Şimdi Ara

NEED FOR SPEED: MOST WANTED a CRITERION GAME (ANA KONU)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
0
Favori
54.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  NEED FOR SPEED: MOST WANTED a CRITERION GAME (ANA KONU)

Most Wanted şüphesiz Need for Speed oyunları arasında kendine sağlam bir yer edinmeyi başarmıştı. Serinin son dönemdeki en beğenilen oyunlarından biri olan Most Wanted'ın devamı uzun süredir bekleniyor. Gelen haberler ise EA Games'in Most Wanted 2 üzerinde çalıştığı yönünde.

Daha önce Dead Space 3'ü de listeleyen BTGames isimli satış sitesi bu sefer de Need for Speed: Most Wanted 2'yi listelemiş. Bu firma daha önce God of War IV ve Jak & Dexter HD'yi de listelemişti. Jak & Dexter'ın duyurusu gerçekleşse de henüz Dead Space 3 ve God of War IV hakkında bir gelişme yaşanmadı.

EA Games'ın geleneği bozmayacağını ve bu sene bir NFS oyunu ile karşımıza çıkacağını hesaba katarsak Most Wanted 2 ihtimali de az da olsa kuvvetlenmiş oluyor. HEr zaman olduğu gibi yapılan açıklamaları beklememiz gerekiyor.(BSC)

HABER RESMİ KANALDAN DOĞRULANDI !

http://www.facebook.com/needforspeed

İŞTE İLK SS

NEED FOR SPEED: MOST WANTED a CRITERION GAME (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 31 Ekim 2012; 22:50:38 >

• Nihayet şu oyunun devamını yapmaya karar verdiler....

PSN:ERTANTR
    Xbox Live: WinRiverWinTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: EdoLaS_

Ilk oyunu hakikaten de harikaydi devam oyunu icin gec bile kaldilar..

Bu arada konu assagilara düser yarin sabaha muhtemelen,her sabah "Günaydin" yazda hocam konu güncel görünsün,nasilsa "Xbox" bölümünde Xbox-Oyun ile ilgisi olmayan gereksiz mesajlara bisey yapilmiyor..

Boşver hocam onları, biz kendi işimize bakalım, kopya-orijinal oyuncu olan herkese kapımız açık, kopya kullanıyor diye live'da muhbbet ettiğimiz insanları silenlerden değiliz.Üstteki adamın kuyruk acısı var bana post kasıyorsun diyor, dünkü bebe foruma gelmiş bana post kasıyorsun diyor bak bak

Neyse konu hakkında bilgiler gelince güncelleyeceğim.

Yahu 12,000 küsür mesajin var post kasiyorsun diyor,hey Allah'im ..

Bu arada konuyu güncellemen icin illa oyun ile ilgili bilgilere ihtiyacin yok,yukarida yazdigim gibi de yapabilirsin nasilsa birsey denilmiyor

• İyide konuyu Sipahi çok önceden açmıştı zaten sahte olduğu belli oldu haberin ve konu kaldırıldı resmileştimi oyun ? Gerçi haberin içeriği onun konusuyla 1e1 aynı..

• Valla haber sahteyse silinebilir, milleti yanlış yönlendirmeyelim.

Ilk oyunu hakikaten de harikaydi devam oyunu icin gec bile kaldilar..

Bu arada konu assagilara düser yarin sabaha muhtemelen,her sabah "Günaydin" yazda hocam konu güncel görünsün,nasilsa "Xbox" bölümünde Xbox-Oyun ile ilgisi olmayan gereksiz mesajlara bisey yapilmiyor..

değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 29 Nisan 2012; 23:47:27 >

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • Bir an umutlandım ama sahte haber sanırım.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan23

Bir an umutlandım ama sahte haber sanırım.

Yapımcı firma direk olarak yalanlamadı sadece haber gelmedi henüz.Bence ateş olmayan yerden duman çıkmaz eğer bu haber yalan olsaydı Most Wanted 2 değil Underground 3 yazarlardı onun daha fazla fanatiği var sonuçta.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

TOXK üyesiyim fakat bahsettiğin olaydan doğru dürüst haberim yok Osman abi öncelikle bunu yazayım fakat:

Her açılan konuda DH Xbox bölümünü eleştiriyorsun bitti/iş kalmadı diyorsun eyvallah ama kimse kimseyi zorla tutmuyor.Ben 2007'den beri buradayım 2008/2009 dönemi resmen tavan yapmış dönemdi KAKA bilir attığın mesajı zor buluyordun o derece yoğundu fakat artık konsolun eskimesiyle birlikte ilgi azaldı.Sürekli eleştirmek yada laf vuruşturmak yerine kötü halinde bu foruma yardımcı olmak en mantıklısı.2013 yılında yeni konsolun çıkışına yakın gel bu forumu birde o zaman konuşalım ne muhabbetler dönüyor konsol alma arefesinde.

