Şimdi Ara

nedir bu drop hack ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
2
Favori
35.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk olarak reginaldın streamı da gördüm sonra gosu sonra nb3 ve göz göre göre yapıyorlar adamların streamda canlı yayındayken düşürecek kadar cesaretlilerde bakalım sonumuz hayrolsun umarım düzeltirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacUallis -- 9 Nisan 2014; 14:14:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

banada yaptı şerefsizler tam oyunu bitiriyorum ana ekrana attı pat diye oyundan sonra bizim takım birbirini ekledi wtf wtf diyor herkes

wtf wtf

• quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

banada yaptı şerefsizler tam oyunu bitiriyorum ana ekrana attı pat diye oyundan sonra bizim takım birbirini ekledi wtf wtf diyor herkes

wtf wtf

• konuda ki herkes cozmus olayi riota mail attim konuyu cabucak cozsun diye...

• Türkiye'de yaygınlaşmayacağını adım gibi biliyorum. Hele ki %80 kitlenin 11-18 yaş arası kitle olduğunu düşünürsek evimi, hatta böbreğimi bile koyarım ortaya.

VPS kiralayacaksın, TCP/UDP/ICMP , Gerekli flooder kodlarını gireceksin, Linux bileceksin ( Ki Trde %99.99 kesim henüz Windows dışında işletim sisteminin varlığından bile haberdar değil), IP leri portları yakalayacaksın vs. vs.

Kısacası ele ayağa düşmez, elbette kullananlar çıkacaktır yinede

Not: D:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\En Güncel Id\deploy klasörü içindeki lastCmd.log dosyası size birkaç farklı güzel şeyler yapma imkanı verecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosalp -- 9 Nisan 2014; 12:32:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

Mantigini biliyorum o acigin sebebi voice chat getirmek icin port actilar . O porttan ping atinca windowsta genellikle baglantiyi kesiyor. Ve oyundan dusuyorsunuz.

Adam çözmüş işte olayı,yalnız bir sistemi getirmeden açık olarak bırakmak büyük hata.Şu an sadece oyundan atıyorlar.Sistemin bir açığı varsa bu sisteme rahatlıkla girilebilir demek ki; bu oyunun hacklenmesine kadar sebebiyet verebilir Riot knight'a çevirme şunu 2 gün sonra paralı koxp/hack satarsan ne anan kalır ne bacın.

Edüt: Üstteki çözmüş,bu aşmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CusseD- -- 9 Nisan 2014; 13:03:28 >
  • quote:

ahahahahahshah

• quote:

Orijinalden alıntı: erosalp

Türkiye'de yaygınlaşmayacağını adım gibi biliyorum. Hele ki %80 kitlenin 11-18 yaş arası kitle olduğunu düşünürsek evimi, hatta böbreğimi bile koyarım ortaya.

VPS kiralayacaksın, TCP/UDP/ICMP , Gerekli flooder kodlarını gireceksin, Linux bileceksin ( Ki Trde %99.99 kesim henüz Windows dışında işletim sisteminin varlığından bile haberdar değil), IP leri portları yakalayacaksın vs. vs.

Not: D:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\En Güncel Id\deploy klasörü içindeki lastCmd.log dosyası size birkaç farklı güzel şeyler yapma imkanı verecektir

Vps vs hicbirine gerek yok . Maskeli ping yontemi var. Maske olarak league of legends i kullaniyorsun oyun pingliyor sanki oyle dusun. Ama oyle her yigidin harci degil ben onun icin kod yazdim ufaktan denemek icin , oyun oynarken baskasi yapmali cunku sadece ip de bitmiyor olay onu yaparken oyun oynanmiyor neredeyse .

• quote:

Orijinalden alıntı: alivitas

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

Riot buna izin vermez.

