Şimdi Ara

Bunu yaptım zengin oldum diyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Günümüzde herkes okuyarak rahat iş bulma derdinde ama görüyorum ki işsizlik almış başını gidiyor, üniversite mezunları işsizler umudu sınavlara(KPSS ALES YDS) bağlamış(benim gibi) yerine göre esnafın, ticaret yapan adamın memurdan öğretmenden çok çok fazla kazandığı oluyor, Aranızda ben bunu yaptım ve zengin oldum diyen var mı ya da şu anda şunu yapıyorum ve iyi kazanıyorum diyen var mı? (konuyu trollemeden ilgi gösterirseniz sevinirim )

• Tavuk Döner Zengin Eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşsizliğin en büyük nedeni cogu kişinin ilk is hayatına başladığı gibi bir yerlere gelebilmek istemesidir. Baslarken verilecek maaşı beğenmezler. Bir yakınım bunu cok iyi yaşıyor. İş gorusmesine gelenler daha hayatın zorluklarini kabul edemeyip bize iş yok diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megaya gel kanka haftaya araban hazır

Şaka şaka aman bulaşma

• gelecek yazilimda. yazilima yoneldim. ( iktisat okuyorum. Ama 4 senedir aklimda surekli internet ile ilgili bir is kurma fikri var. zaman zaman cesitli calismalar yaptim su ana kadar internetten 1000 tlden fazla kazanmisimdir. ki hic ustune dusmedigim halde. )

• Dogdum ve zengin oldum. Babam sagolsun.

• Bal sat!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mikrofostu qurdum zenqin oldum xd xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crashman649

İşsizliğin en büyük nedeni cogu kişinin ilk is hayatına başladığı gibi bir yerlere gelebilmek istemesidir. Baslarken verilecek maaşı beğenmezler. Bir yakınım bunu cok iyi yaşıyor. İş gorusmesine gelenler daha hayatın zorluklarini kabul edemeyip bize iş yok diyor

Katılıyorum ama tamamen değil, Özel sektör çok acımasız, eleman değil köle arıyorlar resmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINXPERROR

Bal sat!

hahaha geçen haberde gördüm o meşhur adamı, arazi işine girmiş millette yememiş jandarma götürüyodu
  • Boş Konuşan Adam kullanıcısına yanıt
    kim yazacak diye bekliyodum :)
  • Yurt dışına kargo işinde dehşet para var. Milyonlar kazanıyorlar işini doğru kuranlar. Şimdi rusya yolu kapandığı ıcın rusya ya gıden kargo fırmaları teker teker kapanıyor ama irana ve dıger ulkelere kargo gonderenler iyi para kazanıyorlar, ama çok riskli ya çok kazanırsın yada batarsın.

Şu kadarını söyleyeyim, istanbula ırandan gelıp kargo kuran bırı 2 sene içinde istanbulda 3 ev aldı merkezinde fatih te merterde. 1 tanede full dolu lüks bmw 5 serisi aldı ve daha iranda ve bankada ki hesabını bılmıyorum.

Kargosu bu saatten sonra batsa bile ömür boyu yetecek mülk edindi.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Bu tür yorumlar bekliyordum açıkcası, iyi yapmış valla, lojistikte yüksek lisans yapıyorum sektöre yabancı değilim ve ne paralar döndüğünü biliyorum
  • Bimden su alıp sattım ve zengin oldum

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    ama biz nası bi şey yapacaz onu bilmiyorum :)
  • FührerHitler kullanıcısına yanıt
    aferin hep böyle çalışkan ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

gelecek yazilimda. yazilima yoneldim. ( iktisat okuyorum. Ama 4 senedir aklimda surekli internet ile ilgili bir is kurma fikri var. zaman zaman cesitli calismalar yaptim su ana kadar internetten 1000 tlden fazla kazanmisimdir. ki hic ustune dusmedigim halde. )

sermayem olsa şunu yaparım dediğin bir şey var mı? Onlıne para kazan yöntemlerinden veya bir sistemin parçası olarak büyümekten bahsetmiyorum daha önce yapılmamış bir şey bir fikir var mı dostum?
  • kendi işimi yapıyorum mutluyum
    zenginlik görecelidir. ben kendimi zengin olarak görmüyorum ama herşeyin en iyisinden olmasada istediğim herşeye sahibim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

kendi işimi yapıyorum mutluyum
    zenginlik görecelidir. ben kendimi zengin olarak görmüyorum ama herşeyin en iyisinden olmasada istediğim herşeye sahibim.

iş ne hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: havacı27

ama biz nası bi şey yapacaz onu bilmiyorum :)

Kargo işi zor hocam, güvenilir adamlar lazım, işi bilenler lazım sürekli telefonla konusuyorlar mal gıttımı ne oldu fılan.

Bu hafta adamın biri 600.000 usd yi alıp kaçmış. 4 ortak arasında bölünecekti, rusya sınırları kapatınca işler kapanacağını anlayıp ne kaçırsam kar dıye adam parayı alop kaçmış. ( malum ırk ) şimdi o adamı bulamıyorlar.

Benımde ailem 7-9 sene önce rusyaya kargo gonderıyorlardı. İyi para kazanıyorlardı. Daha sonra yine malum ırktan bırısı paraları ve malları alıp kaçtı. Ve müşterılerın mallarını tek tek cebınden ödedı ailem. Bu işler zor kolay olsa herkes yapardı.

Edit: bu kargolar kaçak yolla gönderdıgı ıcın, gümrükte yakalanma rıskıde oluyor, bu iş kumar gibi. Ama köşeyi dönende çok var şans işi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 30 Kasım 2015; 1:10:37 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.