Geçen 14 şubatta saat tam 12'de beni tek bırakmıştı. "Üzülmeyecek isen bir şey söyleyeyim mi? Ben seni hiç sevmedim. Baştan beri sevmiyorum" demişti.O günden itibaren 2-3 ay kendime gelemedim. Şimdi 7-8 aydır beraberiz, o zamanlardaki gibi dertlenip tasalanmıyorum. Şimdi ben ne yapayım ona? Ödeteyim mi o günü yoksa hiçbir şey olmamış gibi devam mı edelim?
diyeceğim tek şey acıma. hayatım boyunca kime acıdıysam acıdığım kişi tarafından acınacak hallere düşürüldüm. hayat cidden çok garip ve tamamen bunun üzerine kurulu.
beklemen hata çarp şamarı suratına hafiften sırıt ve git
quote:
Orijinalden alıntı: injection
diyeceğim tek şey acıma. hayatım boyunca kime acıdıysam acıdığım kişi tarafından acınacak hallere düşürüldüm. hayat cidden çok garip ve tamamen bunun üzerine kurulu.
+1
Bas tepiği.
kesinlkle ya aynısını yap ya da daha kötüsünü. Ayrıca o kız seni hala sevmiyor. sadece zaman geçiriyor.
bence yapmalısın, içine dert olmuş çünkü. yaparsan ilerde kafan rahat olur, hem niye bunu yapan biriyle tekrar barıştın ki? bariz belli başkasına gitmiş, olmayınca sana geri dönmüş...
Şimdi ise seni çok seviyorum, herşeyim, hayatım gibi laflar, kelimeler kullanıyor. Bende kullanıyorum, bende söylüyorum aynılarını ancak güvenim eskisi gibi değil ona. 2. bir şansı var şuan elinde. Bakalım ne olacak yarın.
Bence sen yapmazsan o sana aynısını gene yapacak çok pis dalga geçecek
quote:
Orijinalden alıntı: Aramakasatan
kesinlkle ya aynısını yap ya da daha kötüsünü. Ayrıca o kız seni hala sevmiyor. sadece zaman geçiriyor.
Sevmediğini bilemeyizde. Şayet hakkatten sevgisinden şüphen varsa arkadaşım sen daha beterini yap ama ben olsam öyle bi kızla uğraşmam
Eğer bir kalbim olsaydı, şu anda kırılıyor olabilirdi. De ve senden ayrılıyorum de.
quote:
Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS
Bence sen yapmazsan o sana aynısını gene yapacak çok pis dalga geçecek
aynen hocam 2 ıncı bi dalga gelebilir ve bu sana çok pis koyar kendıne gelemessın 3 5 ay harbıden enayi yerıne koyulmus gibi olursun
Yarın söyleyeceğim. Kaba taslak "bana o gün dediğin hala aklımda biliyor musun" gibisinden bir cümleyle. Bir kızın, kendini bilmez bir kişi beni süründürdü. Peşinden 1-2 ay koştum. Yorulmuştum zaten. Sonra bir şey demeden, sanki hiçbir şey olmamış gibi döndü gine. Bende sevdiğim için bir şey diyemedim. Bakalım.
lan hiç acıma vur lavaşı suratına
ben olsam birden keserdim muhabbeti... noldu falan derse sende geçen sene böyle terketmiştin de.. hepimizin kızlara hadlerini bildirmemiz lazım..
quote:
Orijinalden alıntı: eagle_beagle
ben olsam birden keserdim muhabbeti... noldu falan derse sende geçen sene böyle terketmiştin de.. hepimizin kızlara hadlerini bildirmemiz lazım..
Bide sonra barıştığımız zaman sorduğumda ise "neden ayrıldığımı bile bilmiyorum. Bir anda esti" gibi bir şeyler zırvaladı. Bende üstüne düşmedim.
Yap bence ama aynı şekilde değil farklı bişey düşün daha acımasız olsun.Ne biliyim yani hediye al içinden not çıksın falan
quote:
Orijinalden alıntı: el_jericho
Yarın söyleyeceğim. Kaba taslak "bana o gün dediğin hala aklımda biliyor musun" gibisinden bir cümleyle. Bir kızın, kendini bilmez bir kişi beni süründürdü. Peşinden 1-2 ay koştum. Yorulmuştum zaten. Sonra bir şey demeden, sanki hiçbir şey olmamış gibi döndü gine. Bende sevdiğim için bir şey diyemedim. Bakalım.
konudaki ilk mesaja bak, şimdi dediğine bak. Yarın hiçbir şey söyleyemeyeceksin ona, yine zaaflarına yenileceksin, ve eğer seni bırakıp giderse keşkelerle acınacak hale düşeceksin. Ne güzel demiş konudaki arkadaş, acıma kimseye, yoksa acınacak hale düşersin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: eagle_beagle
Bide sonra barıştığımız zaman sorduğumda ise "neden ayrıldığımı bile bilmiyorum. Bir anda esti" gibi bir şeyler zırvaladı. Bende üstüne düşmedim.
Yaptığın yanlış.. bak bugün az kaşı o muhabbeti niye ayrıldın neden yaptın nasıl yapabildin de.. 14 şubatta ayrıl.. yarın öbürgün bi şekilde kandırır inandırır kendine bi daha terkeder.. demedi deme..
bence yapmıyacan ama olsun...
quote:
Hocam sakın 'bana o gün dediğin hala....' gibisinden bi cümle kurma . İntikam alır gibi değil gerçekten kafana göre ayrılmak için konus. o senden nasıl ayrıldıysa onunkisi gibi değil daha sert daha acımasız ayrıl.
Kızlardan intikam almayacaksınız gençler, başka şeyler almalısınız :D