Şimdi Ara

Nasıl stoppie yapılır?Nasıl ön tekerde gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görevimiz tehlike'de Tom Cruise motorla tek teker üstünde gidiyor.Ben bu konuyu merak ettim biraz araştırdım.Bunun motorcuların dilindeki adı "stoppie" imiş.Acaba forumumuzda bu stoppie olayını,yani motoru ön tekerlekte götürme olayını yapabilen var mı?Varsa nasıl oluyor,bizi biraz bilgilendirebilir mi?

• ben yapıyorm. ben stoppie de yapıyorm wheelly de. Yani önde arkada kaldırıyorm. arka kaldırmka çok basit. Hızlı giderken kaygan olmayan bi zeminde ön frene asılıyosun ve selenin ucuna doğru öne doğru oturuyosun arka zaten kalkıyor. wheely daha zor. Ön kaldırırken 1ci viteste debriyajı sıkıp gaz veriyosun sonra debriyajı bırakınca ön kalkıyor. Sonra dengeni ayarlayıp gaz ayarıyla ön kaldırarak ilerliyosun. ben okadar alıştımki artık çok rahat vites deiştiriyorm motorun ön tekeri havadayken. bayaa gidebiliyorm. motorum motocross.
  • kardesim senin soledigin gibi olursa ölürsun makinasına gore degişir tek yapma 1de kendi kendine dip gazda kalkan makınada war 2den 1e cekip kalkan makınada war 40 la 4000 dewirde giderken kalkan makınada war. ama stopıe yi frene aslırak deneme derim. ole olmas frene asla asılma 20 kilaometrede giderken 10 metrede dumaya calıs bunu sürekli dene sona 30 km de durma ya calıs. dikkat et zemin kaygan olmasın bunun için sana en iyi yer otoban yapılan bi yer olsun. freni birden degil kademeli olarak sık
    aman dikkat birden 1 metre kaldırma kesin düşersin ayrıca bunu yaparken illa bi tane hyperpro n olması lazım olmassa olmas....
  • Anlatmakla olmaz bunlar biraz deneyim biraz kabiliyet lazım ama makinada önemli tabiki
  • whelly, tek teker denen teknik te dediğin gibi yapmak çok tehlikeli ve göşterizsiz. en iyisi motora göre değişmekle birlikte, motosikletlerin torkunun yüksek olduğu 2. (6 viteslilerde 3 olabiliyor) 3500-4500 devir arası giderken ağarlığını arkaya verip gidonu asılmaktır. yalnız güvenlk ekipmansız yapmayın çünkü ilk denediğimde yeri öptüm!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.