Şimdi Ara

Neden ötv boykotu yapılmıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• standart bir çalışan maaşının yarısınıda sgk + vergi olarak devlete ödüyor zaten üstüne %100 vergiyle otomobil telefon %73 vergiyle konsol alıyor.

fiber döşedik diyorlar ülkenin %60-70'i hala bakır altyapı kullanıyor. Millet 6G'ye geçecek bunlar 5G'e getirmedi olan 4G'yide paylaşıyorum aşağıda 2G'yi geçmiyor fahiş fiyatlarla

Neden ötv boykotu yapılmıyor  ?

havaalanı yol köprü yapıyorlar yol yaptık diye övünüyorlar yoldan köprüden para alıyorlar geçiş yolcu garantisi veriyorlar genelde geçiş yada yolcu sayısına ulaşılmıyor maliyetinin 3-5-10-20 katına mal oluyor.

hastane yaptık diye övünüyorlar doktor yok 15 gün sonraya randevu veriyor onuda aldım 3-5 gün kala iptal ettiler.

hayata küstüm artık hastaneyede gitmiyom dışarıda çıkmıyorum geleceğe karşı zerre umudumda yok alın dünyayı paraları ne yapıyorsanız yapın

• Tek Yol Erken Seçim kullanıcısına yanıt
    %97 hata paylı Zafer Havalimanı küçük bir örnek olmak üzere, Türkiye'nin 20-30 yılını ipotek altına alan çok sayıda kamu-özel işbirliği soygununu ortadan kaldırırsan ÖTV'nin azalışı veya kademeli olarak kaldırılışı göze görünmez bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Nisan 2025; 23:33:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Yandaşın ekmeğini niye elinden alalım.

• çok basit bir sebebi var: otomobil alanların büyük çoğunluğu rent a car firmaları ve galericiler/al-satçılar. bunlar için fiyat önemsiz bir kriter o yüzden bireysel tüketicinin yapacağı ötv protestosu tavşan dağa küsmüşten öte olmaz.

• Arkadaşlar bazı şeyleri anlamak gerekiyor. Maalesef üretim yapmıyoruz-yapamıyoruz. Bunun sonucu olarak her şeyi ithal ediyoruz. İthal edilen her ürüne karşılık aynı değerde bir ürünü ihraç etmediğimiz sürece bu yapılan tüketim çılgınlığına karşılık çeşitli vergiler üretilecektir. Bundan Türkiye gibi ülkeler vazgeçemez-vazgeçmez. Kısacası kendimiz teknoloji üretmediğimiz sürece vergi kalkmaz.

• Çünkü dertleri vatandaş değil. Kendi pislik çıkarları.

Ötv, mtv, atv bilmem ne milleti soyup soğana çeviriyorlar bir tane siyasetçiden ses yok. Ana muhalefet hepten şizofrene bağlamış. Gırh teleye maharna mis gibi yiyin oturun modund. La olm telekomünikasyon ücretleri almış başını gidiyor ses yok. Kitap fiyatları uçmuş ses yok. Cari açık laneti yüzünden elektroniğe vergiyi dayıyorlar ses yok. Eğlence pahalı ses yok. Tarıma yatırım yok diye ses yok. Hayvancılığa yatırım yok diye ses yok. Neye ses var? Tüm ülke çöpten ekmek topluyormuşuz da ucuza yemek kent lokantası vaadi veriyor adamlar. Komedi. Olm onlarca vakıf zaten ücretsiz yemek dağıtıyor. Vakıflar cemaatler diyenin ağzının ortasına yapıştırırım.

Bir tane siyasetçi vatandaşın sorunlarıyla ilgilenmiyor. Vatandaşın sorununu çözecek gerçekçi vaat sunmuyor.

Alayı milletin aklıyla çok fena dalga geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 10 Nisan 2025; 12:45:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İklim kanunu mecliste görüşülüyor. Dün ilk 4 madde geçti.

Foruma biraz baktım kimse konusunu bile açmamış. İnsanlar yaklaşan tehlikenin farkında bile değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Black_34 kullanıcısına yanıt

Haklarını yemeyelim kriz çıkartıp bundan faydalanmak konusunda 1 numaralar.

• ÖTV halkın tamamından alınmıyor diye biliyorum .

• 34savas34 kullanıcısına yanıt

😀 nasıl yani ? Araba almazsam alınmaz , alkol tüketmezsek alınmaz, telefon almazsak alınmaz, oyun konsolu almazsak alınmaz , yakıt almazsam alınmaz...haaaa bu arada meyve suyuda içmememiz gerek onu da gözden kaçırmayalım 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 10 Nisan 2025; 21:22:50 >
  • Çünkü herkesin arabasının değeri düşer.

• Çünkü ekonomi batık... Devletin vergiden başka geliri kalmadı, patrondan almadığı vergiyi vatandaştan alıyor... Kemal Derviş gelse ekonomi düzelmeden vergi indiremez

• Hades. H kullanıcısına yanıt

Araba yatırım aracı değildir, düşecek zaten ,düşmeli. Telefonun ,buzdolabının, televizyonun, notebook un nasıl değeri düşüyor, yüzüne bakılmıyor benzer mantık.

Sonuçta araba dediğin ihtiyaç, bir makine.

• ghostiki kullanıcısına yanıt

Bu senin şahsi düşüncen.genel dogru degil.

Bence araba yatirim aracidir

• Radikal ve Sert R kullanıcısına yanıt

Bu dünya genelinde kabul gören düşünce. Ama finansal okur yazarlığı olmayanlar öyle sanıyor

Dunya geneli degil türkiye sartlarını konusalim

Geçeceksin o işleri , ötv ye yatırım yapmaya devam edersen yarın öbür gün elbet yaya kalacaksın.

Madem yatırım o zaman kar ve zarar kardeştir, dün otv artışı ile kar yazdıysan, yarın otv indirimi için ağlamayacaksın.

Senin dilinden de olay bu şekilde.

Kar ötvden degil enflasyondan geliyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.