Next Gen'de de bu gecikme sorunu var mı ? Bu oyunu online rekabetçi oynamak imkansız maalesef. Kariyerde iyi takım arkadaşlarıyla karşıdakinin de kötü olmasıyla bir nebze mümkün ama My Team'de 5v5 modlardan başa baş oynadığım 1 maç oldu :) Gerisinde ikiye katladılar, çünkü offline her üçlüğü sokan adam MyTeam online modda hiçbir şey sokamıyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Park oynayanlar beni de ekleyebilir. 6"7 PF offensive threat 88 ovr karakterim var. Parkta 3 kişi olmadan maç kazanmak çok zor. Beraber oynarız. |
Arkadaşlar bu oyunun pc ve ps5 versiyonu arasında ne gibi bir fark var? ona göre alıcam bide pc için uygun nerden alabilirim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 12 Ocak 2021; 17:7:12 > |
|
teşekkürler.. |
oyunu XBOX SERIES de oynayan var mı ? pc hilecilerinden kurtulmak için alacağım ama ps5 kadar olmasa da dolu mudur serverler? sabah 9-10 da girip bi myteam maçı için 30 dk bekler miyim yada park erken saatlerde boş olur mu |
|
xbox s ve x aynı serverlarda. şu an parklar dolu hep. my team denemedim ona karşı bilgim yok. |
sonunda kardeşlik ile 200 tl ye denk getirdim. bakalım yeni jenerasyonda nasıl izlenim olacak. |
Eski nesili bilmemde yeni nesil 5 senede geçse 3 dolara düşmez. Hala indirim bekliyorum 550 tl düşmedi hala 200-300 arasına düşse alıcam bu gidişle yenisi çıkacak ben daha oymayamadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ben xbox series s için bekliyorum ps için almam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
next Gen oynuyorum ama şerbetler rezalet resmen yada millet online da selam hilesi bulmuş yapıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 19 Ocak 2021; 3:5:56 > |
az önce op bi ersan ruby kartı çıktı. her hafta limited de görürüz artık https://2kdb.net/player/2k21/ersan-ilyasova/8743 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afacanlouiee -- 20 Ocak 2021; 10:15:23 > |
|
VC kasmak zor. Bütün sezonu 12 dakikada oynasanız bile maç başına 1000-1200 VC anca geldiğinden toplam 70-90K arası anca kasarsınız. Karakterin 90 olması için bile en az 200K gerekiyor aşağı yukarı. 95 için de 100K daha gerekir diye düşünüyorum. Yani toplamda 4-5 sezon bütün maçları oynamak gerekiyor. Zaten badge kasmadan karakter işlevsiz oluyor overall yüksek olsa bile. Maçları oynamak önemli. |