< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intotherain1 -- 13 Aralık 2017; 20:49:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intotherain1 -- 13 Aralık 2017; 20:49:26 > |
hep bir arkadaş olur zaten
|
Hocam aslıda felsefi yaklaşıyor biraz olaya. Arkadaşım öğrenci, fazla parası yok haliyle. Benim ton balığı yemeyi hak edecek kadar topluma ve ekonomiye faydam oluyor ama mevcut ekonomik sistem benim hakkımı çalıp zenginlere veriyor şeklinde düşünüyor. Ben de geri çalıyorum diyor. Bakkal ya da küçük işletmelerden çalmıyor sadece sermaye sahibi kapitalist marketlerden ihtiyacı olduğu kadar çalıyor. 125 gram olan kavurmadan çalıyor örneğin. 250 gram değil. Ekmeği de kendisi alıyor, tatlı çalmıyor Çok fazla yapmaya başladı son zamanlarda gerçekten. Bu arada bir arkadaşım şeklinde anlatıyorum ama gerçekten bir arkadaşım ev arkadaşım hemde |
Selam avukat hanım tanışabilir miyiz |
benim bir arkadaşım A 101'den 1 adet yumurta çaldı, idam cezası yedi. geçen cumartesi infaz edildi
|
Bir sey calacak kadar aciz olur mu bir insan ya.Fakirdir açtır karnini doyuramiyordur onu bi nebze anlarimda ton balığı calmak ne demek lukse bak herifteki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinceTheBeginning -- 13 Aralık 2017; 22:16:48 > |
|
|