Ayrıca yaşın bir çoğumuzdan büyük kendine kulüp açtında kimse sana birşeymi dedi sende istersen bir oluşum kurabilirsin o konuyada ister Günaydın yazarsın ister Bom Dia,kurallar çerçevesinde herkes özgür bu forumda.

Ensar sana veya herhangi birisine/bir olusuma garezim yok,burasi "Xbox" bölümü ve bu bölümde Xbox+Oyun ile ilgili isteyen istedigi gibi konusur,yazilar yazar zaten kimse buna karisamaz ama bir klüp kurup o konuda "Xbox+Oyun" ile uzaktan yakindan alakasi olmayan mesajlar,resimler,videolar paylasilmasi üstelik bunun cok SIK yapilmasi tamamen alakasiz,gereksiz,post kasmaya yarayan bir durumdur maalesef..

"Xbox+Oyun" ile ilgili sayfalarca konusalim zaten bu bölümde onun icindir; yok "bugün yatamadim,sabah kalkamadim,aha bu video cok komik vs vs" bu nedir yahu ne alakasi var Xbox ile ne alakasi var oyun ile?

• quote:

quote:

TOXK üyesiyim fakat bahsettiğin olaydan doğru dürüst haberim yok Osman abi öncelikle bunu yazayım fakat:

Her açılan konuda DH Xbox bölümünü eleştiriyorsun bitti/iş kalmadı diyorsun eyvallah ama kimse kimseyi zorla tutmuyor.Ben 2007'den beri buradayım 2008/2009 dönemi resmen tavan yapmış dönemdi KAKA bilir attığın mesajı zor buluyordun o derece yoğundu fakat artık konsolun eskimesiyle birlikte ilgi azaldı.Sürekli eleştirmek yada laf vuruşturmak yerine kötü halinde bu foruma yardımcı olmak en mantıklısı.2013 yılında yeni konsolun çıkışına yakın gel bu forumu birde o zaman konuşalım ne muhabbetler dönüyor konsol alma arefesinde.

Ayrıca yaşın bir çoğumuzdan büyük kendine kulüp açtında kimse sana birşeymi dedi sende istersen bir oluşum kurabilirsin o konuyada ister Günaydın yazarsın ister Bom Dia,kurallar çerçevesinde herkes özgür bu forumda.

Ensar sana veya herhangi birisine/bir olusuma garezim yok,burasi "Xbox" bölümü ve bu bölümde Xbox+Oyun ile ilgili isteyen istedigi gibi konusur,yazilar yazar zaten kimse buna karisamaz ama bir klüp kurup o konuda "Xbox+Oyun" ile uzaktan yakindan alakasi olmayan mesajlar,resimler,videolar paylasilmasi üstelik bunun cok SIK yapilmasi tamamen alakasiz,gereksiz,post kasmaya yarayan bir durumdur maalesef..

"Xbox+Oyun" ile ilgili sayfalarca konusalim zaten bu bölümde onun icindir; yok "bugün yatamadim,sabah kalkamadim,aha bu video cok komik vs vs" bu nedir yahu ne alakasi var Xbox ile ne alakasi var oyun ile?

Bunu çok samimi söylüyorum ve senin samimiyetinide bu şekilde kanıtlayacağım.

Teorik olarak söylediğin çok doğru bu ve bunun gibi bölümlerde yanlızca "içerik" doğrultusunda paylaşımlar yapılmalı peki tamam kabul.O zaman gidiyorsun Osman abi PS3 bölümündeki klan oluşum konularını bir güzel şikayet ediyorsun neden çünkü orada da arkadaşlık ve kardeşlik oluşumu var ve konu dışı paylaşım yapılıyor bal gibi çeşitli komik videolar işte sabah günaydın demeler vs yani PS3 ile alakası olmayan şeyler.

Ha bunu yapmıyorum diyorsan sadece TOXK ile ilgili bir problemin var demektir ki göreceğiz bakalım.

