Şimdi Ara

atv motor kullanıcılar ve öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
116.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazlıga atv motor almayı düşünüyorum.2 tekerleklilerden daha rahat bir kullanıma sahip oldugu için hanımlarda kullanabilecek.Atv motor kullanan veya ilgilenenler hangi marka kac cc tercih etmeliyim.Yardımlarınızı bekliyorum.Vergisi varmı

• Yapay Zekanın Yanıtı

ATV Motorları: Öneriler ve Kullanıcı Yorumları

ATV motorları, açık hava meraklıları için keyifli ve heyecan verici bir aktivitedir. İster engebeli arazilerde yolculuk yapmak, ister iş amaçlı kullanmak isteyin, doğru ATV'yi seçmek büyük önem taşır.

ATV Motor Yakıt Tüketimi

ATV motorlarının yakıt tüketimi, modele, motor hacmine ve sürüş tarzına göre değişir. Genelde, daha büyük motor hacimli ATV'ler daha fazla yakıt tüketir. Ancak, yakıt enjeksiyonu gibi özellikler tüketimi azaltabilir. ATV yakıt tüketimiyle ilgili kullanıcı yorumlarını araştırarak bilgi sahibi olabilirsin.

En İyi ATV Markaları ve Öneriler

Piyasada çok sayıda ATV markası bulunmaktadır. Önde gelen markalar arasında Polaris, Can-Am, Honda ve Yamaha yer alır. En iyi ATV markası sıralamaları değişebilir ve kişisel tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza bağlıdır.

Hangi ATV'yi Almalısın?

İhtiyaçlarınıza uygun bir ATV seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısın:

• Kullanım amacı
    • Arazi türü
    • Bütçe
    • Kişisel tercihler

ATV Motor Yorumları

ATV motorları hakkındaki kullanıcı yorumları, hangi modeli satın alacağına karar vermene yardımcı olabilir. Yorumlar, performans, güvenilirlik ve yakıt verimliliği gibi özelliklerle ilgili değerli bilgiler sağlar.

Sonuç

Doğru ATV motorunu seçmek, açık hava deneyiminden en iyi şekilde yararlanmanı sağlamak için çok önemlidir. Yakıt tüketimi, markalar, öneriler ve kullanıcı yorumlarını araştırmak, bilinçli bir karar vermene yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • vergi cc ye gore var motorla ayni vergiye tabi diye biliyorum

alcak seviyede olusuyuzunden egzosa maruz birakiyor, ve araclarin arasindan gecememesi buyuk dezaavantaj motora gore

paran varsa tabiki polaris al alabilicegin butcene bagli bircok marka mevcut cinli degilde servisi bol olan avrupa ve japonya kokenli markalar daha iyi secim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klinik_Psikolog

vergi cc ye gore var motorla ayni vergiye tabi diye biliyorum

alcak seviyede olusuyuzunden egzosa maruz birakiyor, ve araclarin arasindan gecememesi buyuk dezaavantaj motora gore

paran varsa tabiki polaris al alabilicegin butcene bagli bircok marka mevcut cinli degilde servisi bol olan avrupa ve japonya kokenli markalar daha iyi secim
    Kanuni baktım 150 cc lik offroad tarzı lastikleri falan büyüktü gösterişli duruyo.Plaris bi servet hocam ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: superleggera

Kanuni baktım 150 cc lik offroad tarzı lastikleri falan büyüktü gösterişli duruyo.Plaris bi servet hocam ya.

Alıntıları Göster
    herseyden ocne butcene gore... maddi durum elverdikce tarzina gore bakacan

guzel crosslar var gosterisli asya 200gy cok guzel gozukuyor ama artik uretilmiyor 2.eli var digerlerinden daha heybetli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klinik_Psikolog

herseyden ocne butcene gore... maddi durum elverdikce tarzina gore bakacan

guzel crosslar var gosterisli asya 200gy cok guzel gozukuyor ama artik uretilmiyor 2.eli var digerlerinden daha heybetli...

