Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimlerde grafikler iyi de video da daha düşük sanki frostbite kullansalar çok güzel grafiği olurdu nfs run grafiği süper ama bu daha aşşağıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

Resimlerde grafikler iyi de video da daha düşük sanki frostbite kullansalar çok güzel grafiği olurdu nfs run grafiği süper ama bu daha aşşağıda

Resimlerde biraz düzenlemede olur çünkü PS ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Resimlerde grafikler iyi de video da daha düşük sanki frostbite kullansalar çok güzel grafiği olurdu nfs run grafiği süper ama bu daha aşşağıda

+1 Haklısın ayrıca nfs run grafik olarak daha iyi gibi geldi yanlışmıyım frostbite çok farklı
  • quote:

quote:

quote:

+1 Haklısın ayrıca nfs run grafik olarak daha iyi gibi geldi yanlışmıyım frostbite çok farklı

The Run'ın grafiklerine hayran kalmıştım

• İlk inceleme geldi, oyun 9 almış umarım para konuşmuyordur konuşsa bile hadi 8 olsun.

Forza gibi dandik arabalarla başlamayalım kafadan orta seviye araçlarla başlasak, sonuçta insan oyunda gerçek hayatta yapamadığını yapmak ister, tutup wolkswagen, nissan, hondanın 30 kağıda satılan motoru geliştirilmiş,modifiyeli araçlarınla oynamak bana zevk vermiyor,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

İlk inceleme geldi, oyun 9 almış umarım para konuşmuyordur konuşsa bile hadi 8 olsun.

Forza gibi dandik arabalarla başlamayalım kafadan orta seviye araçlarla başlasak, sonuçta insan oyunda gerçek hayatta yapamadığını yapmak ister, tutup wolkswagen, nissan, hondanın 30 kağıda satılan motoru geliştirilmiş,modifiyeli araçlarınla oynamak bana zevk vermiyor,

oyun çıktımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

quote:

İlk inceleme geldi, oyun 9 almış umarım para konuşmuyordur konuşsa bile hadi 8 olsun.

oyun çıktımı ?

oyun 30unda çıkıyor arkadaşım,ama inceleme versiyonun yolladılar heralde dergiye,yada para yedirdiler.Sonuçta bu adamlar dükkana gidip almıyor oyunları incelemek için.
  • torrente düşmüş oyun, sanırım fake :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

quote:

oyun çıktımı ?

oyun 30unda çıkıyor arkadaşım,ama inceleme versiyonun yolladılar heralde dergiye,yada para yedirdiler.Sonuçta bu adamlar dükkana gidip almıyor oyunları incelemek için.

anladım haklısın.merakla beklemedeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

torrente düşmüş oyun, sanırım fake :)

Fake değil ama şuan çalışmıyor motoru çıkmamış daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_World -- 27 Ekim 2012; 11:25:45 >
  • Online mücadeleler zevkli olacak gibi.
  • Bir online oynayacaklar listesi yapsakmı?? , benimki 30 unda hazır psn den preorder yaptım.
  • onlıne oynayabılmek ıcın orjınal oyun sartmı ?
  • Oyun game ınformerden 9 vandal online da 9.3 aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

Oyun game ınformerden 9 vandal online da 9.3 aldı.

Bomba gibi geliyor desenize inşallah career modu arcade değildir hoplamalı zıplamalı uçmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bomba gibi geliyor desenize inşallah career modu arcade değildir hoplamalı zıplamalı uçmalı.

Para veripte yüksek puan söyletmişte olabilirler. Belli olmaz. Puanlara bakma sen.
  • quote:

quote:

quote:

Para veripte yüksek puan söyletmişte olabilirler. Belli olmaz. Puanlara bakma sen.

ne bileyim 3 siteyede mi para verecek.Ondan dedim had ıgneye verdidiyelim diğer ikisi neyse oyun iyi gibi duruyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ne bileyim 3 siteyede mi para verecek.Ondan dedim had ıgneye verdidiyelim diğer ikisi neyse oyun iyi gibi duruyor.

EA' de para mı yok ? Bu puanlara bakarak pre-order yapan oyunu alan çok kişi var. Niye yapmasın ?

• NFS ye parayı verdi diyelim, medal of honor nie düşük puan aldı,parasımı yetmedi ,fazlada acımasız olmamak gerek,güzel olmuşsa güzel olmuştur,yapcak bişe yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 28 Ekim 2012; 1:41:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

NFS ye parayı verdi diyelim, medal of honor nie düşük puan aldı,parasımı yetmedi ,fazlada acımasız olmamak gerek,güzel olmuşsa güzel olmuştur,yapcak bişe yok...

Zaten ondada iş var. BF3' ünde berbattı singleplayerı ama bu kadar düşük almamıştı.

Bende NFS' nin iyi olacağına inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 28 Ekim 2012; 1:51:24 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.