bir tepki mi dile getirmişlerdi alttan alttan?

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Acaba o oyunda baş düşmanı Razor olarak göstererek crackli oyuna bir tepki mi dile getirmişlerdi alttan alttan?

Mantığı Kuramadım...

Orijinalden alıntı: Glichy

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Mantığı Kuramadım...

Alıntıları Göster
     NEED FOR SPEED: MOST WANTED a CRITERION GAME (ANA KONU)

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

NEED FOR SPEED: MOST WANTED a CRITERION GAME (ANA KONU)

Alıntıları Göster
    Kapak kötü olmuş.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Kapak kötü olmuş.

Alıntıları Göster

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Alıntıları Göster
    Ben kapağı beğendim ama oyunda Modifiye olmaması bende bi hayal kırıklığı yaşattı...
    Free Roam var tabi o biraz teselli oldu ama ah şu oyunda biraz da olsa Modifiye olsaydı be.. Ne olurdu sanki koysaydınız..

• quote:

Ben kapağı beğendim ama oyunda Modifiye olmaması bende bi hayal kırıklığı yaşattı...
    Free Roam var tabi o biraz teselli oldu ama ah şu oyunda biraz da olsa Modifiye olsaydı be.. Ne olurdu sanki koysaydınız..

Alıntıları Göster

Video single player'dan alınmaymış ve hiç ara video yok zaman gösterecek bakalım, şu anki haliyle bu oyun most wanted değil hot pursuit 2'dir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 5 Haziran 2012; 3:45:19 >

• quote:

Alıntıları Göster

Beyler 2 Kasım çıkış tarihi Pre-Order bonus 911 Carrera S ve Maserati Gran Turismo MC Stradale ayrıca oynanış Single Player'danmış ama yine de senaryo olacaktır bence.

Bu arada dikkatimi çekti sağ taraftaki isimler mevcut İngiliz Kraliyet Ailesi Diamond Jubilee'yi göz önüne alırsak jest ki Criterion zaten UK firması.

• quote:

Orijinalden alıntı: On.E

Beyler 2 Kasım çıkış tarihi Pre-Order bonus 911 Carrera S ve Maserati Gran Turismo MC Stradale ayrıca oynanış Single Player'danmış ama yine de senaryo olacaktır bence.

Bu arada dikkatimi çekti sağ taraftaki isimler mevcut İngiliz Kraliyet Ailesi Diamond Jubilee'yi göz önüne alırsak jest ki Criterion zaten UK firması.

Alıntıları Göster
    Ben beğendim Video'yu.Tanıtım amaçlı sonuçta ve detayların çoğu pas geçilmiştir.

İlk Most Wanted'daki gibi Black List varsada süper olur, Yavaş yavaş yukarıya tırmanmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

Ben beğendim Video'yu.Tanıtım amaçlı sonuçta ve detayların çoğu pas geçilmiştir.

İlk Most Wanted'daki gibi Black List varsada süper olur, Yavaş yavaş yukarıya tırmanmak lazım.

Alıntıları Göster
    Bende çok beğendim oyunu

PSN:ERTANTR
    Xbox Live: WinRiverWinTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Bende çok beğendim oyunu

Alıntıları Göster
    run la bi çıkış yaptılar , şununla devam etsin , romulus dinleyip nfs3 oynadım tadı daha alamadım 12-13 sene olmuş
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.