Nick - drophack uyumu

.
  • i have.
  • Bendede aynı olay aramdaydım çok ağır yeniliyoduk bi baktık dümdüz kuleleri alıyoruz hiç kimse gelmiyor ve böyle oyunu bitirdik. Herkez çok şaşırdı hepsi Basede bekliyodu
  • Dün biz 5 kişi girerken tüm takımın başına geldi. Oyunun ortaları falan her alanda dövmüşüz bir anda oyun dondu. Herkes Skype'tan bunu diyor. Yani hepimiz Skype'ta olduğumuz için internetttede bir sorun yok, 20 saniye sonra falan bir anda düzeldi oyun.
  • forumlarda ss ler gelmeye başladı tr serverında da .. bugun durduk yere bütün takımım oyundan düştü ta ki nexus un kuleleri inene kadar kimse bağlanamadı oyuna.. herkesin internetinde sıkıntı yoktu .. hani ortada olan maç olsa bşi demicem de adamların inlerine kadr girmiştik kule kaybeteden. yoksa böyle birşeyler mi var derken google abimiz yolu gösterdi.. west na kavruluyormuş bu olaydan.. tr forumlarında da ss ler falan gelmeye başladı
  • dün lucian ile dk 10 oyundan dustum ttnet zannettim ama meger bizim takimdan herkes düşmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: Neurosius

Beyler drophack öğretirim ama önce birinin beni Bronz'dan çıkarması gerek.

bildikten sonra kendinde çıkarsın

çok lanet bişe ya
  • Aynısı eltimin başına geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nymus93

Güzelim dotayı da maphack le batırdılar, canım Ultima Online'yi de makrolarla speed hacklerle bitirdiler, şimdi bu b.ktan oyunu da böyle birşeyle oynanmaz hale getirsinler..:

Hemde loldekiler daha kötü script drop map hackde vardı sanırım
    ve 2 yıldır var bu işi yapan adamlar. yeni yeni duyuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosalp

Türkiye'de yaygınlaşmayacağını adım gibi biliyorum. Hele ki %80 kitlenin 11-18 yaş arası kitle olduğunu düşünürsek evimi, hatta böbreğimi bile koyarım ortaya.

olm niye yazıyon la ? yapacak çok adam var bu forumda Yaygınlaşırsa senin suçun

• olm bu drophack dediğiniz şey okadar basit değil herkes yapamaz manyaklaşmayın en basitinden birini oyundan düşürebilmek için onun ip sini bilmeniz gerek 2 . olarak windows tabanlı işletim sistemlerinde hacerlık diye bişey yok anca facebook patlatırsınız oda zor gerçi linux işletim sisteminiz olmalı herşeyin başında yoksa windows 7 ile 8 ile saldırayım hackliyim fln bunlar hikaye kendiniz ateşe atarsınız drophack yapılan bi oyunda olursanız oyun devam etmez direk ana ekrana dönersiniz kaldı ki drophack yapanlar eger iyiyse gosu ya yapılanlar gibi geniş çaplı yapılıyor o anda aktif olarka oynan bir sürü oyunu etkileye biliyor ugraşmayın öğrenmeye bişeyden ne eksik kalın zaten çoluk çocukla oynuyoz .linux kullanan arkadaşıma sordum bilen adam için zor değil dedi onların eğlencesi oymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafreak

olm bu drophack dediğiniz şey okadar basit değil herkes yapamaz manyaklaşmayın en basitinden birini oyundan düşürebilmek için onun ip sini bilmeniz gerek 2 . olarak windows tabanlı işletim sistemlerinde hacerlık diye bişey yok anca facebook patlatırsınız oda zor gerçi linux işletim sisteminiz olmalı herşeyin başında yoksa windows 7 ile 8 ile saldırayım hackliyim fln bunlar hikaye kendiniz ateşe atarsınız drophack yapılan bi oyunda olursanız oyun devam etmez direk ana ekrana dönersiniz kaldı ki drophack yapanlar eger iyiyse gosu ya yapılanlar gibi geniş çaplı yapılıyor o anda aktif olarka oynan bir sürü oyunu etkileye biliyor ugraşmayın öğrenmeye bişeyden ne eksik kalın zaten çoluk çocukla oynuyoz .linux kullanan arkadaşıma sordum bilen adam için zor değil dedi onların eğlencesi oymuş

1-2 hafta önce bi adam forumda düzenli olarak drophack nasıl yapılır diye konu açıyordu.

Konuda program adı ve programın resmini gösteriyordu.Saniye satın alarak bu programla şöyle şöyle drop atılıyor diye açıklamıştı uzun uzun.Bu tür programla yapılan drophackleri herkes yapabilir , yetenek yada bilgi gerektiren tür drophack ile uğraşmıyor çoğu kişi bu programlar varken.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.