Alıntıları Göster
    Zaten yazın yazlık bölgelerde kullancam.Şehir içinde kullanmak zor.Acayip ilgi çekici oluyo.
  • quote:

Zaten yazın yazlık bölgelerde kullancam.Şehir içinde kullanmak zor.Acayip ilgi çekici oluyo.

Alıntıları Göster
    2 senedir her yaz atv kullanıyorum istanbulda. öncelikle bilmen gereken bu araçların vergileri inanılmaz yüksek. lüks araca giriyor heralde. 3 ayda bir 120 ytl gibi bir rakam ödemek zorunda kaldım. sonunda dayanamayıp plakayı söktürdüm. toplamda 950 ytl vergi ödedim 2 senede. bunu araştırıp al bence. bendeki araç bu. satmayı düşünüyorum. 1250 ytl istiyorum. düşünen varsa görüşelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: micro_max

2 senedir her yaz atv kullanıyorum istanbulda. öncelikle bilmen gereken bu araçların vergileri inanılmaz yüksek. lüks araca giriyor heralde. 3 ayda bir 120 ytl gibi bir rakam ödemek zorunda kaldım. sonunda dayanamayıp plakayı söktürdüm. toplamda 950 ytl vergi ödedim 2 senede. bunu araştırıp al bence. bendeki araç bu. satmayı düşünüyorum. 1250 ytl istiyorum. düşünen varsa görüşelim.

Alıntıları Göster
    Kymco MXU 300 düşünebilirsin..

Çin'lilerin çakma ATV'lerine benzemez! Harbi ATV'dir kendisi! Dağa taşa vur, banamısın demez!

Ölçüler 1810 x 1050 x 1110
    Ağırlık (kg) 225
    Motor Tipi 4 zamanlı
    Soğutma Sistemi Su
    Şanzıman CVT
    Tahrik Şaft
    Motor Hacmi (cm³) 270
    Ateşleme Tipi CDI
    Yakıt Kapasitesi 12,5
    Yağ Kapasitesi 1,4
    Sele Yüksekliği 820
    Max. Güç (Hp/d/d) 19 / 7000
    Max. Tork (Nm/d/d) 21.5 / 5500
    Frenler Ön / Arka Disk / Disk
    Tekerlek Ölçüsü Ön 22 / 7 - 10
    Tekerlek Ölçüsü Arka 22 / 10 - 10

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayı Baba

Çin'lilerin çakma ATV'lerine benzemez! Harbi ATV'dir kendisi! Dağa taşa vur, banamısın demez!

Ağırlık (kg) 225
    Motor Tipi 4 zamanlı
    Soğutma Sistemi Su
    Şanzıman CVT
    Tahrik Şaft
    Motor Hacmi (cm³) 270
    Ateşleme Tipi CDI
    Yakıt Kapasitesi 12,5
    Yağ Kapasitesi 1,4
    Sele Yüksekliği 820

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NovariX

Ağırlık (kg) 225
    Motor Tipi 4 zamanlı
    Soğutma Sistemi Su
    Şanzıman CVT
    Tahrik Şaft
    Motor Hacmi (cm³) 270
    Ateşleme Tipi CDI
    Yakıt Kapasitesi 12,5
    Yağ Kapasitesi 1,4
    Sele Yüksekliği 820

Kral motor. Fiyatı ne kadar acaba bunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekvador

quote:

Orjinalden alıntı: NovariX

Ağırlık (kg) 225
    Motor Tipi 4 zamanlı
    Soğutma Sistemi Su
    Şanzıman CVT
    Tahrik Şaft
    Motor Hacmi (cm³) 270
    Ateşleme Tipi CDI
    Yakıt Kapasitesi 12,5
    Yağ Kapasitesi 1,4
    Sele Yüksekliği 820

Kral motor. Fiyatı ne kadar acaba bunun.

