Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı parçalamak için ellerinden geleni yapmışlar fakat araca hiç bir şey olmuyor :D
  • http://www.youtube.com/watch?v=-f-X_kvp-Pg
    Bayağı uzun bir gameplay. 1.5 saat.
  • Beyler oyun burnout mu olmus eski ilk oyunla alakasi yok mu simdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyordum. EA'in eski NFS takımı olmayınca insan aynı şeyleri bile beklerse hata yapar zaten. Yeni takım yani Criterion oyun yapımcıları eski NFS Most Wanted'ı hiç oynamamış olacaklar ki, eski ruhu yansıtamamışlar.

Eski MW'da Black List demek, amaç demekti. Ta ki 1. adama kadar diğerlerini ezerek geçmek çok zevk veriyordu. Zaten oyunda senaryo vardı, keyfimizden ortaya dalıp 1. adama kadar yarışmıyorduk, amacımız kendi arabamızı geri almaktı ki zaten eski MW'da bunu öyle güzel yapmışlardı ki, insan gerçekten arabasını geri aldığına inanıyordu.

Henüz yeni MW'ı oynamadım ama yorumlardan sadece bir yarış oyunu olduğunu anladım. Senaryo yok, kafadan Blacklist var. Söylenene göre bu da pek etkili değil. Yine 1 seferlik oynayıp bilgisayarımdan sileceğim bir Most Wanted oyunu çıkmış.

Bu oyuna para vermem hatta NFS'nin bana oynadığım için para vermesini öneririm

• oyunu açtım arkadaşlar ilk görseller benden gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regujohn -- 29 Ekim 2012; 18:47:49 >

• ozelden kurek alabılırmıyım ?
  • valla hiç denemeyin benim denediğim versiyonu 680 lighting var ocli 1300 mhz core clock i7 işlemci.oyun bazı yerlerde 35 fps ye falan düşüyor:).düzgün versiyonunu beklemek lazım
  • senaryo ve modıfıye hakkında ne soyluyorsun pekı ?
  • Bir kac saat oynadim ama olmamis. Bir curcuna bir kaos havasi var yarislarda. Modifiye olayi MW'deki gibi degil hic bosuna umitlenmeyin. Yarisi 1. bitirisen su 2. bitirirsen bu parca zart zurt aliyorsun hesabi bir modifiye mevcut. Grafikler guzel oyunda. Surus olayi dengesiz. Otomobiller yag gibi kayiyor ama yollar dar ve her bir tarafa birsey koymuslar zirt pirt carpiyorsunuz bir tarafa. Birde Burnout'an araklanmis bir kac sey var oyunda.

Birde her benzin istasyonu gecisi otomobilin rengi degisiyor kil oldum. Kisacasi MW hayranlari bu oyndan pek birsey beklemesin.
  • grafikler en yüksekte böyle gözüküyor oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 29 Ekim 2012; 19:25:10 >
  • Yarın bende başlayacağım inş.
  • İyice soğuttunuz Bir kere oynayayım diyorum. Beğeneceğimi sanmıyorum. Zaten şuan eski MW'ı bitirmeye çalışıyorum ki yıl olmuş 2012, 2013'e ilerliyoruz hâlâ çok zevk alıyorum. Üstelik ful grafik ayarlarında oyun hâlâ takıla/kasabiliyor Eski MW öyle güzel ki, AMD 5650 ekran kartı bulunan laptopta grafikleri zorlayınca kasıyor

Yeni MW, eskisinin %10'u bile değil. Yorumlardan onu anladım

• 1920x1200 ayarlar en yüksekde. oyun bildiğin yarış işte. lastik yakmak güzel olmuş.keyfim olmadığı için detaylı yazamıyorum. çok sinirliyim ve hiç keyfim yokkkk :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 29 Ekim 2012; 19:41:13 >

• Buda benden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7C70F6C0 -- 29 Ekim 2012; 19:43:45 >
  • MW olarak bakarsak iyi değil ama bir yarış oyunu olarak bakarsak iyi bir oyun
  • Aşağı yukarı 1 saatten beri oynuyorum.Bir kaç yarış yaptım.Tek kelime ile MÜKEMMEL olmuş oyun.Özelliklede rakiplerimizin bize geçirmemk için verdiği mücadele yapay zeka mükemmel.Araç fizikleri, kontroller falan burnoutun çok ilerisinde.Hatta abartısız söylüyorum nfs serisindeki en iyi kontroller bunda.Ben daha arcade bir şey bekliyordum.Grafiklerde pc'de çok iyi görünüyor.Ayarları fulledim.Motion bluru sıfırladım.Oyun yağ gibi akıyor ve tertemiz grafikleri var.Benim notum şimdiden 10/9
  • Paradise'a benzer bir yapısı var mı? Öylese alırım belki, MP çok keyifli olur. Grafiksel olarak idare ederin üstünde gözüküyor. En azından araçlar gayet iyi.

MW olarak düşünenler zaten boşuna beklemiş, videolarda belliydi o tarz olmadığı. İsmini MW koymasalardı iyiydi de satış stratejisi işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Aşağı yukarı 1 saatten beri oynuyorum.Bir kaç yarış yaptım.Tek kelime ile MÜKEMMEL olmuş oyun.Özelliklede rakiplerimizin bize geçirmemk için verdiği mücadele yapay zeka mükemmel.Araç fizikleri, kontroller falan burnoutun çok ilerisinde.Hatta abartısız söylüyorum nfs serisindeki en iyi kontroller bunda.Ben daha arcade bir şey bekliyordum.Grafiklerde pc'de çok iyi görünüyor.Ayarları fulledim.Motion bluru sıfırladım.Oyun yağ gibi akıyor ve tertemiz grafikleri var.Benim notum şimdiden 10/9

naptın ugur tam tersini yazmışsın
  • Sanırım bu başlığın eski sayfalarında yorumlarım vardı millet bana bu sefer ümitliyiz diyorlardı ne ümidi yavv ne ümidi.
    EA yada EA nın NFS için ayarladığı ekipler hangisi Most Wanted ın yanına bile yaklaşa bilecek bir oyun yapabildiki bundan ümitli olalım.
    Most Wanted'a kadar çıkan hemen hemen her oyun trend olmuştu ve MW ile tavan yaptılar.Ondan sonra çıkan oyunların hepsini
    bir araya topla Black list i açınca Razor BMW M3 GTR (ki nickimde burdan gelir) görünce alacam lan onu senden
    deyip hevesle oyuna asılma hazzını veremez.
    Hele polis kovalamacaları karşıdan gelip sana çarpan K9 Jeep ler peşine düşen modifyeli Corvette C6 polisler bu hazzı hangi oyunda
    verebildilerki bundan ümitli olalım.
    Carbon çıktı eski Türk filmi gibi lastik cırtlaması ve odun gibi araçlar.
    Undercover du sanırım bir sonraki Bugatti falan filan oda bir yereden sonra bayıyordu.
    Sevenleri olabilir saygı duyarım ama bana göre üzerimizden bir Pro Street faciası geçtiki neye ugradığımı şaşırdım.
    Ne serbest dolaşım var ne polis yarıştan yarışa gir çık.
    Shift desen bariz GRİD çakması NFS kendi tarzı olan bir oyundur bana göre.

İşin özü EA NFS serisinin içine ettin tebrikler.

• oyun the run dan daha fazla sistem istiyo orası kesin 60 fps çıkamadım
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.