Şimdi Ara

ne sıklıkla sisteminizi güncelliyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sisteminizi ne sıklıkla güncelliyorsunuz?

• 5 yılda bir anakart değiştiririm
    onun haricinde her sene ekran kartı değişir ve ram alırım.
  • bu yıl içinde komple 4 kere değiştim... temmuz sonunda yeniden değişicem bu son olucak umarım...
  • 3-4 yılda komple değişirim
    her yıl 512 ram alırım
    2 yılda 1 ekran kartı değiştiririm
  • 2.5-3 yılda bir eskiyi kopmle elden çıkarır komple yeni alırım ama bazı baba parçalar değişmez mesela audigy2 ZS
  • 3 yıldır hala dokunmadım Dokunmaya da pek niyetim yok işimi görüyor.
  • Ben profildeki sistemi yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum eylül gibi yeni bir sistem toplayacağım 256bit'lik dx10 ekran kartı 4GB Ram 320GB sabitdisk ondan sonra tekrar o sistemlede 5 yıl hiçbir parçasına dokunmayacağım idare edeceğim inşallah. Çünkü dokundukça dokunası geliyo insanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence eldekı sıstemle gıdılebıldıgı yere kadar gıdılmelı sıze sıkıntı yasattgı yerde degıstırılmelı veya ılave yapılmalı yoksa para harcamaktan baska bırsey degıl
  • Param olduğu sürece bilgisayarımı güncellerim, para bulunca hiç bişeye harcamam tek harcıcak şeyim bilgisayarım dolayısiyle her ay bişeyler alırım bilgisayarıma
  • 2-3 yılda bir komple sistem
  • quote:

Param olduğu sürece bilgisayarımı güncellerim, para bulunca hiç bişeye harcamam tek harcıcak şeyim bilgisayarım dolayısiyle her ay bişeyler alırım bilgisayarıma

anlaşılan paranı hiç ekran kartına yetmedi

ben 5 yıl da bir komple değiştiriyorum arada eklemeler oluyor tabi (ram,bazen ekran kartı vs.)
  • bende param oldukça güncellerim ram eklerim hdd vsvs.
  • daha yeni pc mi yeniledim... ne zaman yeni oyunlarda pc im yetersiz kalırsa o zaman değiştiririm... şuanki pc hemen hemen bütün oyunları üstün performansta çalıştırıyo...
  • 3 - 4 senede bir komple monitör hariç bütün sistemi değiştiririm. Bunun dışında 3-4 senenin arasında 1,5 yılda bir ram ilave ederim
  • 4 ayda bir.Ama ben bilgisayarcıyım beni örnek almayın Ben zarar etmiyorum hiçbir zaman sistem yenilemesinden ...
  • Sistem değişmem çünkü eskilerin değeri çok düşüyor satmaya gerek duymuyorum. 3-4 senede bir yeni alırım. Arada sadece soğutmak için parça alırım.
  • Tek sayılı yıllarda anakart, işlemci, ekran kartı, ram.
    Çift sayılı yıllarda klavye-fare, monitör, harddisk, hoparlör, kasa.

Daha doğrusu bu seneden itibaren öyle olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 11 Temmuz 2007; 4:20:54 >
  • sistem değiştirmeye yetişilmiyorki,ayda bir değiştirsen anca takip edebiliyorsun,o yüzden neye ihtiyaç duyarsam onu güncellerim.
  • En fazla 3 yıllık aralıklarla değişiyor.
  • İmzamdaki sistemi 2 yıldır kullanıyorum. (sadece ram takviyesi yaptım) Yaz başında yenilemeye niyetlendim ama daha sonra biraz daha beklemeye karar verdim. Pek oyun oynamaya zamanım olmuyor, onun dışında da bilgisayarı fazla kasacak bir işlem yapmıyorum. Onun için en az bir 1 sene daha devam etmeyi planlıyorum.

Hakketen değiştirdikçe değiştiresi geliyor insanın. Onun için sonuna kadar zorlamak gerekiyor. Sadece ihtiyaç olduğunda değiştirmek bana göre mantıklı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.