Alıntıları Göster
    bunlar pahalı hocam

• quote:

bunlar pahalı hocam

Alıntıları Göster
    daga taşa vuracaksan POLARİS sportman 700 yada 800 üstünde durabilirsen düz duvara dahi tırmanabiliyor sonrada üstüne düşüyor tecrübe ile sabittir hatta aracı önce başka bir arkadaşa kullandırıyorsunuz arkadaş sag koldaki sarı dügmeyi merak edip açıyor sonrada siz gazı kapatıp arka frene yükleniP sipir atmaya kalkıyorsunuz (arkadaşlara usalıgımızı göstgerecegiz ya) motor yine yapacagını yapıp önce sizi 4 veya 5 metre ileri fırlatıp ardınızdan yuvarlanarak üstünüze geliyor tabi benim gibi cüsseli ve düşme konusunda uzmansanız ki çogu motorcu arkadaşım bu konunun kitabını yazacak kadar tercübelidir. motor yuvarlanarak üstünüzden geçmeden ayaklarınızla durduruyorsunuz yinede cok sevdigim bir makina 47bg ve neredeyse dizel kadar torka sahip yani tek kelime ile o bir atv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K -- 17 Ocak 2009; 1:38:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3K

daga taşa vuracaksan POLARİS sportman 700 yada 800 üstünde durabilirsen düz duvara dahi tırmanabiliyor sonrada üstüne düşüyor tecrübe ile sabittir hatta aracı önce başka bir arkadaşa kullandırıyorsunuz arkadaş sag koldaki sarı dügmeyi merak edip açıyor sonrada siz gazı kapatıp arka frene yükleniP sipir atmaya kalkıyorsunuz (arkadaşlara usalıgımızı göstgerecegiz ya) motor yine yapacagını yapıp önce sizi 4 veya 5 metre ileri fırlatıp ardınızdan yuvarlanarak üstünüze geliyor tabi benim gibi cüsseli ve düşme konusunda uzmansanız ki çogu motorcu arkadaşım bu konunun kitabını yazacak kadar tercübelidir. motor yuvarlanarak üstünüzden geçmeden ayaklarınızla durduruyorsunuz yinede cok sevdigim bir makina 47bg ve neredeyse dizel kadar torka sahip yani tek kelime ile o bir atv

Alıntıları Göster
    Size katılıyorum. Polaris Tek markadır yetenekte...

• isim geregi motoran marka atv kullaniyorum 150 cc sikayetlerim..

Arabadan fazla benzin yakar
    hiz yaptirmaz
    dönüslerde düsebilirsin
    vergisi yüksektir
    konforlu degildir
    2 kisi binerseniz zorlanirsiniz
    trafikte cok rahatsiz olursun

gerisi sana kalmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +24edition -- 26 Temmuz 2011; 0:20:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

isim geregi motoran marka atv kullaniyorum 150 cc sikayetlerim..

Arabadan fazla benzin yakar
    hiz yaptirmaz
    dönüslerde düsebilirsin
    vergisi yüksektir
    konforlu degildir
    2 kisi binerseniz zorlanirsiniz
    trafikte cok rahatsiz olursun

gerisi sana kalmis.
    Ben anlamıyorum ve sözlerinize katılmıyorum.. ATV veya UTV motorlar dünyada en çok ilgi gören hem spor hem de doğa koşullarında en çok tercih edilen araçlardan biridir. Kulüpleri ve her hafta sonu yapılan gezileri vardır.

Biz de bir ATV ve UTV sitesi kurduk. Tüm ATV ve UTV Motor meraklılarını www.atvkulubu.com sitesine bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cykilic

Ben anlamıyorum ve sözlerinize katılmıyorum.. ATV veya UTV motorlar dünyada en çok ilgi gören hem spor hem de doğa koşullarında en çok tercih edilen araçlardan biridir. Kulüpleri ve her hafta sonu yapılan gezileri vardır.

