Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

soundtrack olarak aşmış vaziyette daha ötesini düşünemiyorum

Hocam açıklandı mı?

şu an oyundayım nerdeyse tümünü dinledim çk hoşuma gitti her zamanki gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

soundtrack olarak aşmış vaziyette daha ötesini düşünemiyorum

Hocam açıklandı mı?

şu an oyundayım nerdeyse tümünü dinledim çk hoşuma gitti her zamanki gibi

Ben indirmedim. Hocam ps3'e alcam. Ne diyorsunuz alınırmı 2005 most wanted'ının havası var mı? Birde soundtracklar ne tür? Metal,rock,pop?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acaba bu oyun klavye ilemi daha zevkli olur gamepad ilemi
  • Bir kişi olumsuz yorum yazdı mı, bir diğerini etkiliyor, bu da ister istemez o kişide oyun kötüdür düşüncesi oluşturuyor..Böylece domino taşı gibi herkese ulaşıyor bu düşünce.Sonrada oyun patladı gibi mesajlar üst üste gelmeye başlıyor.Bu sefer oyundan zevk alan bir kişinin bile hevesini kırmış oluyorsunuz.Aslında oyun gayet kaliteli eğlenceli bir arcade yarış oyunu..Ama kafalardaki most wanted düşüncesini silmezseniz bu oyundan zevk almamanız doğaldır. Bu oyunun most wanted gibi olmayacağı başından beri belliydi.Kendinizi daha farklı bir oyun beklentisi içerisinde tutarsanız, bu oyundan çok çok zevk alacaksınız.Bu güzel oyunun hakkını verin, eğlencenize bakın.
  • Eskisi gibi Most Wanted oynayacağım diyen almasın/indirmesin.
    Eski MW ile alakasız, ama piyasa başka oyun yok tabi. Arcade yarışseverler oynayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

- Yarış sonu modifiye parçalarının açılması eski MW ruhuna aykırı. NFS Carbon'u anımsattı.

modifiye ? sadece decal vinly falan mı yoksa body kittir, enginedir, exhausttur falan var mı ?
  • Hot Pursuit'i sevmiş olan arkadaşlar aynı zevki şehirde yaşamak istiyorsanız sizlere göre bu oyun.

Onun dışında eski underground yani benim aradığım ya da bizim aradığımız NFS ruhundan zerre yok.

Zaten kadın çıkmış dakika başı "Mioöst Wantıd" diyip durdukça sinirden tüylerim diken diken oluyor.Ha oyunun adını b*k ettin bir de söyleyip duracaksın demi kalitesiz amatör filmlerde oynar gibi.

Kadının konuşması olsun, oyun tarzı olsun bana çok samimiyetsiz ve itici geldi.Oyun inanılmaz derecede aceleye getirilmiş hissi verdi bana.

250 ile giderken el frenini çekip 5 metre kayıp durmak başka oyunda rastlanır şey değildir sanırım.

Sonuç olarak ben beğenmedim.

İsraf olmuş bu oyun.
  • Ben modifiye sevmem HP gibi oyunları daha çok severim o yüzden benim için bir sorun yok fakat çoğu kişi eski Underground , Most Wanted tarzını istiyor EA Games de nedense inatla bundan en uzak oyunları yapmaya devam ediyor sebebine mantıklı bir cevap bulamadım.
  • 3 sürümü de indiriyorum hangisini kurayım 30 dksı kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bir kişi olumsuz yorum yazdı mı, bir diğerini etkiliyor, bu da ister istemez o kişide oyun kötüdür düşüncesi oluşturuyor..Böylece domino taşı gibi herkese ulaşıyor bu düşünce.Sonrada oyun patladı gibi mesajlar üst üste gelmeye başlıyor.Bu sefer oyundan zevk alan bir kişinin bile hevesini kırmış oluyorsunuz.Aslında oyun gayet kaliteli eğlenceli bir arcade yarış oyunu..Ama kafalardaki most wanted düşüncesini silmezseniz bu oyundan zevk almamanız doğaldır. Bu oyunun most wanted gibi olmayacağı başından beri belliydi.Kendinizi daha farklı bir oyun beklentisi içerisinde tutarsanız, bu oyundan çok çok zevk alacaksınız.Bu güzel oyunun hakkını verin, eğlencenize bakın.

Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz. Malesef durum genel olarak böyle her sektörde.

