|
Merhaba arkadaşlar, yazılım için hazır sistemlere göz atıyorum ancak epey geride kaldım güncel donanımlar konusunda. İstiyorum ki bir yandan programlama anlamında sorun çıkarmayan bir sistem olsun, aynı zamanda da sahip olduğum 17 yıllık sistemden sonra işin oyun kısmında da FHD şekilde kaliteli bir görselle oyunları yüksek FPS'lerde oynatsın. Şöyle bir sistem buldum; KUARK-FAST/Intel Core i5 13400F/MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8GB OC/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC (itopya.com) biraz araştırma yaptım VRAM sıkıntı diyenler olmuş, kart güçlü sorun olmaz diyenler var. İşin 2k tarafına geçeceğimi düşünmediğim için (monitör FHD düşünüyorum zaten) 8gb VRAM sorun çıkarmaz diye düşündüm eğer kartın kronik bir problemi yoksa. Diğer yandan ana kart nasıl bilmiyorum. Ben 2k oynayayım her oyunda maksimum FPS kovalayayım derdinde değilim açıkçası, FHD olarak max ayarlarda yüksek FPS'de oynasam kâfi. Mevcut sistem üzerinde yapılacak iyileştirmeler, ya da kendi önereceğiniz hazır bir sistem varsa link olarak yollayabilirsiniz. Darboğaz olayına da vakıf değilim, her anlamda sisteme bir bütün olarak bakıp beni yönlendirmeniz çok iyi olur o yüzden. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler