Newman'ın, antreman öncesi bütün vücuduna bol miktarda, Türkiye'de Bengay adıyla bilinen kremi sürdüğü anlaşıldı.
Kas gevşetici ve ağrı kesici olarak kullanılan Bengay'ın, spor sırasında vücudun aşırı ısı çıkarmasıyla hızlı bir emilme yaptığı ve içerisinde bulunan antı-ınflammatoryun maddesinin hızla kana karıştığı tespit edildi.
Kana karışan bu kimyasalın ani ölümlere neden olduğu açıklandı.
Talihsiz kızın otopsisini gerçekleştiren doktorlar, "Bu tür zehirlenme vakaları çok ender de olsa görülmektedir. Özelllikle spor öncesi Bengay türü, içerisinde antı-ınflammatoryun olan kremlerin kullanalmaması gerekir. Bu kremler spor sonrası kas ağrılarında kullanılır. Kulanımda da aşırıya geçmemek lazımdır." dedi.
:S Ben okul zamanı her hafta halı saha maçı yaptığımızda sürüyodum bu kremi adalelerimle, kaslarıma.. Allah'tan gitmemişim öbür tarafa. Artık kullanmıyorum gerçi.
Bu arada kremin ismi sakat..
İlacın adı çok ilginç Türklere kasıtlı olarak çıkarılmış sanki Görünce bi garip oluyorum,halam kullanıyor,halamdan soğumaya başladım resmen
quote:
Orijinalden alıntı: Mickey~
İlacın adı çok ilginç Türklere kasıtlı olarak çıkarılmış sanki Görünce bi garip oluyorum,halam kullanıyor,halamdan soğumaya başladım resmen
Valla yel girdi mi kasılı kaldı mı bir yerim. Çok işe yarıyor. Biraz yakıyor ama rahatlatıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Pretender
Valla yel girdi mi kasılı kaldı mı bir yerim. Çok işe yarıyor. Biraz yakıyor ama rahatlatıyor.
Alıntıları Göster
onu koltuk altıne veya cinsel organa sürün bakalım noluyor evin içinde at gibi koşarsınız
quote:
Orijinalden alıntı: stifflers
onu koltuk altıne veya cinsel organa sürün bakalım noluyor evin içinde at gibi koşarsınız
Alıntıları Göster
ben de bacağıma sürüyordum şişmişti ama artık sürmem yan etki filan da yapabilir
ayrıca o koku mentollü olmasından kaynaklıdır
quote:
Orijinalden alıntı: Karikaturist
ben de bacağıma sürüyordum şişmişti ama artık sürmem yan etki filan da yapabilir
ayrıca o koku mentollü olmasından kaynaklıdır
Alıntıları Göster
ağa sen de alıştıra alıştıra söyleseydin... Adam ölmüş..
quote:
Orijinalden alıntı: Ata Kan
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Ata Kan
Hayırdır!!! Tanıyormuydun
quote:
Orijinalden alıntı: Ata Kan
Alıntıları Göster
kasıklarınıza bi sürün bakalım neler oluyor. beyaz tenlilerde daha yakıcı oluyo. geçenlerde bacağıma bir sürdüm sabaha kadar yaktı kötü krem isimde meymenet yok
quote:
Orijinalden alıntı: cliffburnstein
kasıklarınıza bi sürün bakalım neler oluyor. beyaz tenlilerde daha yakıcı oluyo. geçenlerde bacağıma bir sürdüm sabaha kadar yaktı kötü krem isimde meymenet yok
Alıntıları Göster
gotu kolla diye bağırsak ilacı var bide si*en kolla var ne işe yaradığını hatırlamıyorum mizah&eğlence bölümünde görmüştüm
quote:
Orijinalden alıntı: trizor
gotu kolla diye bağırsak ilacı var bide si*en kolla var ne işe yaradığını hatırlamıyorum mizah&eğlence bölümünde görmüştüm
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: trizor
işte bunlar
quote:
quote:
işte bunlar
Alıntıları Göster
ben her halısahada sürüyordum, kokusunu duyan zaten yanıma yaklaşamıyordu, takımın yıldızı oluyodum
quote:
quote:
işte bunlar
Alıntıları Göster
Biz bunu kışın maça çıkmadan önce üşümeyelim diye kollarımıza filan sürerdik
quote:
Orijinalden alıntı: copela
Biz bunu kışın maça çıkmadan önce üşümeyelim diye kollarımıza filan sürerdik
Alıntıları Göster
herşeyin fazlası zarar
quote:
Orijinalden alıntı: wikican
herşeyin fazlası zarar
Alıntıları Göster
3 gündür belim çok ağrıyordu,devamlı ben-gay sürdüm..şimdi işkillendim bak
quote:
Orijinalden alıntı: sNaP_21
3 gündür belim çok ağrıyordu,devamlı ben-gay sürdüm..şimdi işkillendim bak
Alıntıları Göster
sürmeyin vücut emip kana karıştırıyormuş gavur icadını
quote:
sürmeyin vücut emip kana karıştırıyormuş gavur icadını
Alıntıları Göster
Spor yapmadan önce sürmeyin diyor spor yaptıktan sora ağrıları dindirmek için sürebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
Spor yapmadan önce sürmeyin diyor spor yaptıktan sora ağrıları dindirmek için sürebilirsiniz
Alıntıları Göster
başlık ismi sakat sanki ben gay öldürdüm gibi duruyo
quote:
Orijinalden alıntı: ByNeron
başlık ismi sakat sanki ben gay öldürdüm gibi duruyo
Alıntıları Göster
Bisiklete binecektim şimdi. Hatta dizlerim ağrıdığı için binmeden önce sürecektim.. Direkten döndük.
quote:
Orijinalden alıntı: Ekvador
Bisiklete binecektim şimdi. Hatta dizlerim ağrıdığı için binmeden önce sürecektim.. Direkten döndük.
Alıntıları Göster
Cidden korkuttu sürmem bundan sonra ama çok yarıyor krem.