Şimdi Ara

Soğuk press de sadece yay mi işlem görüyor yoksa süspansiyonada işlem yapılıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yeni araç aldık aracın önde ayarlanabilir coil deniyor sanırım ondan var arkada ise soğuk press uygulanmış arka tarafa orijinal haline çevirmek istiyorum ancak bu işlem için sadece yay mi gerekiyor yoksa komple süspansiyon takımı mi almak lazım yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Soğuk preste sadece yaya işlem yapılır, amortisöre işlem yapılmaz. Yayı değiştirmeniz yeterli olur. Çok aşırı düzeyde bir basma varsa amörtisör mili kesme gibi saçma şeyler olabilir ama yüzde 99 yapılmamıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam muhtemelen coil aldığında %90 ı arka için spor yay veriyor eski sahibine sorun bakalım elinde miymiş orjinalleri. Bir de soğuk press i sakın geri açtırmayın, ben yaptırmıştım aracı geri kaldırdım şimdi yayık gibi sallamıyor, orjinal 1 takım yay alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni ya da çıkma alın, soğuk presli halini de satabilirsiniz, piyasada alıp satanı çok var bunların. Açtırırsanız eskisi gibi olmayacağından boşa keyfiniz kaçar.

• Yeni alıp geçin hocam tekrar açtırırsanız kırılma ihtimali var arkadaşımın başına geldi. Önce soğuk press yaptırdı daha sonra eskiye dönmek istedi açıldı yaylar. Bir süre sonra yaylar kırıldı çok tehlikeli bi durum tavsiye etmem. Atıp yeni yay alıp geçin.

• sadece yay gerek. ama preslenen yayla çalışan amortisörün hasar görme ihtimali yüksek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.