Şimdi Ara

NBA 2K21 [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
8
Favori
46.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, şu an oyun steam'de 138 TL. eğer bu fiyattan almış olup oynamayacak var ise ve daha uyguna bırakacak arkadaşlar var ise almak isterim. gerçekten maddi anlamda zor durumdayım uygun fiyata almak istiyorum. sadece my career'den dolayı oyunu almak istiyorum ve bu mod korsanında aktif değil. yanlış anlamasın kimse dilenci değilim bedavada istemiyorum ama uyguna bıracak arkadaş var ise gerçekten mutlu olurum. dönüş yaparsanız sevinirim. eğlenceniz bol olsun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertobelli -- 5 Şubat 2021; 0:11:14 >
  • ucuzluğa girince alsam mı diye bir foruma girdim şimdi tekrardan almaya gerek olmadğına karar verip gidiyorum. belki yazın 25-30tele olduğunda alırım.

  • Ps4 sürümü kutulu mamba edition oyunu alırsanız ilk ps4 sürümünden sonra içinden çıkan next gen koduyla da next gen sürümünden iki kez 100k vc kazanıyorsunuz. 200000 vc ile başladım oyuna baya karlı oldu şu indirim 😁 cd yi de sattım, toplamda 280₺ ya next gen+200k vc+diğer mamba edition bonuslarına sahip oldum.
  • 26 gb güncelleme nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NBA takip eden biriyim. PC şartlarından dolayı uzun süredir basketbol oyunu oynayamadım. Açıkcası online vs. gibi bir oynama hedefim yok. Bu oyunun normal sürümünü PC'den alıp kendi başıma takımlarla oynamaktan zevk alır mıyım? Oyun bu konuda yeterli mi tavsiye eder misinizi değer mi?

  • ps4'de myteam oynayan var mıdır? 10 gün önce başladım fena da kadro kurmadım pink diamondlı bugün çıkan pd zach lavine peşindeyim saatlerdir kapamadık bir türlü 5-10k farkla gidiyor NBA 2K21 [ANA KONU] 

  • Akcura kullanıcısına yanıt
    DelNaja kullanıcısına yanıt

    Çok keyif alırsın hocam. Online kısımda bazı uyuz eden ve çözülemeyen hataları olmasa müthiş oyun. Fifa'nın stresi ve çıldırtma özelliği yok. Kendini gerçekten takımın parçası hissediyorsun bazen. Oyuncunu sürekli geliştirmek keyifli oluyor. Saç şekli, dövme yaptırma, kıyafet değiştirme, animasyon satınalma olayları çok keyifli. Biz uzun süredir oynayanlar için bazı eksileri var. Örneğin oyun her sene fahiş fiyattan çıkıyor ama ufak tefek yeniliklerle geliyor. Kariyer hikayeleri bir yerde bitiyor, sonrası maç yap-antrenmana gir olayına dönüyor. Ama online oynamanın da çok başka keyfi var. Onda da arkadaşlarınla oynamak daha keyifli oluyor. Ha sezon oynayacaksan, MyGM falan oynayacaksan bilmiyorum. Benim çok sevdiğim modlar değil. Kariyer oynarken tek adamı kontrole alışınca 5 adam kontrolü biraz zor geliyor.


    @DelNaja ben geçen sene biraz MyTeam oynamıştım, bu sene kariyerden daha çok MyTeam oynuyorum. Covington kartı çok hoşuma gitti, 1 haftası kaldı ama o levela gelirsen dene derim. Sutu olan uzun olması onlineda da faydalı kılıyor. Ama bu MyTeam'in de ucu bucağı yok hocam. Sürekli yeni kartlar geliyor ve almak istiyorsun. Alıyorsun, eee ? Ertesi gün yenisi geliyor :) Bir de online modlarda herkesle mücadele edecek internetimiz yok maalesef. Kariyerde şut stiline alışıyorsun, hep aynı adamla aynı işi yapıyorsun; bir yerde çözülüyor. Ama MyTeam'de mesela Trae Young ile offlineda leblebi gibi üçlük sokuyorum. Online oynarken 2/6, 3/8'le falan oynuyorum. Haliyle kazanmak kolay değil. Düşük reytingli oyuncularla girince düşük reytingli rakip geldiğini fark ettim. Thriple Threat online oynarken bu yöntemi kullanıyorum şu an.





  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    valla hocam yıllardır park oynarım bu sene oyun çıkar çıkmaz başlayınca aralık gibi falan tüm hevesimi almıştım oyundan 1 hafta 10 gün önce falan myteame başladım şöyle bir kadro kurdum