Masaüstü; PCPartPicker

• quote:

Teorik olarak söylediğin çok doğru bu ve bunun gibi bölümlerde yanlızca "içerik" doğrultusunda paylaşımlar yapılmalı peki tamam kabul.O zaman gidiyorsun Osman abi PS3 bölümündeki klan oluşum konularını bir güzel şikayet ediyorsun neden çünkü orada da arkadaşlık ve kardeşlik oluşumu var ve konu dışı paylaşım yapılıyor bal gibi çeşitli komik videolar işte sabah günaydın demeler vs yani PS3 ile alakası olmayan şeyler.

Ha bunu yapmıyorum diyorsan sadece TOXK ile ilgili bir problemin var demektir ki göreceğiz bakalım.

PS3 bölümüne hemen hemen hic takilmiyorum yanlizca ilginc konular olursa göz gezdirip gerek olursa yorum yapiyorum,sen PS3 bölümündeki hangi konudan bahsediyorsun söyle aynisini orda da yapayim..

• quote:

quote:

PS3 bölümüne hemen hemen hic takilmiyorum yanlizca ilginc konular olursa göz gezdirip gerek olursa yorum yapiyorum,sen PS3 bölümündeki hangi konudan bahsediyorsun söyle aynisini orda da yapayim..

Ensar sen çok akıllı bir adamsın. Harika cümleler kurmuşsun amacı, cevabı, nedeni biliyorsun. Boşver arkadaşım boşver 1değil 2değil uğraşılmaz arkadaşım. Boşver. Boşver. Boşver.

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

quote:

quote:

Ensar sen çok akıllı bir adamsın. Harika cümleler kurmuşsun amacı, cevabı, nedeni biliyorsun. Boşver arkadaşım boşver 1değil 2değil uğraşılmaz arkadaşım. Boşver. Boşver. Boşver.

Konunuz kilitlendigi icin burdan yazmak zorundayim maalesef,Ensar benim ne isim olur Evli PS3 kullanicilari Dernegi ile,bilseydim orda böyle seyler konusuluyor elbette tekpimi koyardim,ahanda sikayet ettim..

Giriş Mesaj EdoLaS_ Mesajı Şikayet Et: [EPKYD]™ - EVLİ PS3 KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (üyelik şartları 1. sayfamızda) @ 30 Nisan 2012; 0:05:30 Şikayet sahibi Mesaj: 1849 Katılım zamanı: 19 Ağustos 2010; Şehir: , 00 Durum: Forumda Neden: Konu yanlış yerde Konu ile alakasiz bircok mesaj ve icerik,lütfen ilgilenin..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

quote:

quote:

Konunuz kilitlendigi icin burdan yazmak zorundayim maalesef,Ensar benim ne isim olur Evli PS3 kullanicilari Dernegi ile,bilseydim orda böyle seyler konusuluyor elbette tekpimi koyardim,ahanda sikayet ettim..

Giriş Mesaj EdoLaS_ Mesajı Şikayet Et: [EPKYD]™ - EVLİ PS3 KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (üyelik şartları 1. sayfamızda) @ 30 Nisan 2012; 0:05:30 Şikayet sahibi Mesaj: 1849 Katılım zamanı: 19 Ağustos 2010; Şehir: , 00 Durum: Forumda Neden: Konu yanlış yerde Konu ile alakasiz bircok mesaj ve icerik,lütfen ilgilenin..

Amacına ulaştın sanıyorsun . Seninde eğlencen bu işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Fossa Olecrani

Post kasayım derken doğmamış cocuğa don biçmişsin.

Sacmalamissin adamin hür general mi olacak zaten yarbay neyine post kassin.1 mesaj icin o kadar oyun icin konu mu acacak.Belli ki kisisel bir problemin var.Ha amaci post kasmaksa bu kadar emek verdigi icin bile helal olsun denir gidip teknik yardimda format at gecer de yazabilirdi.Ozet sacmalamaya gerek yok.
  • vaaaaaayeğer nfs bunu yaparsa baya iyi olur the runda biraz hayal kırıklığı yaşadım serbest gezinti yok diye bakalım busefer eğer oyun çıkarsa inşallah yine serbest gezinti olur bide arabadan inilip dolaşılabilirse oyun gta gibi olur ^_^

PSN: Sny_tr
    PS4
  • bu oyun bekleneni veremeyecek gibime geliyor.

Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."
  • Haber yanlış mı bilmiyorum ancak NFS serisinde en çok beğendiğim oyundu Most Wanted. Umarım doğrudur ve devamı gelir.

Orijinalden alıntı: Fossa Olecrani

Post kasayım derken doğmamış cocuğa don biçmişsin.

/>
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.