Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun fizik moturu frostbite değil frostbite olsaydı 14-15 gb olurdu fizik motoru hot pursuit 2010 ve burnout oyunlarında kullanılan fizik motoru inanmayan klasörleri karşılaştırsın
  • oyunu bende denedim dostlar

yorumlarımı paylaşayım hemen

bana kalırsa bu oyunu al yada alma demek cidden çok yanlış olur

eksileri ve artıları kendimce paylaşayım son karar tabiki sizlerin

3-4 saatlik oynanış sonrası gözüme ilişen eksiler ve artılar

Artılar

Sürüş ilk başta yadırganabilir ancak biraz oynayınca sürüşü cidden çok beğendim zaten oyunu oynanabilir kılan en önemli olayda bu

Grafikleri beğendim

şehirdeki diğer araçlarda gayet iyiler göze batmıyorlar

oyunda araçları elde edebilmek için araçları bulmamız gerekiyor keşfetme hissi güzel

araçların sürüş farklılıkları güzel aktarılmış

tekerlek yakmak (bunu niye artıya yazdım bilmiyorum )

Eksiler

korsan cd cinin ''abi yeni matrix geldi'' dediği filmden jet li filmi çıkması hissi bu oyunla geri dönüyor

bu oyun most wanted olmadığı gibi tam bi burnout bile değil kırpılmış bi burnout gibi

hatta bu oyunun gold olup öyle çıktığından bile şüphelerim var

bu oyunda modifiye varsa modifiye olmayan oyun yoktur sanırım

nitro takmayla gövde güçlendirme modifiyeyse neyse saygılar

biz ne yapıyoruz niye yapıyoruz belli değil gez yarış gez yarış ama niye

yarışlardan önce anlamsız ara videolar geliyor hatta birinde polis aracı tavandaydı

oyun resmen ruhsuz bir oyun

sopalık ea

süper araçlara karşı özel bir ilginiz yoksa oyun size fazla birşey sunamayacak

hasar var fakat anlamsız bir hasar yani yaptığınız kaza ile alakası olmayan hasarlar

bu yazdıklarımın hepsi tek kişilik kısıma ait

online modlar iyi olursa para verilebilir sürüş gerçekten güzel bence

ama oyun firmalarının bizi böyle sömürmeye çalışması artık cidden beni deli ediyor

belliki adamlar başka bi oyunla yada işle uğraşıyorlar

tabi para kazanmadan olmaz

driver sf ve midnight clup la eskiyen yaşlarına rağmen bu oyundan çok çok daha iyi oyunlar

kişisel kararım ben bu oyuna para vermeyeceğim

gta5 gel artık

• Biri nasıl kurulum yaptığını anlatsın artıkkkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtax

Arkadaş biriside oyunun nasıl kurulduğunu söylesin gözünüzü seveyim.

Kurulum normal olarak yapın,yüklenecek HDD seçin,kurulum bitmesini bekleyin,gerekli dosyayı oyun kurulu olduğu dizine kopyalayın ,oynamaya başlayın

NFS:MW eski oyunun yanından dahi geçmiyor lakin Burnout dozunu çok kaçırmışlar.Araç kontrolu insanı soğutmaya yetiyor.Silicem para verilmez bu oyuna...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

quote:

Orijinalden alıntı: mtax

Arkadaş biriside oyunun nasıl kurulduğunu söylesin gözünüzü seveyim.

Kurulum normal olarak yapın,yüklenecek HDD seçin,kurulum bitmesini bekleyin,gerekli dosyayı oyun kurulu olduğu dizine kopyalayın ,oynamaya başlayın

NFS:MW eski oyunun yanından dahi geçmiyor lakin Burnout dozunu çok kaçırmışlar.Araç kontrolu insanı soğutmaya yetiyor.Silicem para verilmez bu oyuna...

Böyle bir cevap beklemiyordum :) Oyunun kurulmuş halini indirdim. İso olarak değil yani :)

• Bu oyunu nereden tam ekran yapıyoruz bulamadım gitti
  • beyler nerden indirniz oyunu düştümü full sürümü torrente ?
  • Beyler oyuna başlarken bize verdiği arabayı porsche ile değiştiriyoruz ama numpad 6'ya basın falan diyor orda hangi tuşa basacağız?
  • biri iyi diyor biri kötü diyor insanın kafası karışıyor ama şu sıralar Euro Truck Simulator 2 ye fena sardım onun yerini alamaz da ginede NFS yazısı bile insanı heyecanlandırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolBoy53 -- 30 Ekim 2012; 14:10:43 >
  • yapılan yorumlardan eski blacklist olayı,senaryo vs nin MW pek alakası yok gibi ne ümitlenmiştim .Eski MW ayarında olmasada benzer bişey olur diyodum beklentim boşa çıktı.
  • Eski MW ye Hd ayar çekseler di biraz görüntüyü iyileştirselerdi öyle piyasaya sürselerdi millet kapış kapış alırdı . bu oyunu parasını harcayacak yer bulamayan zenginler bile almaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godolphin

Bu oyunu nereden tam ekran yapıyoruz bulamadım gitti

normalde tam ekran olarak başlaması gerekir ama olmadıysa alt+enter la tam ekran olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

Beyler oyuna başlarken bize verdiği arabayı porsche ile değiştiriyoruz ama numpad 6'ya basın falan diyor orda hangi tuşa basacağız?