Biz de bir ATV ve UTV sitesi kurduk. Tüm ATV ve UTV Motor meraklılarını www.atvkulubu.com sitesine bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    kardes ben 1 yıldır kullanıyorum bu fiyata alınabilek en iyisi bence! sana önerim olsun diye üye oldum ;)
    apachi 200cc

• quote:

Orijinalden alıntı: 54gökhan54

kardes ben 1 yıldır kullanıyorum bu fiyata alınabilek en iyisi bence! sana önerim olsun diye üye oldum ;)
    apachi 200cc

Alıntıları Göster
    2008deki konu hortlaya hortlaya nereye gelmiş, bari çıkmış yukarı ben de soru sorayım. 150 cc mondial ya da kanuni atv aldık diyelim bunun yakıt tüketimi çok yüksek mi olur kmde ortalama ne kadar yakar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

2008deki konu hortlaya hortlaya nereye gelmiş, bari çıkmış yukarı ben de soru sorayım. 150 cc mondial ya da kanuni atv aldık diyelim bunun yakıt tüketimi çok yüksek mi olur kmde ortalama ne kadar yakar?

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

sen sormuşken bende tekrar hortlatim konuyu bari banada 2500 tl ye en iyi performans alabileceğim ATV yi söylermisiniz yakıtı önemli değil bende niyetlendim bu işe hiçbir bilgim olmamasına rağmen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz661

quote:

sen sormuşken bende tekrar hortlatim konuyu bari banada 2500 tl ye en iyi performans alabileceğim ATV yi söylermisiniz yakıtı önemli değil bende niyetlendim bu işe hiçbir bilgim olmamasına rağmen :)

sanırım 2. el arıyorsun o paraya. sıfırlar 4 - 4,5 arası başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 27 Haziran 2013; 23:28:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

quote:

Orijinalden alıntı: yavuz661

quote:

sanırım 2. el arıyorsun o paraya. sıfırlar 4 - 4,5 arası başlıyor

Alıntıları Göster
    Hanım kullanıcaksa kesinlikle otomatik al derim ayrıca birde sağlam istiyorum dersen kymco polaris bak derim yukarda bir arkadaş kymco marka paylaşmış gayet dediği gibi sağlam ve sorunsuzdur çin motoru değildir kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B57F71C1A

Hanım kullanıcaksa kesinlikle otomatik al derim ayrıca birde sağlam istiyorum dersen kymco polaris bak derim yukarda bir arkadaş kymco marka paylaşmış gayet dediği gibi sağlam ve sorunsuzdur çin motoru değildir kesinlikle

Alıntıları Göster
    dostlar 250 ila 500 cc arası ara sıra şehirler arası ortalama 100-150 km yol katedebileceğim (izmir-kuşadası) otomatik vites rahat kullanımlı sorun çıkartmayacak yolda bırakmayacak bir atv almayı planlıyorum.yeri geldiğinde yanıma 1 kişi daha alıp seyahat edebileceğim kasmayacak bir makine olması gerekiyor.Buna göre 250cc motor yetermi ? yoksa biraz daha yüksek cc li olması daha rahat ve konforlu bir yolculuk için gerekli midir ? Daha önce hiç motor kullanmadım ortopedik engelim nedeni ile atv olmasını tercih etmek durumundayım..Buna göre önerebileceğiniz bir marka model ve cc de motor önerilerinde bulunursanız özellikle bu tarz motor kullanmış kullanan arkadaşların tavsiyelerine ve bu motorların ölumlu olumsuz yanlarının neler olduğu hakkında bilgilendirebilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
    sizce bu tip motorlarda 2.el olanlara güvenebilirmiyim yoksa hiç 2. ele bulaşma al sıfır motor bak keyfine mi dersiniz ? çünkü 2. el motorlarda garanti olayı yok çoğunlukla.bu yüzden daha alır almaz sorunlarla karşılaşmak istemiyorum 2.el alırsam motorun nelerine dikkat etmem gerekir sizce ?

Çok soru sordum biliyorum fakat bunları öğrenmeden körü körüne gözüme güzel gözüken bir motorla maceraya atılmak istemiyorum.Bu arada ayırabileceğim bütçe 10 ile 12000 TL arası daha üstüne çıkamam..açıkçası araba fiyatında bir atv almakta çok profesyonel bir motor kullanıcısı olmadıktan sonra bana biraz tuhaf geliyor :) kaldı ki 30-35000TL gibi uçuk fiyatlarda dahi atv ler olduğunu biliyorum... bu paralara 2. el otomatik vites 2010-13 model arabalar bulmak mümkün...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.