Şimdi Ara

nedir bu drop hack ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
35.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşim firewall dan izin verdinmi lol e
  • Beyler şu ana kadar bir iki kez olmuştu oynuyordum birden herkesin bağlantısı gidiyodu kimse oynuyamıyodu oyun geçmişte gözükmüyodu asıl anlamadığımsa bugün oldu oynuyorduk bir drop yedik öyle böyle değil oyun acayip kasıldı hiç bir şey yapılmadı baron çaldılar penta attılar sldiler süpürdüler sonra int hızımda yavaşladı ve çok yavaş bununla ilgisi var çünkü bu olduktan sonra int im si*** di yani lolden atılan drophack in benim internetime gerçekten zarar verme imkanı varmı?
  • Beyler bu drophack sürekli oluyodu gün içinde ama bugün a?ty adamlar kendilerini oyundaydyk bir drop yedik baron çalmalar penta atmalar katliamlar co?tular anlicanyz oyunu biz kazandyk yinede ma i? bundan sonra ba?lady int hyzym acayip yava?lady ben drop yedikten sonrada oyun içindeyken ayny oyundayken ablam ?ikayet edip durdu interneti si*** diye sonra kapadym oyunu falan çare yok gerçekten lolde atylan drophackin benim int hyzyma etkisi olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosalp

Türkiye'de yaygınlaşmayacağını adım gibi biliyorum. Hele ki %80 kitlenin 11-18 yaş arası kitle olduğunu düşünürsek evimi, hatta böbreğimi bile koyarım ortaya.

VPS kiralayacaksın, TCP/UDP/ICMP , Gerekli flooder kodlarını gireceksin, Linux bileceksin ( Ki Trde %99.99 kesim henüz Windows dışında işletim sisteminin varlığından bile haberdar değil), IP leri portları yakalayacaksın vs. vs.

Kısacası ele ayağa düşmez, elbette kullananlar çıkacaktır yinede

Not: D:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\En Güncel Id\deploy klasörü içindeki lastCmd.log dosyası size birkaç farklı güzel şeyler yapma imkanı verecektir

Hocam drop icin dediyseniz ev böbrek gitti

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.