Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu oynayan arkadaşlar lütfen 30 fps kilidinin olmadığını söylesin....lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Sanırım bu başlığın eski sayfalarında yorumlarım vardı millet bana bu sefer ümitliyiz diyorlardı ne ümidi yavv ne ümidi.
    EA yada EA nın NFS için ayarladığı ekipler hangisi Most Wanted ın yanına bile yaklaşa bilecek bir oyun yapabildiki bundan ümitli olalım.
    Most Wanted'a kadar çıkan hemen hemen her oyun trend olmuştu ve MW ile tavan yaptılar.Ondan sonra çıkan oyunların hepsini
    bir araya topla Black list i açınca Razor BMW M3 GTR (ki nickimde burdan gelir) görünce alacam lan onu senden
    deyip hevesle oyuna asılma hazzını veremez.
    Hele polis kovalamacaları karşıdan gelip sana çarpan K9 Jeep ler peşine düşen modifyeli Corvette C6 polisler bu hazzı hangi oyunda
    verebildilerki bundan ümitli olalım.
    Carbon çıktı eski Türk filmi gibi lastik cırtlaması ve odun gibi araçlar.
    Undercover du sanırım bir sonraki Bugatti falan filan oda bir yereden sonra bayıyordu.
    Sevenleri olabilir saygı duyarım ama bana göre üzerimizden bir Pro Street faciası geçtiki neye ugradığımı şaşırdım.
    Ne serbest dolaşım var ne polis yarıştan yarışa gir çık.
    Shift desen bariz GRİD çakması NFS kendi tarzı olan bir oyundur bana göre.

İşin özü EA NFS serisinin içine ettin tebrikler.

Ümitlenenlerden biri bendim. Şuan zaten eski MW'ı oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Sanırım bu başlığın eski sayfalarında yorumlarım vardı millet bana bu sefer ümitliyiz diyorlardı ne ümidi yavv ne ümidi.
    EA yada EA nın NFS için ayarladığı ekipler hangisi Most Wanted ın yanına bile yaklaşa bilecek bir oyun yapabildiki bundan ümitli olalım.
    Most Wanted'a kadar çıkan hemen hemen her oyun trend olmuştu ve MW ile tavan yaptılar.Ondan sonra çıkan oyunların hepsini
    bir araya topla Black list i açınca Razor BMW M3 GTR (ki nickimde burdan gelir) görünce alacam lan onu senden
    deyip hevesle oyuna asılma hazzını veremez.
    Hele polis kovalamacaları karşıdan gelip sana çarpan K9 Jeep ler peşine düşen modifyeli Corvette C6 polisler bu hazzı hangi oyunda
    verebildilerki bundan ümitli olalım.
    Carbon çıktı eski Türk filmi gibi lastik cırtlaması ve odun gibi araçlar.
    Undercover du sanırım bir sonraki Bugatti falan filan oda bir yereden sonra bayıyordu.
    Sevenleri olabilir saygı duyarım ama bana göre üzerimizden bir Pro Street faciası geçtiki neye ugradığımı şaşırdım.
    Ne serbest dolaşım var ne polis yarıştan yarışa gir çık.
    Shift desen bariz GRİD çakması NFS kendi tarzı olan bir oyundur bana göre.

İşin özü EA NFS serisinin içine ettin tebrikler.

• Oyun kimlik krizi geçiriyo. İsmi Need for Speed Most Wanted diye yalandan 10 kişilik most wanted listesi yapmışlar öte yandan Burnout tarzı çarpışmalar atlamalar zıplamalar var. Her ikisindede başarılı olamamış. Ne ara videyosu ne bişi var direk yarış. Araç kontrolleride hiç hoşuma gitmedi. 2 tane kamera açısı var tampon kamerası ve arkadan görünüş. Keşke Xboxum olsaydıda Forzayı oynasaydım. Need for Speed bitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucankurbaga -- 29 Ekim 2012; 20:28:43 >
  • Oyunun eksik yanları:

Belli bir yarış düzeni yok yani yarışların belli bir sırası yok her arabanın 5 tane yarışı var ama bunların çoğu birbiri ile aynı yeterli puan kazandığını zamanda Blacklist'deki adamlar ile kapışabiliyorsun.Bunu neden eksik yanlara ekledim bu sistem yüzünden Blacklist haricindeki yarışları boşuna yapıyormuşsunuz hissine kapılıyorsunuz farklı yarışlar olmasını tercih ederdim.

Adı Most Wanted olan bir oyunda senaryo ve eskisinde olduğu gibi güzel ara videolar yok.

Blacklist'deki adamaların normal yarışlardaki elemanlardan farkı yok bu yarışların zor ve etkileyici olması lazımken ne yazık ki ikisi de yok.

Oyunun artı yanları:

Sizi sırf yarış yapmaya odaklıyor yani mağazaya gidip araba almak ya da bir şey eklemek için başka bir yere gitmek yok EasyDrive sistemi güzel olmuş.

Yarışlar full reflekslere dayalı adrenalin yerinde bir yere çarptığınız aman geri dönüşü kolay olmuyor.

Polislerden kaçmak çok kolay değil bir takıldı mı bırakmıyorlar.

Sürüş dinamikleri ilk başta garip gelse de hafif bir zorluk katıyor ve hızlı araçları yolda düzgün tutmak zorlaşıyor bence yerinde olmuş.