    NBA 2K21 [ANA KONU]


    dediğiniz gibi parktan sonra alışmak zor özellikle 5v5 karşılaşmalarına ama belli başlı taktikleri çözünce oynanıyor kurduğunuz kadroyla sürekli oynayınca releaselere de alışıyorsun aslında ama en büyük sıkıntı internet gerçekten iyi bir internet olsa da gecikme yüzünden releaseler mahvoluyor... triple threat online yine en zevklisi ve en kazançlısı baya para kazanılıyor oradan sürekli yeni kart çıkması da p2w bir oyun için çok normal :D xp kasıp bazı serileri tamamlayınca oyuncu kazanmaya çalışmak da zevkli ama alışınca myteam çok fena sarıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar burada current gen güncellemeden sonra baya toparladı falan denilmişti,yapılan değişiklikler neler acaba ? Next gen bir türlü indirim görmedi,olmadı current gen alayım diyorum artık.
  • Egeozbaran kullanıcısına yanıt
    Merhaba hangi konsoldasınız acaba? Ps5 ise hb üzerinde şu an ps4 mamba kutulu edition 450 liraya düştü onu alıp sadece kodları kullanırsanız hem next gen full oyunu hem de 200k vc+diğer bonuslara sahip olabilirsiniz. Satın aldığınız cd ise current gen oyun(next gen e kodla dijital olarak sahip olacağınız için cd ile işiniz kalmıyor) ben onu da 250 e sattım çok uyguna geldi böylelikle.
  • Kaanowicz kullanıcısına yanıt
    Xbox’tayım hocam maalesef.
  • Egeozbaran kullanıcısına yanıt
    Ah üzüldüm. Ama current gen de deneyimledim ben dostum, next genin yanına yaklaşamıyor maalesef 1 hafta oluyor denemem, son güncelleme ne zaman geldi bilmiyorum tabii. Bu arada parasını hakeder mi asla. 250 den fazla etmez bana verdiği keyif 😁
  • next gen xbox versiyonu park da, yer yer halen sıkıntılı.

  • Ben sırf NBA2K için PS5 kovalıyorum. Yavaş yavaş bezmeye başladım stok durumundan.


    Alper Biçen'in son videosunu izledim. 2K21 Next Gen epey sıkıntılıymış. Karakter silinme, kayıt dosyalarının kaybolması, Park'ta saçma sapan hatalar varmış. Deneyen arkadaşların izlenimleri nedir ? Görsel olarak on numara gözüküyor. Current Gen'de hala pek çok oyuncu var ama ben biraz erken doydum bu sene. Sanırım aklım Next Gen'de olduğu için.

  • Arkadaşlar PS4 üm var canım bir süredir NBA2k çekiyor. En son PC de oynuyordum yıllar önce. Oyun şuan indirimdeymiş, daha ucuza düştü mü hiç ve alınır mı? Mypark filan bilmiyorum kariyer yapıp keyfine takılacağım, gerçekçi maç deneyimi yaşayabilir miyim. Teşekkürler yönlendirmeleriniz için şimdiden.

  • Bu next gen için pahalı versiyonu zorlamaları çok saçma. Önce bugları hataları düzeltsinler. Yıllardır düzelmeyen pek çok glitch mevcut hala oyunlarında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atari zamanında oynardım basketbol oyunlarını.

    Humblebundle’da 80 liralara satılıyor 2K21. Sadece offline oynamak için almak istedim ama bakıyorum yerden yere vurulmuş son oyunlar.

    Euroleague izleyicisiyim, güncel kadrolarla falan işim yok zaten tanımıyorum NBA oyuncularını.

    Şöyle bir baktım, NBA 2K11 var en beğenilen. Gerçi satışı yok gibi ama halen oynanır mı dersiniz? Serinin müdavimleri hangi oyunu tavsiye eder, tek derdim kasmadan keyifli zaman geçirtsin.

    Şöyle bir şeyler buldum:
    https://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=136&t=109050&mobile=on

    Linkteki modu indirince içinde oyun da var, direk çalıştırıp oynanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 25 Şubat 2021; 9:24:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yok mu Ps5 için pri hak satan arkadaslar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narki -- 18 Şubat 2021; 11:44:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jiraiya

    Arkadaşlar PS4 üm var canım bir süredir NBA2k çekiyor. En son PC de oynuyordum yıllar önce. Oyun şuan indirimdeymiş, daha ucuza düştü mü hiç ve alınır mı? Mypark filan bilmiyorum kariyer yapıp keyfine takılacağım, gerçekçi maç deneyimi yaşayabilir miyim. Teşekkürler yönlendirmeleriniz için şimdiden.

    Hocam basketbol seviyorsanız keyif alırsınız. Yukarıda benzer bir yorum yazmıştım. Gerçekçilikten beklenti görsel ise evet tatmin eder. Ama oyun gerçekçiliği ise değişir. Örneğin Harden'la oynamak için Brooklyn'e gidersin, Harden bomboş şutları falan kaçırıp seni sinirlendirebilir :) Kariyerde 10-12 dk oynarsan gerçekçi skor ve istatistikler çıkar. 5 dk oynarsan çıkmaz.


    Berber, dövme, kıyafet, ayakkabı, animasyon seçme özellikleri zengin. Saç ve dövmeyi zengin demeyeyim hadi, diğerleri tatmin eder :D Özellikle animasyon için çok fazla seçenek var. Sutunu, yürüyüşünü, ritüellerini bile ayarlıyorsun.


    Hikaye bazında beklentin olmasın. 2K serilerini yıllardır oynarım, hikaye bir yerde biter ve yalan olur. Kız arkadaşını göremezsin, anandan babandan en fazla sms alırsın.





  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.