Şimdi Ara

Nedir bu rusyanın saldırgan tavırları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok merak ettiğim bir şey,rusya neden çocuk gibi? Uçak taciz etmeler ambargolar,hava atmalar,her an savaşa hazırız en güçlüsü biziz havaları.

Ne bakıyosun lan tırrek havalarında geziyorlar,bi savaş patlarsa rusya yüzünden patlar bence.

''insanlar ölünce cennete gideceklerini söylüyorlar ama bunun doğru olduğunu sanmıyorum, biri öldüğü zaman, o kişi insanların kalbine doğru yolculuğa çıkar. anılarda yaşamaya devam eder. ama eninde sonunda anılarda kaybolacak. bu yüzden insanlar ayrılırken arkalarında bir şeyler bırakmak isterler. böylece diğerleri tarafından unutulmazlar. bu yüzden asla unutmayacağız.'' - Kaito
  • Ekonomileri kötü, her ne kadar aralarında süper zekalar olmasına rağmen halkının çoğunun eğitim seviyesi düşük.
    İşsizlik çok yüksek, insana verilen değer düşük. Kaliteli eğitim, sağlık ve sosyal hizmetleri ülkenin geneline yaymakta başarılı olamamışlar.
    Otoriter bir yönetime sahipler ve bu yöneticiler insanları bir şeylerle oylamak zorunda kalıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ''insanlar ölünce cennete gideceklerini söylüyorlar ama bunun doğru olduğunu sanmıyorum, biri öldüğü zaman, o kişi insanların kalbine doğru yolculuğa çıkar. anılarda yaşamaya devam eder. ama eninde sonunda anılarda kaybolacak. bu yüzden insanlar ayrılırken arkalarında bir şeyler bırakmak isterler. böylece diğerleri tarafından unutulmazlar. bu yüzden asla unutmayacağız.'' - Kaito
  • Birincisi ülkemizi yönetenlerin izlediği saçma Suriye politikası ikincisi uçaklarını düşürmüş olmamız....

Edit:Aslında Ruslar hep atarlılardı...Putin'den de biraz güç alarak iyice atarlı oldular...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 29 Ocak 2016; 21:36:01 >

Orijinalden alıntı: vladimir sergeyeviç

quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Ekonomileri kötü, her ne kadar aralarında süper zekalar olmasına rağmen halkının çoğunun eğitim seviyesi düşük.
    İşsizlik çok yüksek, insana verilen değer düşük. Kaliteli eğitim, sağlık ve sosyal hizmetleri ülkenin geneline yaymakta başarılı olamamışlar.
    Otoriter bir yönetime sahipler ve bu yöneticiler insanları bir şeylerle oylamak zorunda kalıyorlar.

selamlar bayım,

yazdıklarınızın tamamına çok güldüğümü itiraf etmeliyim, sağır duymaz uydurur sözüne de çok uygun yazdıklarınız. gülünç duruma düştüğünüzü bildirmek isterim. neymiş; insana verilen değer düşükmüş, eğitim de yetersizlik, sosyal hizmette geri kalmışlık varmış, RUSYA federasyonun başkentini sorsak bilemeyecek birinin beyin yakan yorumu Ortadoğu ülkesi olmadığımızı hatırlatmak istiyorum

Rus hayranısın sen herhalde,nickin,avatarın filan,tarafsızlar gelsin anlatsın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: vladimir sergeyeviç

quote:

Ekonomileri kötü, her ne kadar aralarında süper zekalar olmasına rağmen halkının çoğunun eğitim seviyesi düşük.

selamlar bayım,

yazdıklarınızın tamamına çok güldüğümü itiraf etmeliyim, sağır duymaz uydurur sözüne de çok uygun yazdıklarınız. aklınıza nereden getirdiniz böyle sorunlara sahip olduğumuzu ? gülünç duruma düştüğünüzü bildirmek isterim.