Klavyenin sağtarafındaki numara tuşlarından 6 ya basacaksın.
  • Evet oyunu sabaha karsı yukledım.oyun harbıden tırt cıktı ya ne buyuk umutlarla indirdiydim
    Bu zamana kadar butun serılerde oyuna camur atanlara hak vermezdım adamlar daha ne yapsın derdım ama hersey grafık dıılmiş be kardeşim.grafıkler fullde sıkıntı yok ancak olay KONTROL lere gelınce bu oyuna bulaşmauın derim.berbat ama resmenn berbat kontrollerrrrrrrr :) hiçmi şu oyunu test etmıyorsunuz kontroller duzelırse bu oyun benim için gerçekten oyun olur ve oynarım.direksoyn ile oynayan kişilerin yorumlarını da merak edıyprum umarım klavye kontrolleri kadar zor ve saçma değildir inşallah....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda kontroller berbat ama asil berbat olan sey daracik yollarda yaris yapiyoruz birde yolun orasina burasina birseyler koymuslar refuj agac vs. arkadas bir kac dakika bir yerlere carpmadan oynayamiyorsun. Birde Burnout gibi kaza olayi var ikinci yarisi sonuncu bitirmekten biktim. Kac defa denedim ama olmuyor hep sonuncu oluyorum. Birde yollarda isaret yok hangi yolu takip edecegimizi anlayamiyoruz.

Keske sunun oynana bilir bir tarafi olsada verdigim paranin hatrina oynasama ama yeminle oynanmiyor. Ne klavye ile nede xbox kontroller ile yarismak mumkun degil.
  • Most Wanted ismini berbat ettiler.
  • Biraz oynayınca kontrollere alıştım diyordum. Bir yarışa girdim girmez olaydım. Ne biçim kontrol var oyunda? Yön tuşundan sağa basıyorum dönmüyor, frene basıp yavaşlayarak ya da drift yaparak döneyim diyorum bu sefer çok geride kalıyorum. Keskin dönüşleri driftle alamıyorum. Bazen klavye olmasına rağmen sanki yön tuşu işlemiyormuş gibi bir hisse kapılıyorum.

Kontroller 10 üzerinden 5 aldı benden. Halbuki önceki yorumlarımda kontrollere alışmak gerektiğini yazmıştım. Bir yarışı 10 defa "Retry" yapınca harbiden bu oyunun kontrol özürlü olduğunu anladım.
  • oyun iyi değil vede o grafiklere göre çok kasıyor
  • İlk oyunu açtığımda şimdi beni bir yarışın ortasına atacak yine klasik oldu artık bu dedim ve dediğim oldu, ama o an ne olsun, WASD işlemiyor. "Hay ben sizin yapacağınız farklı konfigürasyona diyerekten onları bir düzelttim önce. Sonra hemen ardından 2.şok, ulan araba yerinde durmuyor. sağa sola dönüyüm diyorum, yol kenarında pano, direk, lamba vs. ne varsa silip süpürüyorum.
    Bundan önceki serilerde araç dönmüyordu şimdi de nispet yapar gibi çok aşırı yapmışlar. Bunun nedeni kolaya kaçmaktır başka bir şey değil. Bir kaç kodlama ile halledilebilecek bir şey var ortada ancak bey efendiler onu yapmamış. Sadece yüksek hızda giderken bize gerekli olan dönüş hızını yapmışlar ama yavaş sürdüğümüz anlarda dengelenmiş bir dönüş hızı için kod yazmaya gerek görmemişler.

Bir NFS oyunu daha heba edildi artık ne diyeyim ki... En büyük dileğim Codemasters'a geçer inşallah NFS

• Oyunu önsipariş ettim. Başka orijinal alanlar varsa beni listelerinize ekleyin. Id imzamda var.
    1 kasımda keyi yollayacaklar bir önyükleme yaparız artık.

Bu arada beğenmeyen arkadaşlar zaten hep kırık oyun oynamışlar. Bari orijinal alıp hem SP hem MP olarak değerlendirseydiniz, ölmüş batmış, kokmuş, sakın almayın demeden önce.
    Şu ana kadarki editör incelemeler mesela çok pozitif oldu Edge ve Game Informer 10 üzerinden 9 verdiler oyuna. 2 kasımı bekleyelim de ona göre fikir yürütelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 30 Ekim 2012; 15:57:14 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.