Şimdi Ara

Arkadaşlar sevgilim hakkında ne yapacam ben

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar herkese, benim bir kız arkadaşım var şu an bursada ve durumu hiç iyi değil arkadaşlar birsürü olaylar oldu mahkemeler falan biri buna kötülük yaptı ve unutamıyor perşembe günü mahkemesi var ve psikoloğa gidiyor. Bugun çok kötü oldu ve psikolog böyle giderse şizofren olabileceğini söyledi
    Bugun iyice fenalaştı sanırım ve şu an çok kötüyüm arkadaşlar çok korkuyorum ben hiç böyle olmamıştım
    Bana yazdıkları

Kadirr
    Karşımda
    Kadir
    Bak konuşmuyor sadece
    Bakıyor oturuyor sadece
    Bakıyor kadirrr
    Kadirr
    Korkuyorum

Dedim ki kendine gel noluyor git ışıkları aç televizyonu aç kafanı dağıt bana bak napıyosun falan bir ton şey söyledim

Son dedikleri

Kadir
    Beni affet seni çok seviyorum.

Arkadaşlar napıcak bu vebal mi çekerim ama bugün bitiricem işimi diyordu ya napıcam beyler bir akıl verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 22 Eylül 2015; 10:49:14 >

• 50 mg lusttral ver 6 ay kullansın düzelmezse şizofren al çöpe gitsin.
  • Tam olarak anlayamadim ama kizin anasiin babasinin numarasi falan yokmu? Arasana. Ya da ev telefonunu falan ara. Kiziniz kendine zarar verecek falan de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

50 mg lusttral ver 6 ay kullansın düzelmezse şizofren al çöpe gitsin.

Ne diyorsun buraya dalga geçmeye gelmeyin adam akıllı tavsiye vericeksen ver defol git yoksa tamam mı merak etme bir sürü ilaç kullanıyor zaten
  • Ara konuştur oyala,anne babasını ara,yanına git.Hangisini yapabiliyorsan
  • Ağlama yav.
    Hiç kıyamıyorum.

Acil şifalar diliyorum

• geçmiş olsun hocam, keşke konu dışı özele açaydın, angut çok buralarda çünkü.

sakın kendisini öldürmesine izin vermeyin, diyebileceğim tek şey bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en iyisi ailesini arayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Tam olarak anlayamadim ama kizin anasiin babasinin numarasi falan yokmu? Arasana. Ya da ev telefonunu falan ara. Kiziniz kendine zarar verecek falan de.

---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 26 Ekim 2013; 2:06:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

quote:

Ne diyorsun buraya dalga geçmeye gelmeyin adam akıllı tavsiye vericeksen ver defol git yoksa tamam mı merak etme bir sürü ilaç kullanıyor zaten

csb gibi geldi bana eğer ciddiysen halüsülasyon görme çok ciddi bir durum artık şifzpfreniye son adım ilaçlara rapmen böyle ise durum çok vahim. ilaçlarını düzenli içtiğinden emin ol mutlaka ilaçlarını içmiyordur.
  • allah yardımcın olsun hocam dediğin gibiyse durum baya sıkıntılı..
  • polisi ara gitsin bi baksın

• Kardeşim gerçekten çok kötü bir olay allah acil şifalar versin sakın bırakma o kıza sahip çık

• arasana kızı abi
  • Abi atla git hiç mi sevmiyorsun ya ?
  • Arkadaşlar telefonda konusuyorum sürekli ağlayarak orada orada diyor ağlayarak şimdi zorla kaldırttım ışığı açtı televizyonu açtı ya ben ne yapıcam arkadaşlar ya
  • Polisi ara durumu anlat git bir kontrol etsinler, bundan başka çıkar yol gözükmüyor. Ya da yakında güvendiğiniz arkadaşlarınız varsa onlardan rica edin.
  • quote:

Arkadaşlar telefonda konusuyorum sürekli ağlayarak orada orada diyor ağlayarak şimdi zorla kaldırttım ışığı açtı televizyonu açtı ya ben ne yapıcam arkadaşlar ya

Zor durum hocam atla git yanına
  • quote:

Arkadaşlar telefonda konusuyorum sürekli ağlayarak orada orada diyor ağlayarak şimdi zorla kaldırttım ışığı açtı televizyonu açtı ya ben ne yapıcam arkadaşlar ya

Sen nerdesin o nerde ? Bileti hallederim ben gidebilirsen ? Ne bileti lan kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajzen -- 18 Ekim 2013; 3:58:02 >
  • quote:

quote:

quote:

csb gibi geldi bana eğer ciddiysen halüsülasyon görme çok ciddi bir durum artık şifzpfreniye son adım ilaçlara rapmen böyle ise durum çok vahim. ilaçlarını düzenli içtiğinden emin ol mutlaka ilaçlarını içmiyordur.

Allah belamı versin ki csb değil ya yeminederim ki csb değil ve bana ne dedi biliyomusun psikoloğa gitmicem bırakıcam dedi, ve ben gideceksin dediğimde ilk defa tersledi beni kimse kararımdan döndüremez sen bile dedim şimdi özür diledi bilmeden oldu herşey dedi off

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.