Şimdi Ara

Neden Opera varken Chrome kullanıyorsunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
281
Cevap
5
Favori
26.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim için tarayıcılar arası pek fark yok chrome da kişiselleştirilmiş arayüzüm olmasa explorer bile kullanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Opera kadar kullanıcı dostu tarayıcı yok bence. Ayrıca oyuncuysanız Opera oyunculara özel tarayıcı çıkardı ve muazzam birşey. Ama mobile gelirsek, mobilde Chrome kullanıyorum. Nedense daha kullanışlı geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firefox + chrome tabanlı gerekirse Vivaldi + Ublock Origin (Medium Mode) + Wireguard VPN üstünde Unbound DNS + Pi-Hole. Mobil cihazlar da Wireguard + Pi-Hole üzerinden nete çıkıyor haliyle. ISS'lere, firmalara veri kaptırmamaya kararlıyım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roby -- 31 Aralık 2019; 0:45:29 >
  • Chrome kullanıyorum ve açık sekmelere resimden bakabilirsin. Takılma vs. yok.
    https://i.hizliresim.com/QPmbdg.png
  • Chrome çok çok önceden bizlere hafif ve hızlı bir tarayıcı olarak empoze edildi ve öyle de kaldı. Bir çok insan format atar atmaz Chrome'u indirmeliyim moduna giriyor. Bağımlılık mı alışkanlık mı anlamadım ama gerçekten de sorgulamanın zamanı çoktan geldi. Ve Chrome'un hep tartışılan sorunu yüksek bellek ve cpu kullanımı sorunu eskiden beri tartışılır ve görünen o ki hala düzeltmedi burada yine konusu açıldı
    www.teknofenomen.com
    Google Chrome Yüksek Bellek ve Cpu Kullanma Sorunu
    https://www.teknofenomen.com/forum/viewtopic.php?f=126&t=308
    mesajı hayretle okudum.

Ayrıca yasaklı sitelere girmek isteyenler Opera, ek bir program ve eklenti ile uğraşmadan video indirmek isteyenler Maxthon tarayıcıyı kullanabilir. Youtube hariç bir çok siteden program indirmeye olanak sağlıyor. Tarayıcının kendi bünyesinde bulunan bir özellik.

Bende artık Chrome'u bırakmayı düşünün derim.

• Pcde Chrome
    Mobilde Samsung Browser

Not: Telefonum Samsung değil ama cidden mobilde browser anlamında en iyisi, tek eksikliğini hissettiğim şey, sayfaları Türkçe'ye çeviremiyor.

Operaya bir türlü ısınamadım.

• Opera sanırım Chromium tabanlı. Fakat , google da arama yapuınca, (fastest browser 2019) , chrome malesef gerilerde.

Ben chrome de 2 kullanıcı kullnıyorum. her biri içinde, arayüz özelliştimesi var. Şifreleri de tek bir Gmail hesabında kaydediyor. Büyük kolaylık.
    ikincil harddiskimede Ubuntu var, Chrome da, sadece kullanıcı adı şifre girmek, herşeyin eşitlenmesine olanak tanıdığı için, bana daha kolay gelmekte.

Lakin telefonda , Samsung browser, bence en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_carleone82 -- 31 Aralık 2019; 2:31:22 >
  • Yer imleri her platformda senkronize oluyor.

• Chrome trolleri temsili:

Neden Opera varken Chrome kullanıyorsunuz?
    ,

nedense aklıma bu konu geldi:https://forum.donanimhaber.com/dh-nin-en-uyuz-tipleri-ssli--109001438

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 31 Aralık 2019; 2:41:26 >
  • firefox iyi privacy falan diyor. chrome 666 kullanmiyorum

• Çünkü arama motorumuz Google, mailimiz Google, drive'ımız Google, sözlüğümüz Google tarayıcı da Google oluyor haliyle.
  • Sağ tık > Türkçe Diline Çevir

Sırf bu yüzden kullanıyorum.
  • Opera kullaniyorum zaten.
  • Ben Mozilla kullaniyorum.
  • dracarys41 D kullanıcısına yanıt
    Bir ara denemek için yükledim ama sayfada seçtiğim kelimeyi yeni sekme barına taşıdığımda Chrome yeni sekme açıp arama yapıyor, oprea hiç birşey yapmıyordu. Düzettiler mi bilmiyorum ama sırf bu yüzden opera kullanmıyorum. Ayrıca hem mobilde hem pcde senkronize çalışıyor. Biliyorum opera da öyle ama Google bi başka güzel çalışıyor gibi geliyor bana. Zevk meselesi sanırım.

• chrome iyidir iyi
  • Firefox kullanıyorum birkaç aydır ancak artık Chrome'a geçeceğim.
    Firefox baştan aşağı bug dolu.Hiçbir şey düzgün çalışmıyor.Kullanılacak gibi değil.
  • Opera son zamanlarda bozdu bence chroma döndüm.

• Benim favorim

Pc de yandex browser
    Mobil de firefox

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Tamamen alışkanlık. Opera çok daha iyi ama şu Chrome'a alıştığım için Opera işlevsel gelmiyor. Mesela sekmeyi mouse scroll tuşu ile kapatma yok operada. Kapatma var ama hepsini kapatınca anasayfaya atıyor Chrome'da direk Google'a atıyor. Yada ben bilmiyorum ayarını bilen varsa söylesin.
    Onlar var, hatta mouse kısa yolları ile kendi kişisel kisayollarini da yapabiliyorsun.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.