Bildirim
nasıl 4 gün evde kalıyorsunuz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Simdi amerikada havuzlu bahceli villada olmak vardi
Cile cekmeye gelmisiz kodumun dunyasina
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
ne 4 günü 40 gündür evdeyim sinir krizlerine giriyorum artık
yemin ettim bahçeli eve çıkacağım en kısa sürede_____________________________ -
Şu virüs bitsin direk villa alıyorum yok bu böyle olmıycak,zamanında alıcaktım şehre uzak diye almadım _____________________________ Glow -
Normalde de böyle yaşadığım için pek bir şey değişmedi.Türkler yaşamayı bilmiyor arkadaş adamların evleri çok güzel.Kısaca zorunluluk.Saygılar _____________________________ -
ulan dışarı çıkınca çicek böcek göruyoz sanki. hangi köyden geldiniz. şehir hayatı taş beton işte _____________________________ 
-
Kitap okuyorum. Farklı müzikler keşfediyorum. Ara sıra beni ileri taşıyacak film-dizi izliyorum. İnternette araştırmalar yapıyorum. Belgesel izliyorum. Bazen açıyor müziği deli gibi dans ediyorum. _____________________________ Sen cevapları ezberliyorsun ama hayat asla aynı soruyu tekrarlamaz. - OSHO -
Müstakil Amerikan tarzı bahçeli evde oturuyorum, hiç sıkılmıyorum bahçeye çıkıyorum bitkilerle vakit geçiriyorum , kitap okuyorum, ailemle sohbet edip zaman geçiiriyorum . Kısacası mutluyum. _____________________________ -
Eğitime ara verildiğinden beri 5 dk bile sıkılmadım; çünkü ders çalışıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İşletim Sistemi: Windows 11 Pro
İşlemci: Intel i7 12650H
Ekran Kartı: Nvidia RTX 4060 - 105W
RAM: 16 GB
Depolama: 1 TB NVMe SSD -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir YENİKARAMURAT -- 28 Eylül 2020; 2:15:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet gzl geçiyor oructa
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynen şu korona zamazingosu bitsin çeşme de köşk bakmaya başlayım olmaz böyle _____________________________ İzmir Katip Çelebi Üniversitesi - İşletmePyhon Veri Bilimi & Makine Öğrenimi (Acemi)"Eyleme dönüşmeyen arzu, ruh bozukluğuna yol açar." - William Blake -
Eğil
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
38 gün oldu evdeyim _____________________________ -
bu boyuttan makul acılarla olacak şekilde çıkmak istiyorum artık _____________________________ . -
el mahkum _____________________________ -
İşyerindeki gıcık insanları gorecegime bir 40 gün daha evde kalabilirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Simdi amerikada havuzlu bahceli villada olmak vardi
Cile cekmeye gelmisiz kodumun dunyasina |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler