Şimdi Ara

nedir bu drop hack ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
35.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bılsen bronzdan cıkardın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

dün na da wings i düşürdüler oyundan şimdi de gosuyu düşürüyolar. takımından biri yapıyomuş. nası oluyoki

drop hack nedir kardeş acıklarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07eko07

quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

dün na da wings i düşürdüler oyundan şimdi de gosuyu düşürüyolar. takımından biri yapıyomuş. nası oluyoki

drop hack nedir kardeş acıklarmısın

Konuyu ne diye açmışım sevgili einstein ?
  • bana da ddos atıyorlar internetim kopmadığı halde reconnecting yazıyor 500 ping sabitliyor işte bu yüzden çilingir olamıyorum
  • Hiç bir şey anlamadım terimlerden. Çok yeniyim
  • Bi an önce araştırmak lazım malum çilingir olmak kolay değil :/
  • Mantigini biliyorum o acigin sebebi voice chat getirmek icin port actilar . O porttan ping atinca windowsta genellikle baglantiyi kesiyor. Ve oyundan dusuyorsunuz.

• Bu olay bayadır var bi forumda okumuştum
  • bir program acıyorsun o da doslu komutlar halinde karsıdakilere saldırıp bir sekilde lag yapıp dusuruyor. 15 yasında arkadasımın kardesi ugrasıyordu gecen yenildigi oyunu almıs marifet gibi bana anlatıyordu. Gercekten ne yazık ki Türkiye'de coluk cocuk oyunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F00tman -- 8 Nisan 2014; 22:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

bana da ddos atıyorlar internetim kopmadığı halde reconnecting yazıyor 500 ping sabitliyor işte bu yüzden çilingir olamıyorum

Froggen dir o froggen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quinox

quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

bana da ddos atıyorlar internetim kopmadığı halde reconnecting yazıyor 500 ping sabitliyor işte bu yüzden çilingir olamıyorum

Froggen dir o froggen

aklıma o geldi ilk dedim sen mi yapıyon yok dedi ertesi gün friend list ten sildi şüpeleniyorum
  • Güzelim dotayı da maphack le batırdılar, canım Ultima Online'yi de makrolarla speed hacklerle bitirdiler, şimdi bu b.ktan oyunu da böyle birşeyle oynanmaz hale getirsinler..:
  • geleceği çok parlak değil
    2 takımdaki toplam 10 kişinin 6-7 tanesinin kullandığı bigün olduğunu düşünsene?
    biri kaybederken diğeri açacak o tam kazandık derken diğeri açacak.
    hem düzeltmesinin yolunu bulurlar bi şekilde.riotun o akdar dandik bir şirket olduğunu sanmıyorum.
    şimdide birbirlerine drop heykır derler bak görürsüünüz
  • Geçen bizim oyunda rakipler dahil herkes düştü, oyuna girebildiğimde benden başkası yoktu ve kaleyi tek başıma yıktıydım. Ama sanırım bahsedilen böyle bi şey değil.

• Riot buna izin vermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

Riot buna izin vermez.

Nick - drophack uyumu

• nasıl yapılıyor siz onu söyleyin
  • DDOS yapıyorlar sanirim . Basima geldi diyenler de bosuna heycanlanmasin . Tr de yada west de diamond disinda kimse ugrasmaz yapmaya. Durduk yere tak diye launcher kapaniyo benim de ama onun aciklamasi belli rito pls

• biraz mantıkla çözülebilir aslında. cmd ile girişleri ve çıkışları kontrol edilecek. daha sonra cevap alınan sunucuya ddos attack yapılacak. örnegin lolnexusta oyunda iken nickini aratırsan cmd kodu veriyor izlemek için. oradan yola çıkılarak bulunabilir. ammaaaa bunu kendı pc'nizde yaparsanız sıkıntı çıkar çünkü buna yapanların vpn yada dedicated server kullandıgını tahmin ediyorum. yakalanırsan bilişim suçları kapına gelebilir.

mantıgı budur olayın. :)
  • DDOS gibi geldi bana da. Çözerler kolay iş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.