Not: Oyunu oynamadım nasıl olduğu hakkında bir fikir sahibi değilim

• oyunun kontrolleri nedir öyle ya nfs the runda araba zar zor dönerdi, bunda da biraz bas yolun bi tarafına geçiyor araba anında
  • 5,30 imiş sabaha oynarım artık yorumlar olumsuz gibi sanki maksat 15 dk filan oynamak oynamadı demesinler
  • arkadaşlar play storedan almaya değermi ayrıca play storeda oyun niye yok ama millet oynuyor bu nasıl iş oyunu almaya değermi iyimidir sürüş dinamikleri sürüş hissi oynayanlar bi yazsa deneyimlerini çok iyi olcak
  • kontroller zor geldi biraz kaza yapmamız için herşey yapılmış, yanındaki araca azcık sürttür direk yolun dışına çıkıp takla atıyor, müzikler güzel soundtrack **** yine
    yarışlarda kaza yapmayınca birinci oluyosun yada görevi tamamlıyorsun mantık bu , oyun idare eder diyorum hot pursuit ya da runda araba yönetimi daha kolaydı
  • Dediğinize göre bildiğin Burnout olmuş
  • Oyun zaten multiplayer odaklı, singleplayer oynayıp kötülemeyelim. Yine de gözümde bir değeri yok.
  • İncelemelerimin devamı:

- Yarışlara girmek için frene ve gaza aynı anda basmak gerekiyor. Burnout Paradise'da da böyleydi. Aynen oyuna eklemişler.
    + Sürüş sistemi NFS The Run'a çok benziyor. Ben beğendim. Hot Pursuit veya Burnout'taki gibi değil. Hızlı giderken direksiyonu kullanmak zor. Mantıklı.
    - Polislerle kapışırken tek şansımız var, onlardan uzaklaşmak. Halbuki ben benzin istasyonlarını gördüğümde onları patlatabileceğimizi sanmıştım. Polislerden kurtulmak için hiçbir tuzak koymamışlar.
    + Polis olayı çok daha iyi olmuş. 6. seviye polisler geldiğinde içlerinde zırhlı (bizim akrep diye bildiğimiz) araçlarda var. Gayet sıkı ve heyecanlı olmuş.
    + Şehirde atlayıp şov yapılacak çok yer var. EA Sports reklamı bile gördüm :) Reklamları parçalayabiliyoruz.
    - Polislere yakalandığımızda Busted yazıyor. Fakat ne eksildi, ne ceza aldık ben göremedim. Belki de yoktur. Öyleyse polislere yakalanmanın anlamı nedir?
    - Her kazada kameranın uzaklaşıp kazayı göstermesi Burnout Paradise'dan alınmış gibi duruyor. Ayrıca en küçük çarpışları bile göstermesi çok sıkıcı.
    - Otomobili çalıştırma mantığı birebir Burnout Paradise kopyası.
    - Yarış öncesi yol tanıtımı ve ardından yarışa dahil olmamız NFS Hot Pursuit mantığı ile birebir aynı.
    - Rakip yarışçıya arkasından hafif köşesine dokunduğumuz gibi yoldan fırlayıp çarpması çok saçma geldi. 1. olmak çok kolay. Önünüzdeki rakiplerinize arkadan vurun hepsi takla atıyor sizde otomatik 1. oluyorsunuz zaten.
    - Oyun bende çok takılıyor. Bazen 1 sn bazen 5-10 sn takılıp kalabiliyor. Belkide c.racktendir. Skidrow kullanıyorum.
    - Oyun çok yüksek ekran kartı istiyor. Nvidia GTX 560 veya AMD Radeon HD6950 üst seviyenin üst modelleri. Çok abartılı. Üst seviyenin orta modelleri de olabilirdi.
    + Oyun müziklerini bu sefer beğendim. Gerçi ses atmosferi 10 üzerinden 5 alacak cinsten. Eski MW oynayanlar, ses atmosferini çok iyi bilirler.

İncelememin devamı gelebilir. Çoğu yerlerde eski Most Wanted ile kıyaslıyorum. Çünkü yeni oyunun adı da Most Wanted. Keydimden gidipte eski MW ile kıyaslamıyorum. Onlarda başka isimle oyunu çıkarsalardı. Ne bileyim "Need For Speed: The Chase a Criterion Game" adı bence bu oyuna çok daha fazla yakışıyor, eski MW adını kirletiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 30 Ekim 2012; 8:57:28 >

• arkadaşlar oyun 2kasımda çıkmıyor mu? ben mi yanlş biliyorum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal84

acaba xp de çalışıyormu sorun ondan mı kaynaklanıyor...xp de oynayan varmı acaba

Oyunun windows xp desteği yok ve artık bırakın şu xp tamam güzel os ama geçti onun zamanı ısrarın anlamı yok sistemim yetmiyor ondan xp kullanıyorum diyorsanız o zaman sisteminiz bu oyuna da yetmez zaten .

quote:

Orijinalden alıntı: JohnyGitar

arkadaşlar oyun 2kasımda çıkmıyor mu? ben mi yanlş biliyorum nedir?

resmi olarak öyle kırıcı arkadaşlar yine resmi çıkıştan önce oyuna ulaşıp kırmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 30 Ekim 2012; 9:17:14 >

• Ben yarışları bıraktım paso şehirde gezip yeni araç arıyorum 25-30 araç oldu :D

Polisten kaçma görevleride zor geldi bana. Daha ikinci görevi yapamadım 15dk polisten kaçmaya uğraştım sonunda yakalandım :S
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.