Şimdi Ara

nedir bu drop hack ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
35.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok artık.
  • http://www.youtube.com/watch?v=e8RULZdWovk
    4:48den sonra izlemeye başlayın
  • İçine edildi oyunun.
  • Riot en ağır şekilde cevap vermeli yapanlara. Buglar ve suan bilr düzeltmedikleri timerlar bile çileden çıkarıyor beni bu olay olursa bir daha girmem lole.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o olay hep oluyorda bu sebepten olduğunu sanmıyorum arkadaşlar.NE yalan söyleyim,pek inanmadım.
  • quote:

It's a UDP flood ddos. The attacker spoofs the IP address of the UDP packets. So the ICMP return packets never reach the attacker ----> user is anonymous
    Riot can't find or punish the attackers through packet data analysis alone, which is why they've remained quiet about this whole thing.

2012de atılmış bu mesaj Reddite. Hala yapıyorlar demek ki.
    DDos saldırısı yapıyorlarmış. Oyun içinden müdahale olmadığı için kimin yaptığı bulunup banlanamıyormuş.
  • aynısı başıma geldi
  • geçenlerde böyle bir şey oldu bana herkes oyundan düştü serverlerde hiç sorun yoktu sonra ben yeniden girdim bi baktım bir tek ben oyundayım aldım ad itemlerini bitirmeye giderken karşı takımda 3 kişi oyuna geri döndü bizim takımda kimse gelmedi kaybettim.
  • Keras kullanıcısına yanıt
    Eyvah Eyvah

• ne
  • Yanlıs konuya yorum atmısım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK BrotherS -- 8 Nisan 2014; 17:47:21 >
  • Bende serverdan kaynaklandığını sandım oyundan düştü bi ara.
  • riot gradius yeni tweet attı patch atacaz diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

riot gradius yeni tweet attı patch atacaz diye..

Link verir misin

• tam yenilmek üzere iken veya yenmek üzere iken oluyor arada bana da. öğlen bi maç atıyım dedim brand ile oynuyorum, son fight nasıl olduysa bitek nasus kaldı rakip 3 kişi idi bitirirlerdi yani. bi anda lag girdi ms 500 e sabitlendi tekrar bağlamadım, match history de de oyun gözükmedi. sanırım böyle bi olay var, bu dediğimi de bizim takımdan biri yapmış olabilir yenilmeyelim diye.
  • Laaan

• Beyler drophack öğretirim ama önce birinin beni Bronz'dan çıkarması gerek.
  • Herseyin mokunu cikariyorlar.

• http://www.twitch.tv/cookiecrispwzrd/c/2332134

Özetle oyundaki herkesi düşürüp oyunun kapanmasını sağlamak.Custom game gibi herkes çıktığında yok sayılıyor oyun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.