neymiş; insana verilen değer düşükmüş, eğitim de yetersizlik, sosyal hizmette geri kalmışlık varmış, RUSYA federasyonun başkentini sorsak bilemeyecek birinin saçmalaması akşam vakti öfkelendirmedi değil.

izninizle ortadoğu ülkesi olmadığımızı hatırlatmak istiyorum

Sanırım Rusya büyük elçisi ile muhattap oluyorum.
    Ülkenizin durumu ortadadır sayın büyük elçi.
    Sayın büyük elçi ülkeniz hakkında yeterli bilgim bulunmaktadır.
    Ülkenizin durumunu görmezden gelmeniz sorunları çözmez.
    Sadece sorunların büyümesine neden olur.

• Merhaba.
    Rusya' ya gidin ve görün.
    Ama hayran olmadan gelin. Çünkü o hayranlık ezikliğimizi alevlendirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD'nin Obama dönemindeki pasif dış politikası Rusya'yı azdırdı bir miktar. Dünyanın ağa babası gibiydiler. Gürcistan'ı bombalamalar, Kırım'ı işgal etmeler vs. Türkiye Rus uçağını düşürünce çizdikleri imaj baya bi bozuldu. Saldırgan tavırları o yüzden.

Yani Rusya'nın saldırgan olmasının bir sebebi var. Umarım Türkiye'nin de uçağı düşürmesinin bir sebebi vardır. Zira o uçak düştüğünden beridir Türkiye kaybediyor. Ne YPG'ye müdahale edebiliyoruz ne de dibimizdeki Suriye'ye uçak vb. gönderebiliyoruz. Güney sınırımız şekillenirken Ankara'dan kışlık montlarımızla izliyoruz manzarayı. Stratejinin derinliğinde boğulduk resmen.

Düşürttükleri(muhtemelen); uçaktan elde ettikleri karşılık hakkını Suriye'deki yerlerini sağlamlaştırmak ve at koşturmalarını rahatlatmak için kullandılar. Yerleştirdikleri füzelerle hava kontrolü sağladılar resmen. Muhalif örgütleri desteklemek için Suriye içinde yaptığımız hava harekatları durdu. Muhaliflere giden konvoyları istedikleri gibi vuruyorlar. Sesimizi çıkaramıyoruz. Arayıda soğuk tutuyorlar, saldırıyorlarki unutmadık mesajı veriyormuşcasına işlerine devam ediyorlar. Rejim her gün bir kasabayı, köyü kontrol altına almaya başladı.

Aslında olucak olan buydu, fazla takılmanın anlamıda yok gibi. Uçağın düşürülmesi Türkmen Dağı'nın bombalanmasına karşılık verilen tepkiden fazlası değil gibi zira. Belkide hükümette bunu düşündü ve inceldiği yerden kopsun dendi. Yoksa Rejim uçağı diye düşürüp Rus uçağı çıkıncada afallyacak kadar beceriksiz değillerdir herhalde.

Gidişatta bir değişiklik olmaz ve yakında bir tampon bölge harekatı olursa(hamle sırası bize geliyor) sıcak temasa girmemiz kaçınılmaz gibi. En azından Suriye'de.

• vladimir sergeyeviç kullanıcısına yanıt
    Rus yalayıcısı da gelmiş.

Orijinalden alıntı: Lotusx

Putin akıllı adam. İmajı, gururu falan o kadar umursayacağını sanmıyorum.

Düşürttükleri(muhtemelen); uçaktan elde ettikleri karşılık hakkını Suriye'deki yerlerini sağlamlaştırmak ve at koşturmalarını rahatlatmak için kullandılar. Yerleştirdikleri füzelerle hava kontrolü sağladılar resmen. Muhalif örgütleri desteklemek için Suriye içinde yaptığımız hava harekatları durdu. Muhaliflere giden konvoyları istedikleri gibi vuruyorlar. Sesimizi çıkaramıyoruz. Arayıda soğuk tutuyorlar, saldırıyorlarki unutmadık mesajı veriyormuşcasına işlerine devam ediyorlar. Rejim her gün bir kasabayı, köyü kontrol altına almaya başladı.

