Şimdi Ara

Naruto (749. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 747748749750751
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Çok büyük spoiler o resim
    Animede hala filler var yanılmıyorsam

Animede gösterildi mi bu yoksa sadece mangada mı ?
  • Hala fillermi yahu 2 aydır ne izliyorum ne forumda sayfasına bakıyorum pes doğrusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Çok büyük spoiler o resim
    Animede hala filler var yanılmıyorsam

Animede gösterildi mi bu yoksa sadece mangada mı ?

Mangadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boruto nun filmini izledim.Bence güzel yapmışlar.Mitsuki nin saradayla son saniyelerdeki konuşması filmin en güzel yeri olmuş
  • Ben animesini seyretmeyi yıllar önce bırakmıştım. 3 bölüm bir yere gitmek için ağaçlar üstünde zıplayarak muhabbet ederek gitmişlerdi. Artık canıma tak etti bıraktım bende.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Ms ya da ems sadece o şekilde alınmıyor öfke patlamaları da buna sebep olabiliyor. İlk bölümlerde madara sözde kör olup kardeşinin gözlerini alıyordu. Ama aslında kardeşini 2.hokage öldürdü diye gösterildi sonra. Gerçi rinnegan için hashimara nın DNA sını aldı

MS icin kesin bir sey soylemem, madara nin nasil actigi gosterilmiyor. Ofke ya da duygusal anlamda bir patlama bu gozun acilmasina neden olabilir. Fakat EMS acikladigim sekilde aciliyor. Bunda olayin ofke patlamasiyla alakasi yok.

İlk bolumler onemli degil, aciklanan asil kisim onemli.
    Kardesinin gozlerini almadan ems acabilen yok.

Rinnegan daha farkli bir mevzu.

Ems, ms sahibi birinin başka bir ms sahibinin gözlerini almasıyla oluyor diye biliyorum. Msli sasukenin itachinin mssini kendisine alması gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Ms ya da ems sadece o şekilde alınmıyor öfke patlamaları da buna sebep olabiliyor. İlk bölümlerde madara sözde kör olup kardeşinin gözlerini alıyordu. Ama aslında kardeşini 2.hokage öldürdü diye gösterildi sonra. Gerçi rinnegan için hashimara nın DNA sını aldı

MS icin kesin bir sey soylemem, madara nin nasil actigi gosterilmiyor. Ofke ya da duygusal anlamda bir patlama bu gozun acilmasina neden olabilir. Fakat EMS acikladigim sekilde aciliyor. Bunda olayin ofke patlamasiyla alakasi yok.

İlk bolumler onemli degil, aciklanan asil kisim onemli.
    Kardesinin gozlerini almadan ems acabilen yok.

Rinnegan daha farkli bir mevzu.

Ems, ms sahibi birinin başka bir ms sahibinin gözlerini almasıyla oluyor diye biliyorum. Msli sasukenin itachinin mssini kendisine alması gibi.

Bugüne kadar ems acanlar, ms yönüyle kan bağına sahipti. Kan bağı olmadan olur mu bilemiyoruz

• Bitirim artik su animeyi..
    Yaptiklari bölümlere bak

• Şubatta storm 4 çıkıyo da eylül de hangi oyun çıkacak hiç duymadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikideli13

Şubatta storm 4 çıkıyo da eylül de hangi oyun çıkacak hiç duymadım?

Haklısın Şubatta geliyor, ayla günün yeri değiştiği için karıştırmışım. Peki animeyi ne zaman bitirecek bunlar?

• Normalde ekimde gelecekti şubata ertelendi, ben de animeyi bitirip ondan sonra çıkarmak için ertelemişlerdir sandım ama bu gidişle yazın sonunu bulur bitmesi.
  • Itachi Shinden-hen diye bir şey duydum arkadaşlar mart ayında tv tokyo da yayınlanacakmış bir bilgisi olan var mı?Filler mi yoksa itachi hakkında küçük bir seri mi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

Itachi Shinden-hen diye bir şey duydum arkadaşlar mart ayında tv tokyo da yayınlanacakmış bir bilgisi olan var mı?Filler mi yoksa itachi hakkında küçük bir seri mi olacak.

Şöyle bir fragmanı var. Kısa bir seri olur muhtemelen. 12 bölüm gibi. Filler yapana kadar şöyle seriler yapsalar muhteşem olur. Sasuke orachimaru tarafından nasıl eğitildi, Kakashi hiden vs.

• Arkadaslar doldurma bölümler bitti mi?

• Hayır. Devam ediyor.

• baya önce bırakmıştım baya baya önce hala filler var
  • Sanırım 444 son filler bölümü. Artık final yapana kadar filler vermesinler ya kusmak geliyor artık, içimde filler ağacı çıktı. Altyazı siteleri bile çevirmiyor artık seriyi filler diye.
  • Rietveld kullanıcısına yanıt
    http://www.animefillerlist.com/shows/naruto-shippuden

447'ye kadar devam ediyor burada, daha da devamı gelir heralde. En son ne zaman bıraktığımı hatırlamıyorum bile, halen filler devam ediyor. Şu Japonlarda da hiç mide falan yok galiba, halen nasıl izliyorlar?

• Evet dediğin gibi gözüküyor. Adamlar resmen bitmiş bir manganın animesinde 5 aydır filler bölüm yayınlıyor yaa. Yazık günah valla. Sırf 14 yılın hatırına izliyorum. İnşallah filler bölümler bittikten sonra hiç ara vermeden devam edip final yaparlar yetti artık valla. Hadi yayınladığı filler bölümler Bleach ya da One piece gibi kaliteli olsa güzel bir hikayesi olsa neyse diycem ama boş saçma filler bölümler yapıyorlar.
  • Rietveld kullanıcısına yanıt
    6 şubatta fillerin bitmesini bekliyorum.
    zannımca bitecektir.
    not : filler takip etmiyorum ama bölüm listesi o tarihe kadar güncel devamı yok. yeni liste umarım normal seri olur çünkü filler çok zaman aldı gerçekten daha vermezler.

• 
Sayfa: önceki 747748749750751
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.