Yarbay
21 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 75 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Admin uygunsuz konu başlığı gördüğünde, bunları ''uygun olmayan başlık'' olarak değiştiriyor, konunun içeriğini okuyarak adminin yanlış başlığı, doğru başlığı bizzat yazarak düzeltmesini talep ediyorum...
Yeni internet alacak bir yakınım, sadece nette gezecek, webcam açabilir, hangi hız-kota-servis sağlayıcı-kampanya tavsiye edersiniz...

teşekkürler...
BC2 nick önünde Invalid neden yazıyor; soru açık hangi server a girersem fark etmiyor,

yaklaşık 2 haftadır böyle oyunda nick şu şekilde gözüküyor,

[Invalid] TURK-SITH

sebep?
Hergün saçma sapan imalı konuşmalara maruz kalıyoruz,

benim fikrim: ima, kendini zeki sanan aptallar ve korkaklar içindir,

iki nokta arasındaki en kısa yol bir doğrudur, anlatmak istediğini 3 bilinmeyenli parabol çizerek anlatmaya çalışmak saçmalıktır,

alternatif fikri olan var mı?
Abd'nin kredi notu düştü, Türkiye'nin elinde 39.3 milyar dolar abd tahvili olduğu ortaya çıktı, şimdi herkesin fikrini almak istiyorum, özellikle ekonomiyi takip edenlerin, Türkiye'nin yatırıma ihtiyacı varken, özelleştirme ile birçok kurumu ucuza satarken hangi akılla düşük faizli abd tahvili aldık, ve bizim iç borç faizimiz abdnin ödediği son derece düşük faizden çok daha yüksek, bunu yapmak ahmaklık ve vatana ihanet değil midir?

bonus soru: abd batarken ve karşılıksız para basarken parası nasıl değerleniyor?
Havalar çok sıcak, fakat yinede bir sorun var gibi geliyor, işlemcinin üzerinde stok soğutucu var, bilgisayarı toplayalı 1 seneden fazla oldu, sorun sizce nedir, macun mu özelliğini yitirdi yoksa stok soğutucu yetmiyor mu, BC2'de alınan sıcaklıklar aşağıda (overclock yok):

Edit: Yeni işlemci soğutucu ve termal pasta sorunu çözdü. BC2 adama soğutucu aldırır :)
Nereye gitti, arada sırada lazım oluyor...
Acaba var mı bilmiyorum, ben aradım bulamadım, bence DH'a değişik skinler yapılmalı, mesela ben beyaz olan kısımları açık mavi yada turkuaz görmek isterim, bu konuda herhangi bir çalışma yada düşünce var mı? Eğer yoksa öneri olarak kabul edin lütfen...
Aşağıda gördüğünüz 3 aydır kullandığım imzam siyasi, ideolojik içerik denilerek herhangi bir admin tarafından kuraldışı ilan edilmiştir, oysa sadece felsefi içerik vardır, ingilizce bilen adil adminlerin imzamı okuyup bunu tespit etmesini ve imzamı kullanmaya devam edebilmeyi talep ediyorum:

Yada bana söyleyin bu cümlenin neresi siyasi yada ideolojik...
Evet, bir konuya tıkladığım zaman mesaj sayısı az ise hiçbirşey göstermiyor, mesaj sayısı fazla ise en üstte ortadan herhangi bir mesajdan başlıyor, yani konuyu açan mesajı ve gelen cevapların birçoğunu göremiyorum, Firefox 3.6 ve Firefox 4 ile denedim aynı sorun var, IE 8'de yok bu sorun, ilk aklıma gelen Firefox eklenti sorunu, ama hangisi? ve şimdiye kadar sorun yoktu şimdi neden sorun oldu?

Az mesajlı konulara tıklayınca aşağıdaki gibi boş gözüküyor:

Hakkında
Forum İmzası:
"For there is one thing we must never forget...the majority can never replace the man. And no more than a hundred empty heads make one wise man will an heroic decision arise from a hundred cowards." -
-- Adolf Hitler
Hakkımda:
"For there is one thing we must never forget...the majority can never replace the man. And no more than a hundred empty heads make one wise man will an heroic decision arise from a hundred cowards."
-- Adolf Hitler

http://www.youtube.com/watch?v=LfhyUn_ezqw
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Sistem 1
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 12 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 12 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.379
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.556 (Bu ay: 96)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 71 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.