Şimdi Ara

NEED FOR SPEED: MOST WANTED a CRITERION GAME (ANA KONU) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
0
Favori
54.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

Taktınız Most Wanted'a,Black List'e,modifiyeye

Blacklist MW'ın ruhudur.

Tamam ruhuda,yine liste koyup,en tepedeki adamı alt etmeye dayalı bir Most Wanted gelirse ilk MW'nin aynısı olmuş olmaz mı?Bence MW havasını bozmadan,Black List gibi sürükleyici bir hikaye lazım,başka bir liste değil.

İyi,sürükleyici bir hikayeli ve zorlayıcı bir oyun olsun modifiye felan tırt benim için
    O kadar çok dile getirildiki bu modifiye,şu durumda modifiyeli kötü bir yarış oyunu çıksa baya satar.Bu fırsatı nasıl değerlendirmiyorlar şaşırıyorum Öyle ki,birine yarış oyunundan bahsetmeye başladığımda,hemen ''Modifiye var mı?Yoksa sektör et'' diyorlar Abartıldı yani.

Ayrıca NFS'nin özü modifiye değilki,Modifiye Underground'la geldi,ondan önce 5 tane NFS oyunu vardı Asıl HP ile özüne dönmüştü.

• quote:

Sanırım nfs serilerini pek oynamadın...
  • Rockstar bi Midnight Club çıkartsa cacık eder bu oyunu.
  • Black list yoksa bu oyun tad vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Sanırım nfs serilerini pek oynamadın...

İlk NFS'den beri oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Rockstar bi Midnight Club çıkartsa cacık eder bu oyunu.

Aynen öyle..
  • Senaryosuz MOST WANTED gelecekse hic cikarmasinlar....

Blacklist olmali oyunda

• hikaye artık çok da önemli değil.
    Blacklist falan olmasa da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Senaryosuz MOST WANTED gelecekse hic cikarmasinlar....

Blacklist olmali oyunda

Adı Most Wanted ise kesinlikle gelmedi efsane olur yine kendi kategorisinde.
  • https://twitter.com/NeedforSpeed/status/210603477276168192

Bu nasıl haber düşmemiş merak ettim rastladım merak edilen bir şey daha açığa çıktı çok iyi oldu bu.Bilmiyorum gerçek aktörler ve Cutsceneler var mı ancak Blacklist var en azından, Criterion yine gelmiş geçmiş en sağlam NFS oyunlarından birini çıkaracak.
  • The Blacklist is back! 10 rivals are going to ignore all the rules in order to steal your Most Wanted spot!

işte bu be
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

The Blacklist is back! 10 rivals are going to ignore all the rules in order to steal your Most Wanted spot!

işte bu be

Obaa işte bu teşekkürler haber için.

Efsane Burnout yapan Criterion Games Black List, Açık dünya şehir,Polisler Lisanslı modifiye edilebilen araçlar ve Most Wanted ismi.
  • Bende habere çok sevindim fakat çok heyecan yapmıyorum nedeni şu Criterion Black List'i kendine göre yorumlamış olabilir.Demek istediğim ilk oyunda Black List güzeldi çünkü senaryosu vardı kendimizi moda sokuyorduk ezik bir yarışcıdan en tepeye çıkma aşamasından dolayı.

Fakat Criterion Black List'i sadece yarışların bir sıraya konulmuş halinden ibaret yapabilir.

Kısaca Black List senaryo ile güzel el koyulan M3'ümüz ile başlayan kariyeri o tipleri hatırlayın.
  • Umarım ilk Most Wanted gibi bir black list olur.Yoksa pekte anlamı kalmaz.
  • Yok canım Criterion öyle bi hataya düşmez bence.
    Ya hiç Blacklist koymayıp başlarının dikine gideceklerdi kendileri bişeyler uyduracaklardı. Ordan yürümeye çalışacaklardı.
    Ya da Blacklist koyucaklardı. Blacklist koyduklarına göre yine sistem aynı şekilde ilerliyodur muhtemelen.
    Bounty puanları tarzı bi olay zaten garanti vardır ama onun dışında ne gibi şeyler yapmış eklemiş-çıkarmış olabilirler bilemiyorum.
    Yine bi senaryo vardır illa ki. Zaten ilk MW'nin senaryosu da çok derin değildi aslında. İlk başta aracımızı altımızdan alıyorlardı biz tekrar tepeye çıkarak aracı geri alıyorduk olay bundan ibaretti. Arada sinematikler falan vardı işte işi güzel kılan.
    Zaten NFS'nin en kötü oyununda bile sinematikler güzeldi yine, o yüzden o açıdan sorun olucağını sanmam..

Bi de şu oyunda, "beklediğimiz gibi bi modifiye" olsa da keşke uçsak kaçsak. Günlerce, aylarca oynarım valla oyunu Offline-Online, bu dediğim şekilde olursa her şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 15 Temmuz 2012; 21:00:51 >

• Olması gerekendi buydu zaten,inşallah oynanabilirlikte bi o kadar kaliteli olur.
  • Sadece menüde isim olarak blacklist yapacaklar sanırım yani blacklist'teki insanları ara videolarda gösterme vs olmayacak
  • Bi tane oynanış videosu izledim dehşet olmuş. Most Wanted en iyi NFS oyunuydu ve yeniside aynen öyle olacak. Ağzımın suyu aktı diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1z1a1q

Olmasi Gerekenler

-Frosbite 2
    -Underground ve MW ogeleri(modifiye,polis)
    -Black List
    -Free Roam

Bunlari koysunlar varya en az 4-5 sene gider oyun

Olmamasi Gerekenler

-Catch-Up sistemi koymasinlar RUN'daki gibi!
    -Sehir sönük olmasin!
    -Araba kullanalim kamyon degil! (bknz. RUN)

Umarım bunlara ek Corvette'de olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GLItCahX

quote:

Olmasi Gerekenler

-Frosbite 2
    -Underground ve MW ogeleri(modifiye,polis)
    -Black List
    -Free Roam

Bunlari koysunlar varya en az 4-5 sene gider oyun

Olmamasi Gerekenler

-Catch-Up sistemi koymasinlar RUN'daki gibi!
    -Sehir sönük olmasin!
    -Araba kullanalim kamyon degil! (bknz. RUN)

Umarım bunlara ek Corvette'de olur.

Corvette olacakmista.Trailerden izledigim kadariyla arabalar STOCK! Aaaaaaa! Delirecem haaa.

Umarım modifiye öğelerinin ilk MW'den aşağı kalır bir yanı olmaz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.