(Bu arada eski MW'yi bekleyenler için eksi listesi bir hayli uzayabilir çünkü eskisi ile bir alakası yok MW ismini sırf satsın diye kullanmışlar)

Son olarak da oyunun artı yönleri olsa da sırf yukarıda bahsettiğim yarış sistemi yüzünden baya bir soğuttu beni kendinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßlue Sky

Buda benden.

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU]

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU]

• oyun güzele benziyor yine ben yarın oynayacam..
  • mamundada var
  • eski mw serisine hiç benzemiyorsa hayatta alınmaz zaten başından belliydi. böyle olacağı nfs eski serilerini özletir oldu nerde oo mw, carbon, underground ruhu küçüklüğümde şu oyunları açarken heyecanlandığım kadar hiç bir oyunda heyecanlanmamıştım
  • oyun açılırken origin istiyor nasıl çalıştırabildiniz yardım edecek birisi varmı acaba
  • acaba xp de çalışıyormu sorun ondan mı kaynaklanıyor...xp de oynayan varmı acaba
  • oyunda sıkıntı var gibi arkadaşlar...oyuna girince 30 fps...kasıyor resmen...alt-tab yapıp dönünce 60 fps ye dönüyor...
  • soundtrack olarak aşmış vaziyette daha ötesini düşünemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: configsYs

oyunda sıkıntı var gibi arkadaşlar...oyuna girince 30 fps...kasıyor resmen...alt-tab yapıp dönünce 60 fps ye dönüyor...

Bu sorun ta ilk gameplay videolarından beri bariz bir şekilde görünüyordu. Gameplaylerin tümünde kasma vardı. Bence sende de kasması çok normal. Sorun crackten değil
  • Doğru, 30 fps oyun içi alta alıp yine girince 50 lere dönüyor. Arkadaşlar kontroller eski mw oyununa göre biraz takoz gibi yoksa bana mı öyle geliyor birde eski oyunun havasını ben alamadım. Sanki aldığı puanlar şişirilmiş gibi.
  • Eksı artı bır yazıyorum.

* Kamera acısı tam bır skandal. Sadece 2 kamera acısı var. Arabayı tam arkadan gosteren ve sadece arabanın onunden(farların ustunden) gosteren. Dıreksıyonla oynamanın zevkı nerede sımdı?? En azından kaporta acısından gosteren kamera konabılırdı.
    * Sehır grafıklerı ıyı. Iyıde sehır ölu bır sehır havasında. Neredeyse 30 snyede bır arac goruyorsun.
    * Hıkaye modu yok. Buldugun aracla yarısıyorsun. Ara vıdeo ızlemeyı sevmeyenler bu oyunda yasadı.
    *optımızasyon ıyı.
    *Oyun multısı daha zevklı olucak. Oyunu kurtarırsa multı kurtarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 29 Ekim 2012; 23:16:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

soundtrack olarak aşmış vaziyette daha ötesini düşünemiyorum

Hocam açıklandı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skidrowda geldi
  • Bayadır NFS oynamıyordum, bir deneyelim.
  • Need For Speed Most Wanted a Criterion Game hakkındaki ilk görüşlerim:

- Oyun ilk açıldığında NFS Undercover hissini uyandırıyor. Özellikle "Electronic Arts Presents" yazısı birebir aynı.
    + Grafikler çok kaliteli.
    - Her yerde "Most Wanted a Criteron Game" reklamı yapılmış.
    - İlk açılıştaki tanıtım birebir Burnout Paradise'ı hatırlatıyor. Hatta kadının sesi bile aynı.
    - İlk açılıştaki tanıtım videosu NFS Hot Pursuit'in kopyası gibi duruyor.
    - Oyunda hiçbir amaç olmadan pat diye oyuna giriyoruz. Jack Spot'a sürmemiz isteniyor ancak senaryo olmadığı için çok mantıksız geliyor.
    - Köprüden geçerken demirlerin rüzgarı delme sesi malesef yok. Bu oyundaki dış etkenlerin ne kadar sönük kaldığını gösteriyor. 2005'teki MW'da bile bu vardı.
    - Oyunda kadının bizi yönlendirmesi Burnout Paradise kopyası olmuş.
    + Trafikteki araçlar eski MW'da olduğu gibi geldi bana.
    - Burnout Paradise'daki gibi yarışıyoruz. Yani şehrin her bölgesi açık, istediğimiz yolu biz seçiyoruz. Yalnız bir fark var, gideceğimiz yol haritada işaretli. Burnout Paradise ile arasındaki tek fark bu.
    - Yarış sonu modifiye parçalarının açılması eski MW ruhuna aykırı. NFS Carbon'u anımsattı.
    + Araba satın alma olayının olmaması hoşuma gitti. Yolda gördüğümüz araçlara binebiliyoruz. Ancak bu senaryo olmadığı için iyi duruyor. Senaryo olsaydı inanın çok saçma bir özellik olacaktı.
    + Eski MW'da çarpışma olayı yoktu. Değerdik araç 2 çizik alırdı. Ancak bu oyunda çarpışma sahneleri çok iyi. Çünkü Burnout yapımcısı yapmış. Normal bir durum.

Devamı oyunu oynayıp iyice test ettikten sonra gelecek inşallah.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.