Aslında olucak olan buydu, fazla takılmanın anlamıda yok gibi. Uçağın düşürülmesi Türkmen Dağı'nın bombalanmasına karşılık verilen tepkiden fazlası değil gibi zira. Belkide hükümette bunu düşündü ve inceldiği yerden kopsun dendi. Yoksa Rejim uçağı diye düşürüp Rus uçağı çıkıncada afallyacak kadar beceriksiz değillerdir herhalde.

Gidişatta bir değişiklik olmaz ve yakında bir tampon bölge harekatı olursa(hamle sırası bize geliyor) sıcak temasa girmemiz kaçınılmaz gibi. En azından Suriye'de.

Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum

Sadece Tayyip Türkmen dağının bombalanmasını hiç umursamaz diye eklemek istiyorum

Çin zulmü altında inleyen Uygur Türklerine terörist diyen aynı Tayyip

• Demek ki herkes senin gibi askerinin başına çuval geçirince kuyruğunu kısıp kaçmıyor.

daha iki gün önce atar yaptığın daha doğrusu atar rolü yaptığın israil'e kadar düşüyorsun.

Bu arada Rusya'yı batıranlarda çok komik oluyor, hele biri demiş ki eğitimsiz, vah arkadaş vah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: asau

Bunların hakkından ancak Trump gibi kafayı yemiş bir adam gelebilir!!!

Trump ın Türkiye şubesi de biraz zorlar
    Kim o sen iyi bilirsin

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.
    Rusya' ya gidin ve görün.
    Ama hayran olmadan gelin. Çünkü o hayranlık ezikliğimizi alevlendirir.

uşam gittin ne gördün ne gösterdiler sana?
  • Caydırıcı ülke böyle olunuyor. Türbeye yapılacak en ufak saldırı girişiminde en ağır karşılık veririz, orası türk toprağıdır diyip ışid saldırısı istihbaratını aldığında tası tarağı toplayıp türbeyi kaçırarak değil. Politik güç, caydırıcılık böyle kazanılır. 1 uçağa karşılık Türkiye'yi ortadoğuda toptan oyun dışı bırakmak. Uçak krizinden bu yana düşürecekler korkusuyla suriyeye uçak sokamaz olduk, laf dalaşı dışında yapacak bir şeyimiz de kalmadı. Gerçi sırf 1 uçak için değil o uçakla amerikan çıkarlarına çalışacağımızın, rusyaya sırt döndüğümüzün hatta karşımıza aldığımızın mesajını vermiş olduk. Doğal olarakta Rusya bizi ortadoğuda oyun dışı etmek için her yolu denemeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 30 Ocak 2016; 13:05:05 >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Adamlar delikanli kim ne derse desin. iamburak'in dedigi gibi dansoz gibi kiritmiyorlar. Ambargo dedi ambargo. Rusya'da calisiyorum 4 yildir ve yasiyorum. Ozellikle en buyuk is hacminin oldugu insaat sektoru kan agliyor.
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • Hep güneye inmek istediler. Şimdi de fırsatını buldu adamlar.

• Avrupa, bizim çözüm sürecine benzer bir süreç uyguladı. Önce Libya'da işin kaymağını yediler, ses çıkaran olmadı. Şimdi Suriye'de master yapıyorlar, ses çıkaran var ama nafile, ambargolar ile zayıflatmaya çalışıyorlar. Hedef 2023...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 30 Ocak 2016; 13:28:56 >

Rusya'nın eğitim seviyesine laf söyleme hakkı yok hiçbir Türk vatandaşının kendinizi komik duruma düşürmeyin.Rusyaya gitmemişiniz giden yakınınız yok sallayıp duruyorsunuz .O adamlar her halukarda Türkiye'den daha iyi .

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.