Şimdi Ara

Neden Opera varken Chrome kullanıyorsunuz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
281
Cevap
5
Favori
26.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Windows +shift +s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığından beri chrome kullanıyordum. Yaklaşık 3 ay önce pc ye opera kurdum ama hesap falan açmadım. Arada girip kisişelleştirme ayarlarına falan bakıyodum. Sonra herhangi bir eklenti kurmadan reklam engelleme özelliğini görünce nadir de olsa youtube videosu izlemeye başladım. Chrome da video izlenmiyor artık reklamdan. Adblock falan demesin kimse. Hayatımız işimiz gucumuz paramız pc de güvenilir gelmiyor. Neyse daha sonra youtube ve is icin kullandigim bir kac siteyi sık kullanılanlara ekleyip kullanmaya basladim ama hala sifreleri operaya aktarmadım alıştıra alıştıra geçme gibi bir planım olabilir. Tabi güvenlik tarafına da ikna olmam lazım. Gece modu falan cok hoş chrome hala getiricek edicek. Ama mesela yabancı dil sayfalarını çevirmiyor chrome gibi ilerde çözerlerse bir eksiği kalmaz gibi. Crypyo wallet ve vpn özelliği güzel artılar haliyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 11 Mart 2020; 17:29:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: made off hit her

Opera kullaniyorum zaten.
    GIRAL !
  • Mobil icin pure veya via browser kullanin

• Bilgisayarda, telefonda ve tablette Firefox

Firefox Sync ile her şey entegre ve senkron
  • Çünkü Chrome daha hızlı, daha stabil.
  • çünkü opera adblocker temsili:

Neden Opera varken Chrome kullanıyorsunuz?
  • Mobil de adblock kullanılabilen ikili hangileri desem? Mesela ben Chrome mobil için bir türlü adblock bulamadım. Yazılım var ama ayrıcaonu da açman gerek vs, ben içine entegre olmuş şekilde çalışan istiyorum yada her chrome açıldığında o da işini arkada yapsın. Opera mobil kullansam onda adblock entegre ne var?
  • Sade, hızlı ve google ürünleri tam senkronizasyon halinde. Ayrıca ben opera kullanıyorum diyenlerin yarısı gizli Chrome kullanıyor. Dünyadaki chrome kullanma yüzdesi ortada.

• en iyi eklentiler onda çünkü. misal ben ingilizce türkçe eş zamanlı iki altyazılı dizi izliyorum netflix uygulaması var şak şak anında görüntü.
  • 32 gb ram + 3500 mb/s ssd var , chrome da 50 sekme açsam da bana mısın demiyor , zaten açma süresi yok, dosya açar gibi açıyorum tarayıcıyı, neden başka tarayıcı kullanayım ?
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Ben de
    Sağ tık -> English diline çevir.
    Google translate en iyi çeviriyi dillerden biri ingilizce olduğunda yapar.
  • Google senkronizasyonu ve geniş eklenti desteği için.

• quote:

Orijinalden alıntı: zortak

Opera zaten Chrome tabanlı bir tarayıcı, kendine ait bir yazılımı yok.
    Eski Opera böyle değildi. Ne zaman Chrome tabanlıya geçti tırt oldu. Eskiden neredeyse mouse kullanmadan gezebilirdik. Kısayollar falan efsaneydi.

• Brave varken diğerleri getir götür yapar.
  • Forumda kimse Edge kullanmıyor sanırım. Eski Internet Explorer zamanıyla alakası yok bence. Ben çok memnunum. Mobil taraftada Android ya da IOS farketmeksizin Chrome en iyisi.
  • firefox kullanırdım bir zamanlar firebug eklentili
  • Operayı geçenlerde indirdim android telefonuma p*rno film izlerken ekrana basılı tutunca indir seçeneği çıkıyor paso indiriyorum yurtdışında olduğum için hem vpn e gerek yok orange ispanya hattı ile yasak yok bişe yok yıldırım hızıyla iniveriyor hemen 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 31 Aralık 2019; 14:31:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.