Şimdi Ara

Neden Opera varken Chrome kullanıyorsunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
281
Cevap
5
Favori
26.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Operanın ekranda istediğim yerin resmini çekme ve kopyalama özelliği için kullanıyorum. Tavsiye ederim. Aynı zamanda Whatsapp web kısayolu da işlevsel bir özellik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opera gürültü yapıyor.
  • chrome dan hızlı hem de çok hızlı.chrome uygulamalarını chromea yükler gibi aynı şekilde yükleyebiliyorsun.daha basit ara yüz ve daha kullanışlı.
    bir kere kullanırsanız firefoxdan chrome geçmiş gibi rahatlatlayacaksınız.şu an için en iyisi opera umarım bozmaz.
  • Ram sıkıntım yok ve chrome arayüzüne alıştım.
  • Chrome da cikis dugmesi yok la
    Opera candir,canandir,seviyoruz,kullaniyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firefox varken bu çöpleri ne yapalim?

• Çünkü google şifrelerini opera kaydetmiyor elle girmek zorundasın ama chrome da her site için gmail hesabına kayıt ediyor tek tuşla login oluyorsun

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 18 Mayıs 2025; 0:39:35 >
  • İkisi de aynı maldan, yani farklı familyadan değl, birinin adı Ali diğerin ki Veli.

• ben chromeyi hiç kullanmadım ve kullanmıyorum favori tarayıcım eskiden firefoxdu sonradan yandex e geçtim zen olayı harika şuan opera ve yandex kullnıyorum opera vpn özelliğinden dolayı
  • ikisini de kullanmıyoruz çünkü firefox varken. akıl tutulması yaşamaya gerek yok
  • Ne telefonda ne de pcde ram sıkıntım yok o yüzden umursamıyorum. Arayüzü daha temiz ve en önemlisi şifreler vs. telefonla ve diğer google bağlantılı uygulamalarla sürekli senkronizasyon halinde.
  • Firefox kullanıyorum ve görüyorum ki yiné konu dışı kalmışız

• firefox kullandım uzun süre, sonra opera kullanmaya başladım son birkaç yıldır.
    ayarları karışık diyenler olmuşta, ne ayarını yapamadınız merak ettim. sonuçta dh kullanıcısı insanlar bile böyle yapıyorsa başkaları ne yapsın? ayrıca ne yapmak istiyorsanız google'a yazın videosuna kadar çıkıyor. zaten ayarları bir kere yaptınız mı yetiyor.

benim operanın tek sevmediğim özelliği, çoklu sekme kullanırken hangi sekmede olduğumu zor görüyorum. koyu tema kullanıyorum, sekme kapat X biraz daha beyaz oluyor diğerlerine göre ama daha belirgin yapabilirler. onun dışında sorun yok.
  • Valla 1 sene olacak Chrome PC'den sildim kökünden. Opera kullanıyorum kafam rahat. Chrome'da zirt pırt reklam çıkıyordu. Operada herşey kendi içinde mis gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayarda Opera telefonda Samsung'un tarayıcısı benim için ideal telefonda gboard klavyede çok iyi gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizüstünde Chrome masautunde Firefox + brave + palemoon kullanıyorum arayuzlere alistiktan sonra hepsi aynı ama şunu diyebilirim ki pcniz antika ise palemoon çok iş goruyo Firefox eski cihazları felç edebiliyo chromeyi soylemiyorum bile. Eger elinizdeki cihaz güçlüyse Chrome değilse palemoon.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.